Meniu

Radiografie dentara Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O radiografie dentara in Tulcea te poate ajuta sa obtii tratamentul stomatologic de care ai nevoie, intrucat o astfel de investigatie ofera informatii folositoare medicului dentist. In cele mai multe orase, oamenii au doua optiuni pentru a accesa servicii de radiologie: fie se duc la o clinica stomatologica la care exista aparatura necesara in acest sens, fie viziteaza un centru specializat.

In Tulcea, posibilitatile sunt destul de limitate, dar acest lucru nu inseamna ca radiografia dentara este imposibil de obtinut. Tot ce trebuie sa faci pentru a avea acces la ea este sa te interesezi cu privire la clinicile si centrele care exista in oras, ca mai apoi sa alegi varianta cea mai potrivita.  

Cat costa o radiografie dentara in Tulcea? 

Inainte de a alege un centru trebuie sa stii ca pretul radiografiei dentare in Tulcea variaza, ceea ce inseamna ca exista clinici care ofera serviciul de care ai nevoie la un pret mult mai accesibil decat altele. Consulta tabelul urmator pentru a vedea unde poti obtine radiografii la preturi avantajoase si care este ratingul dat de utilizatori:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
Unident
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 80 Ron
 • Echipamente performante
 • Echipa formata din specialisti
 • Gama variata de servicii radiologice
 • Laborator dentar digital CAD-CAM propriu
 • Certificare internationala
Edent
90 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 90 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama completa de servicii
 • Certificari la nivel mondial
 • Promotii in fiecare luna
 • Cabinet pentru copii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera radiografie dentara in Tulcea

In ciuda numarului mic de clinici care se ocupa cu realizarea unei radiografii dentare in Tulcea, optiunile de mai jos ofera o gama variata de servicii, efectuate de un personal specializat, prin intermediul tehnologiei de ultima generatie. Tine cont de tarifele practicate la centru si de opiniile celorlalti pacienti care au beneficiat de servicii, in scopul de a lua o decizie inteligenta:

1. Unident  

Reteaua Unident are un sediu la care se efectueaza servicii de radiologie dentara si in Tulcea,  in scopul de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la un diagnostic corect si implicit, la un plan de tratament potrivit. La baza activitatii clinicii stau urmatoarele principii: sanatate, performanta, responsabilitate, inovatie si consecventa. Instalatiile radiologice 2D si 3D care fac parte din dotarile clinicii, ajuta la stabilirea celor mai precise diagnostice si pentru realizarea celor mai predictibile tratamente. Imaginile radiologice sunt furnizate cu un minim de radiatii, mai scazut cu pana la 80% fata de echipamentele clasice. Gama de servicii radiologice este una variata, de la radiografia retroalveolara, la cea panoramica, sau chiar si la teleradiografie.

Radiografia panoramica digitala costa 80 de lei, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Rezultatul obtinut poate fi transmis pe film sau prin E-mail.

Pe parcursul activitatii sale, clinica Unident a strans mai multe recenzii pozitive din partea pacientilor care au fost foarte incantati de serviciile de care au beneficiat. Cele mai multe dintre ele scot in evidenta profesionalismul si amabilitatea personalului medical, dar si punctualitatea, intelegerea si respectul fata de pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Unident
Vezi Pareri

2. Edent

O clinica stomatologica la care exista solutii complet, inclusiv radiografii dentare, in orasul Tulcea, este Edent. Echipa de la clinica este formata din 12 medici dentisti cu o experienta vasta in domeniu, ceea ce-i ajuta sa ofere cele mai bune tratamente stomatologice cu putinta. Facilitatile clinicii includ 4 sali de tratament, centru de imagistica 2D si 3D si laborator dentar premium colaborator. In gama de servicii de radiologie sunt incluse: radiografia panoramica, cea retroalveolara, post-interventie, statusul radiologic bi-maxilar, tomografia mandibulara extinsa etc. Dupa ce obtin investigatia de care au nevoie, pacientii pot beneficia de un diagnostic si de un plan de tratament la aceeasi clinica stomatologica, datorita expertizei echipei medicale specializate.

Radiografia panoramica digitala costa 90 de lei.

Cele mai multe persoane care au beneficiat de serviciile Edent din oras, au avut parte de o experienta placuta, iar acest lucru le-a determinat sa recomande clinica si altor persoane prin intermediul recenziilor. Cabinetul este curat, dotat, iar medicii profesionisti care isi desfasoara activitatea in cadrul lui sunt devotati si amabili.

Concluzii

In final, ai nevoie de o radiografie dentara in Tulcea pentru a face rost de un plan de tratament ideal situatiei tale. Datorita serviciilor variate de radiologie din oras, poti alege din mai multe radiografii, precum cea retroalveolara, sau panoramica, in functie de complexitatea cazului tau.