Meniu

Radiografie dentara Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a obtine o radiografie dentara in Resita, tot ce trebuie sa faci este sa te duci la un centru care se ocupa de acest domeniu, sau la o clinica la care exista aparatura necesara pentru a efectua o investigatie radiologica. Intrucat ramura de radiologie pare sa fie destul de dezvoltata in acest oras, ai mai multe optiuni din care poti sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine.

Centrele de radiologie din Resita pun la dispozitia pacientilor o gama variata de radiografii dentare, pentru ca acestia sa beneficieze de un diagnostic corect si un plan de tratament pe masura. Printre cele mai populare investigatii se numara radiografia retroalveolara.

Cat costa o radiografie dentara in Resita?

La fel cum este cazul in alte orase din tara, pretul radiografiei dentare din Resita variaza de la un centru la altul. De aceea, inainte te a opta pentru acest serviciu la clinicile care dispun de aparatura necesara, este important sa te informezi cu privire la tarifele din oras. Noi ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care gasesti preturi la diverse centre si alte informatii relevante:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Gottrich
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Conditii maxime de siguranta si confort
 • Gama variata de servicii
 • Colaborari cu mai mult parteneri
 • Servicii pentru intreaga familie
Delident
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Gama variata de in investigatii
 • Doze reduse de radiatii
 • Calitate ridicata a imaginilor
 • Servicii pentru adulti si copii
X-Ray Dental
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa dedicata
 • Radiografii de inalta calitate
 • Doze minime de radiatii
 • Timp redus de asteptare
Wittenberger
40 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 40 Ron
 • Echipamente digitale performante
 • Peste 20 de ani de experienta in imagistica
 • Gama variata de investigatii
 • Respectarea principiului ALARA
 • Rezultate rapide
Smile Design
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera confortabila
 • Norme stricte de sterilizare
 • Diverse servicii stomatologice
 • Doar radiografii intraorale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor la care te poti duce pentru o radiografie dentara in Resita

La centrele de mai jos, poti gasi serviciul de care ai nevoie in ceea ce priveste radiografia dentara in Resita. Pe langa pretul practicat la centrul respectiv, prin intermediul informatiilor de mai jos te poti familiariza cu activitatea personalului medical si alte detalii similare, astfel incat decizia pe care o iei sa fie cea mai potrivita pentru situatia in care te afli.

1. Gottrich Radiology

Centrul de imagistica dentara Gottrich Radiology pune la dispozitia persoanelor interesate diverse radiografii dentare in Resita. Cei care aleg serviciile centrului beneficiaza de acces rapid, conditii maxime de siguranta, imagini clare si un tratament de succes. Spre deosebire de echipamentul clasic, aparatura folosita de centru asigura doze reduse de radiatii. Activitatea clinicii se caracterizeaza prin cuvintele comunitate, motivatie si pasiune, care ajuta personalul medical sa ofere doar servicii de calitate, in fiecare zi. Datorita experientei dobandite in cei 6 ani de activitate, personalul medical a avut oportunitatea sa colaboreze cu mai multi parteneri, ceea ce arata faptul ca medicii de aici sunt orientati spre performanta alaturi de profesionisti convinsi.

Pretul unei radiografii retroalveolara este de 30 de lei.

Oamenii care au beneficiat de serviciile centrului Gottrich Radiology au avut doar cuvinte de lauda pentru activitatea ei, dupa cum reiese chiar din recenziile pe care le-au scris. Echipamentele performante si echipa prietenoasa ajuta la crearea unui ambient optim, in care pacienti de toate varstele se pot relaxa in timp ce-si asteapta rezultatul.

Vezi parerile pacientilor despre Gottrich Radiology
Vezi Pareri

2. Delident

Un alt centru la care persoanele interesate pot gasi o gama variata de servicii de radiologie dentara in Resita este Delident. Printre dotarile centrului se numara cea mai noua tehnologie pentru scanare digitala dentara, ceea ce ajuta in obinerea unui diagnostic cat mai corect. Datorita inovatiilor din tehnologie, calitatea imaginilor, filmelor si optiunile disponibile in tehnologia 2D sunt la un nivel vizual foarte ridicat. Centrul pune la dispozitia celor interesati o gama variata de investigatii: cea panoramica, bite-wing, pentru craniu lateral, retroalveolara, articulatie ATM si pentru sinusuri. Tehnologia utilizata reduce, de asemenea, dozele de radiatii.

Pentru o radiografie retroalveolara pretul este de 30 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile de radiologie de la centrul Delident au apreciat cel mai mult conditiile optime de curatenie si atmosfera placuta. Aceste aspecte, impreuna cu gama variata de investigatii la care au acces, ii determina pe pacienti sa aleaga serviciile centrului de fiecare data au nevoie de o radiografie 2D sau 3D.

3. X-Ray Dental

Centrul de radiologie dentara din Resita a fost deschis de catre X-Ray Dental, in scopul de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la radiografiile de care au nevoie pentru a obtine un plan de tratament optim. Prioritatea centrului este ca fiecare pacient sa beneficieze de servicii de inalta calitate, ceea ce inseamna radiografii realizate corect, prin intermediul unor doze minime radiatii, in conditii maxime de confort si siguranta. Efectuarea serviciilor de calitate se datoreaza, pe de-o parte, pasiunii si experientei echipe X-Ray Dental si pe de alta parte, colaborarii cu furnizori profesionisti de aparatura radiologica.

Pretul unei radiografii retroalveolare este de 30 de lei, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

In recenziile aduse centrului X-Ray Dental, pacientii au laudat personalul competent si amabil, dar si faptul ca activitatea lui se ridica la standardele celor mai cunoscute din tara. Cei mici au avut parte de o experienta placuta in timpul radiografiei, ceea ce inseamna ca specialistii din echipa dispun de pregatirea necesara pentru a interactiona cu pacienti de toate varstele.

4. Wittenberger

Cu cel putin 20 de ani de experienta in domeniul imagisticii, personalul centrului Wittenberger a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru pentru obinterea radiografiilor dentare in Resita, odata cu evolutia tehnologiei. Tocmai de aceea, in prezent, pacientii pot obtine rezultatele de care au nevoie, in schimbul unui minim de radiatii. Conditiile optime se datoreaza faptului ca in cadrul centrului se respecta principiul ALARA, sau „as low as reasonably achievable”, care presupune cele mai mici doze de radiatii. Intregul proces, de la inregistrarea datelor si pana la eliberarea rezultatelor dureaza maxim 15 minute. Persoanele interesate pot opta pentru radiografii intraorale, radiografii panoramice si teleradiografie liniara.

Pretul unei investigatii de tipul radiografiei retroalveolare este de 40 de lei.

Centrul Wittenberger este apreciat de utilizatori pe diverse retele de socializare, pentru calitatea serviciilor prestate. Oamenii care au beneficiat de serviciile sediului din oras, au obtinut niste radiografii de calitate, pe care mai apoi le-au folosit in scopul de a primi tratamentul ideal.

5. Smile Design

Misiunea clinicii Smile Design este de a oferi tratamente stomatologice de calitate intr-o atmosfera confortabila, iar acest ideal se extinde si la realizarea radiografiilor dentare in Resita. Cu privire la serviciile de radiologie, clinica dispune de aparatura necesara pentru a realiza radiografii intraorale, precum este cea retroalveolara sau bite-wing. In scopul de a crea conditii optime de confort, normele de dezinfectie si sterilizare se respecta cu strictete, iar acestul lucru ii permite pacientului sa se simta in siguranta pe tot parcursul vizitei.

Pretul radiografiei retroalveolare este 30 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile clinicii Smile Design, au apreciate aspecte precum curatenia, atitudinea excelenta a echipei si experienta pe care medicii au acumulat-o in domeniu. Calitatea serviciilor ii determina pe oameni sa apeleze in continuare la aceasta clinica, atunci cand vine vorba de tratamente stomatologice sau investigatii radiologice.

Concluzii

In final, daca ai nevoie de o radiografie dentara in Resita, indiferent daca este vorba de una retroalveolara, sau de o radiografie panoramica, in oras poti gasi mai multe centre care se ocupa cu astfel de servicii. Preturile sunt accesibile, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta bugetului si poti alege o radiografie de calitate.