Meniu

Radiografie dentara Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care li se solicita o radiografie dentara in Targoviste, multi dintre locuitorii acestui oras au in minte cel putin una dintre clinicile de top din acest articol. Motivele sunt lesne de ghicit: in aceste locatii s-au facut investitii importante in aparatura de ultima generatie, care reduce la minim doza de radiatii, dar si timpul de expunere.

Pe langa toate acestea, radiografiile dentare efectuate in aceste laboratoare sunt de calitate superioara si deosebit de relevante pentru medicul stomatolog care are nevoie de ele pentru a pune un diagnostic, a incepe sau a monitoriza un tratament. Citeste in continuare pentru a afla la ce clinica sau centru din Targoviste sa mergi pentru o radiografie dentara de calitate buna!

Cat costa o radiografie dentara in Targoviste

Tariful unei radiografii dentare in Targoviste nu variaza foarte mult in clinicile de aici. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt preturile in clinicile bine cotate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
Dental X-Rad
Clinica-Verificata
25-30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25-30 Ron
 • Aparatura si tehnologii de ultima generatie
 • Nu este nevoie de programare pentru radiografiile dentare
 • Investigatii transmise pe e-mail sau imprimate pe CD/DVD
 • Timp de expunere redus
 • Bun raport calitate-pret
 • Doze minime de radiatii
RG Dental
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Numeroase servicii din domeniul stomatologiei
 • Laborator de tehnica dentara
 • Radiografii dentare
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Locatie accesibila – in centrul vechi al orasului
 • Spatiu elegant
Clinica Victoria
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Laborator de imagistica performant
 • Radiografii dentare digitale si tomografii
 • Tratamente stomatologice complete
 • Personal bine pregatit
 • Consiliu medical pentru diagnostic si tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se efectueaza radiografii dentare in Targoviste

Iti prezentam mai jos un top cu trei laboratoare de radiologie si clinici dentare unde sa poti merge cu incredere pentru o radiografie dentara in orasul Targoviste. Vei afla care sunt serviciile oferite, ce preturi se practica si ce spun clientii despre experienta traita aici!

1. Dental X-Rad

Dental X-Rad ofera toata gama de investigatii radiologice RX 2D si 3D, astfel ca daca ai nevoie de o radiografie dentara in Targoviste aici nu vei da gres. Pentru ca aparatura cu care este dotat centrul este una ultramoderna, ce provine de la leaderi de top in domeniu, investigatiile au o calitate si o rezolutie buna, iar dozele de radiatii sunt minime. Pe langa radiografii dentare intraorale si extraorale, in aceasta locatie se mai realizeaza si tomografii, dar si scanari intraorale digitale 3Shape Trios.

O radiografie dentara retroalveolara costa 25 de lei (in format electronic) si 30 de lei, pe film sau pe CD/DVD. Pretul pentru o radiografie panoramica OPG este de 65 de lei, pe e-mail sau in aplicatie si de 70 de lei pe film sau pe CD/DVD.

Locuitorii din Targoviste si din judetul Dambovita apreciaza calitatea serviciilor acestui centru de radiologie dentara, despre care spun ca dispune de aparatura performanta si ca personalul este foarte bine instruit. Se mai subliniaza si ca timpul de expunere este redus, iar clientiilor li se explica in detaliu ce au nevoie sa stie. Multi spun si ca preturile sunt rezonabile, apreciind totodata ca nu este nevoie de programare pentru radiografii.

Vezi parerile pacientilor despre Dental X-Rad
Vezi Pareri

2. RG Dental

O gama vasta de servicii stomatologice sunt puse la dispozitie la aceasta clinica din Targoviste, inclusiv radiografii dentare. RG Dental a fost infiintata in 1992 si are o oferta generoasa de servicii: parodontologie, implantologie, endodontie, protetica, ortodontie, precum si un laborator de tehnica dentara si un laborator in care se efectueaza radiografii dentare. Investitiile in oameni si in echipamente avansate a ridicat in timp calitatea investigatiilor imagistice si a tratamentelor stomatologice, iar din acest motiv clinica este foarte cautata pe piata.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 30 de lei, iar pentru o radiografie panoramica tariful este de 75 de lei.

Persoanele care au apelat la serviciile acestei clinici din Targoviste sunt in majoritate multumite, indiferent ca au realizat doar radiografii dentare in clinica sau ca au urmat si tratamente la unul dintre specialisti. Cel mai mult oamenii sunt multumiti de: echipa bine pregatita, din punct de vedere profesional, amabila si implicata, tehnologia moderna, spatiul elegant si preturile rezonabile.

3. Clinica Victoria

Clinica Victoria din Targoviste este un loc in care se ofera tratamente stomatologice complete, cu posibilitatea de a efectua tot aici si radiografii dentare. O echipa de profesionisti cu experienta acopera toate nevoile si problemele cu care se prezinta pacientii, indiferent ca este vorba despre: endodontie, ortodontie, pedodontie, odontoterapie, chirurgie, protetica sau profilaxie. In aceasta clinica dentara a fost alcatuit un consiliu medical specializat pentru diagnosticare si pentru planuri de tratament, iar aparatura este de ultima generatie.

O radiografie dentara retroalveolara costa aici 25 de lei, iar o radiografie panoramica are un tarif de 45 de lei.

In mediul online, cativa dintre pacientii clinicii si-au impartasit experientele, iar din acestea reiese ca serviciile sunt bine vazute si apreciate. Cel mai mult, dambovitenii sunt incantati de faptul ca medicii sunt tineri, bine pregatiti si ofera toate informatiile de care clientii au nevoie. De asemenea, si preturile sunt pe placul lor, dar si faptul ca tratamentele sunt eficiente si fara durere, gratie aparaturii ultramoderne.

Concluziile noastre

Cine are nevoie de o radiografie dentara in Targoviste poate alege una dintre cele trei locatii prezentate in acest articol pentru ca in acest fel are sanse foarte mari sa aiba parte de o experienta placuta.
Pentru ca in aceste clinici aparatura este de ultima generatie si pentru ca medicii si intreg personalul sunt bine pregatiti si pun in centrul preocuparilor pacientul, se explica de ce sunt atat de cautate si atat de apreciate pe piata serviciilor de stomatologie din Targoviste.