Meniu

Radiografie dentara Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o radiografie dentara in Vaslui, cel mai probabil, intentionezi sa urmezi un tratament stomatologic in acest oras. Radiografia reprezinta primul pas pe care trebuie sa-l faca orice pacient, inainte de a beneficia de un tratament, intrucat investigatiile de acest tip ii ofera medicului dentist toate informatiile de care are nevoie pentru a elabora un plan.

De asemenea, cu ajutorul radiografiei, pacientii pot descoperi niste lucruri legate de starea lor de sanatate pe care nu le stiau inainte, ceea ce-i ajuta sa-si gestioneze mai bine situatia. In Vaslui, pacientii pot opta pentru serviciile unui centru stomatologic, sau pentru cele ale unei clinici, pentru a obtine radiografia de care au nevoie.  

Cat costa o radiografie dentara in Vaslui?

In general, nu exista mari diferente de pret atunci cand vine vorba de radiografia dentara in Vaslui, dar tot e important sa cunosti tarifele practicate de clinicile din oras, pentru a face o comparatie intre cele dintr-o alta localitate si cele de aici. Uita-te peste tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt preturile practicate la clinicile din zona:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Atelierul de Dinti
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 70 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Gama variata de radiografii
 • Conditii optime de confort si siguranta
 • Sala specializata de chirurgie orala
3D Diagnostic
70 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 70 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Servicii premium
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Promotii la diverse tratamente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru a-ti face o radiografie dentara in Vaslui?

In lista de mai jos sunt trecute centrele pe care oamenii le pot vizita, in scopul obtinerii radiografiei dentare din Vaslui de care au nevoie. Pe langa tarife, in prezentarile de mai jos sunt incluse detalii relevante cu privire la reputatia clinicilor care, in functie de asteptarile pe care le ai, te pot determina sa renunti la o varianta in favoarea alteia:

1. Atelierul de Dinti

Primul loc pe care trebuie sa-l viziteze persoanele care au nevoie de servicii de radiologie in Vaslui, este Atelierul de Dinti. Dupa cum reiese si din nume, acest centru pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii de stomatologie, pe langa radiografii. Efectuarea lor este posibila datorita aparaturii de ultima generatie, ce se afla in dotare si care este folosita de medici cu experienta in domeniu. Cu privire la serviciile de radiologie, centrul poate realiza radiografii panoramice, radiografii retroalveolare si CBCT. La centru isi desfasoara activitatea 7 medici si 5 asistente, iar scopul lor este de a le oferi pacientilor o experienta cat mai placuta.

Costul radiografiei dentare panoramice este de 70 de lei. 

Pacientii care au beneficiat de serviciile Atelierului de Dinti au fost foarte multumiti de profesionalismul de care a dat dovada personalul medical din cadrul centrului. Alte aspecte pe care multi dintre ei le apreciaza sunt amabilitatea, atentia si tratamentele fara durere.

2. 3D Diagnostic  

Clinica Dentara 3D Diagnostic by Dr. Cretu pune la dispozitia pacientilor doar tratamente premium de stomatologie, inclusiv in ceea ce priveste ramura radiologiei dentare, in Vaslui. Cele doua servicii de radiologie pe care le ofera clinica sunt radiografia retroalveolara si cea panoramica. Durata lor este de aproximativ 15 minute, asa ca nu este vorba de un timp de asteptare indelungat. In plus, medicii de la clinica dispun de pregatirea necesara in domeniu pentru a oferi o gama variata de servicii stomatologice, ceea ce inseamna ca o persoana isi poate face o radiografie aici, ca mai apoi sa poata beneficia si de un plan de tratament.

La aceasta clinica, pretul pentru o radiografie dentara panoramica este de 70 de lei.

Dupa cum se observa si in recenziile postate pe retelele de socializare, clinica este apreciata pentru personalul medical deosebit. Medicii folosesc aparatura de ultima generatie, pentru a le oferi pacientilor servicii de exceptie de fiecare data, iar acest lucru, impreuna cu amabilitatea personalului, care explica fiecare etapa a tratamentului in parte, ii determina pe multi sa se intoarca.  

Concluzii

In final, dupa obtinerea radiografiei dentare in Vaslui, te poti duce la cabinetul unui medic stomatolog, care iti va oferi mai multe optiuni de tratament, in functie de informatiile pe care le-a descoperit cu ajutorul investigatiei. In acest fel, ai parte de un diagnostic corect si un plan de tratament pe masura!