Meniu

Radiografie dentara Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imagistica radiologica este folosita astazi la scara larga in medicina dentara, ca metoda de investigatie si obtinere de informatii relevante in vederea unui diagnostic corect si a unui plan de tratament optim si probabil dentistul ti-a recomandat aceasta examinare, pe care vei dori sa o faci la tine in oras si sa obtii rapid o radiografie dentara in Slatina.

Poti realiza investigatia radiologica la una dintre centrele de imagistica dentara de top din oras. Acestea se gasesc fie in cadrul unor clinici stomatologice apreciate de pacientii din Slatina, fie ca unitate de radiologie de sine statatoare.

Unde mergi pentru radiografie dentara in Slatina?

Daca nu ai gasit in cadrul clinicii sau cabinetului stomatologic la care mergi servicii de radiografie dentara in Slatina, te poti indrepta catre una dintre unitatile de radiologie dentara din clasamentul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
RX Dent
Clinica-Verificata
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Seriozitate si promptitudine in examinari
 • Rapiditate
 • Amabilitatea personalului
 • Preturi decente
Biodentis
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Personal profesionist si amabil
 • Promptitudine si punctualitate
 • Preturi mari
Clinica Victoria
20 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 20 Ron
 • Servicii de calitate
 • Toate serviciile stomatologice integrate in aceeasi clinica
 • Echipa medicala de profesionisti
 • Lucrari de buna calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor/cabinetelor in care poti face radiografie dentara in Slatina

In oricare dintre cabinetele din clasamentul urmator poti face radiografie dentara in Slatina, beneficiind de calitate, aparatura moderna si preturi accesibile. Il poti alege pe cel mai aproape de casa, de locul de munca sau de dentistul care te trateaza, poti decide care este cel mai convenabil pentru bugetul tau, dar si in functie de opiniile persoanelor care au accesat serviciile fiecaruia dintre ele. In sectiunea aceasta a articolului gasesti detalii concludente.

1. RX Dent

Experienta si prestigiul centrelor de radiologie dentara RX Dent, existente in multe orase ale tarii, nu mai poate fi pusa la indoiala, iar faptul ca activeaza si in Slatina nu poate decat sa te bucure, intrucat vei obtine rapid si eficient radiografia dentara de care ai nevoie. Reteaua RX Dent realizeaza radiografii profesionale la cele mai inalte standarde, destinate medicilor dentisti in vederea stabilirii unui diagnostic medical corect si complet. Tehnologia inovatoare folosita de aparatul de examinare are avantajul reducerii cu 80% a dozei de iradiere fata de radiologia clasica.

Pentru o radiografie retroalveolara vei plati 25 de lei, iar pentru o radiografie panoramica vei scoate din buzunar 60 de lei.

Persoanele care au facut radiografie dentara la acest centru din Slatina se declara multumite de calitatea serviciilor, de seriozitatea si promptitudinea examinarii, de rapiditate si de amabilitatea personalului. De asemenea, au fost apreciate preturile decente.

Vezi parerile pacientilor despre RX Dent
Vezi Pareri

2. Biodentis

Clinica Biodentis din Slatina pune la dispozitia pacientilor o paleta larga de servicii stomatologice de inalta calitate, de la tratamente stomatologice clasice pana la implant dentar, precum si tehnici de investigatie necesare diagnosticului si tratamentului modern, prin intermediul unui centru de radiologie digitala unde se pot face radiografii dentare. Clinica functioneaza din anul 2017 cu aparatura de ultima generatie si o echipa alcatuita din 4 medici dedicati profesiei, pentru care formarea continua este unul dintre dezideratele carierei.

Lista de preturi practicate la aceasta clinica este publicata pe site-ul web. Radiografia retroalveolara are pretul de 25 de lei, in timp ce pentru radiografia panoramica vei achita 60 de lei.

Recenziile se refera la experientele avute la cabinetul medicului stomatolog si mai putin la investigatiile de imagistica dentara ale clinicii. Cea mai mare parte a pacientilor se declara multumiti de servicii, pe care le considera de calitate, prin eficienta tratamentelor, profesionalismul personalului, promptitudine si punctualitate, amabilitatea cu care au fost abordati. Sunt si cativa pacienti care considera ca preturile practicate sunt mari.

3. Clinica Victoria

Clinica Victoria din Slatina face parte dintr-o retea de unitati de stomatologie cu sedii in Bucuresti si 5 orase din Muntenia, care ofera servicii integrate in aceeasi cladire in toate ramurile medicinei dentare si dispune si de centru de imagistica pentru radiografii dentare. Clinica Victoria dispune de aparatura radiologica de inalta performanta prin care pacientul expus sa aiba cel mai mic grad de iradiere.

Site-ul intuitiv pune la dispozitia pacientilor informatii utile legate de servicii si de tarifele practicate la aceasta clinica din Slatina. Pretul unei radiografii retroalveolare este de 20 de lei, iar costul unei radiografii panoramice este de 45 de lei.

Recenziile lasate de pacientii clinicii inregistreaza un grad ridicat de multumire pentru prestatiile clinicii. Sunt amintite serviciile de calitate, avantajul tuturor facilitatilor de investigatie si tratament intr-un singur loc, echipa profesionista de medici si rezultatele bune ale lucrarilor dentare.

Concluzii

Investitia in aparatura performanta pentru imagistica nu este usor de realizat de catre toate cabinetele si clinicile stomatologice, de aceea atunci cand dentistul iti recomanda o radiografie dentara, in Slatina ai la dispozitie mai multe optiuni pentru aceasta investigatie. Poti accesa serviciile unui centru de radiologie specializat, parte a unei retele nationale de imagistica dentara, sau servicii integrate in cadrul unor clinici stomatologice de top din oras.

Oricare ar fi optiunea ta si criteriile de alegere, vei beneficia de radiografii dentare de calitate, realizate rapid si fara cheltuieli semnificative, pe care stomatologul tau le va putea folosi pentru un diagnostic si un plan de tratament care sa duca la cele mai bune rezultate in materie de sanatate orala.