Meniu

Radiografie dentara Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci radiografie dentara in Targu Mures? Aceasta examinare este importanta pentru ca medicul stomatolog sa identifice cu precizie afectiunile de la nivelul danturii. In stadiu incipient, multe dintre acestea nu pot fi vazute cu ochiul liber. Radiografia dentara poate indica prezenta bolii parodontale, pierderii osoase sau abcesului, printre altele.

Te poti adresa mai multor centre de radiologie dentara din Targu Mures atunci cand ai nevoie de o astfel de investigatie, preturile fiind accesibile. In acest articol, poti vedea care sunt optiunile principale pe care le au pacientii carora li s-a recomandat sa faca radiografie dentara:

Unde poti face rapid o radiografie dentara in Targu Mures?

Radiografiile dentare sunt efectuate rapid si nu provoaca disconfort, iar in cadrul centrelor de radiologie din Targu Mures beneficiezi de conditii bune in materie de confort si de precizie in rezultate. Tabelul de mai jos prezinta care sunt cele mai bune centre specializate in acest domeniu si care sunt preturile pentru una dintre cele mai solicitate radiografii dentare, anume cea panoramica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
DigiRay
Clinica-Verificata
95 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 95 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Rapiditate
 • Spatiu modern
 • Curatenie
 • Aparatura de ultima generatie
Natural Smile
70 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 70 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Clinica moderna
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
 • Personal rapid si amabil
Dr. X-Ray
120 Ron
 • Pretul unui pachet cu radiografie panoramica si teleradiografie de profil costa 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Confort
 • Precizie in rezultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun centru de radiografie dentara din Targu Mures?

Daca locuiesti in Targu Mures, poti face rapid o radiografie dentara la unui dintre centrele de radiologie care sunt situate chiar in apropierea ta. Multe dintre acestea sunt apreciate pentru conditiile de igiena, pentru folosirea unor echipamente performante si pentru rapiditatea de preluare a clientilor.

Iata care este clasamentul celor mai bune centre radiologie dentara din Targu Mures, in functie de raportul calitate-pret si profesionalism:

1. DigiRay

In Targu Mures, DigiRay este una dintre cele mai bune optiuni pentru efectuarea radiografiilor dentare, fiind parte dintr-o retea de imagistica dentara si maxilo-faciala foarte apreciata de medicii dentisti din Romania. Obiectivul acestor centre este de a furniza rezultate de inalta precizie, astfel incat medicii stomatologi sa poata pune rapid diagnosticul. In cadrul centrului activeaza o echipa multidisciplinara ce foloseste aparatura moderna, care asigura claritate maxima si expunere minima la radiatii.

O radiografie panoramica (OPG) costa 95 lei.

Sutele de recenzii din mediul online plaseaza acest centru de radiologie ca fiind cel mai apreciat de pacientii din Targu Mures. Acestia spun ca personalul este foarte bine pregatit, amabil si rapid. Locul este modern, curat si dotat cu aparatura de ultima generatie, iar serviciile sunt de calitate superioara. Persoanele care ii trec pragul primesc intr-un timp foarte scurt rezultatul.

Vezi parerile pacientilor despre DigiRay
Vezi Pareri

2. Natural Smile

Natural Smile este o clinica stomatologica din Targu Mures unde lista de servicii acopera si radiologia, astfel ca poti merge acolo pentru radiografii dentare si pentru rezolvarea problemelor dentare deopotriva. Deschisa in 2019, clinica dispune de sali de radiologie si dotari performante, integrand servicii complete intr-o singura unitate.

La aceasta clinica, radiografia panoramica digitala costa 70 lei.

Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura de ultima generatie, iar serviciile sunt de cea mai inalta calitate – asa reiese din parerile exprimate pe internet de majoritatea pacientilor care i-au trecut pragul. Acestia apreciaza personalul pentru calitati precum rapiditate, punctualitate si amabilitate.

3. Dr. X-Ray

Clasamentul celor mai bune centre de imagistica si radiologie dentara din Targu Mures este completat de Dr. X-Ray, unde poti efectua mai multe tipuri de radiografie dentara. Personalul foloseste tehnologii moderne pentru a asigura confort pacientilor si precizie in rezultate, mizand pe servicii de calitate si pe expunere minima la radiatii.

Pretul unui pachet cu radiografie panoramica si teleradiografie de profil costa 120 lei.  

Pacientii spun prin intermediul recenziilor pe platforme de social media ca serviciile sunt impecabile si recomanda centrul de radiologie inclusiv pentru ca se utilizeaza aparatura performanta. Acestia au oferit calificative maxime, ceea ce denota ca au avut o experienta buna.

Concluzii

Acestea sunt cele mai apreciate locatii din Targu Mures in ceea ce priveste efectuarea radiografiilor dentare. Numeroasele recenzii pozitive se datoreaza profesionalismului de care da dovada personalul, precum si raportului bun calitate-pret.