Meniu

Radiografie Dentara Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de radiologie dentara, atat in Zalau, cat si in celelalte orase alte tarii, sunt deosebit de importante pentru obtinerea unui diagnostic corect. O astfel de investigatie ii ofera medicului stomatolog mai multe informatii despre cazul tau, iar acest lucru il ajuta sa elaboreze un plan de tratament cat mai eficient.

Chiar daca nu exista la fel de multe optiuni de radiologie in Zalau, precum este cazul in alte orase, tot exista clinici la care sa te poti duce pentru a obtine investigatia de care ai nevoie. Tine cont de factori precum bugetul, locatia centrului si experienta traita de alti oameni care au beneficiat de servicii acolo, inainte de a lua o decizie.

Cat costa serviciile de radiologie dentara in Zalau?

Nu toate centrele de radiologie dentara din Zalau practica aceleasi preturi. De aceea, o investigatie precum radiografia retroalveolara poate sa coste mai mult sau mai putin, in functie de centrul pe care il viziteaza un pacient in acest sens. In tabelul de mai jos este prezentata radiografia retroalveolara, alaturi de pret si de ratingul clinicilor care presteaza acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
DigiRay
Clinica-Verificata
45 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 45 Ron
 • Aparatura moderna
 • Rezultate eliberate pe loc
 • Radiografii de inalta calitate
 • Laborator de tehnica dentara in-house
 • Aplicatie web si mobila proprie
DentixRay
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Aparatura performanta
 • Diverse servicii de radiologie
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera placuta
 • Conditii optime de confort
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de radiologie dentara in Zalau?  

Lista de mai jos prezinta cele doua optiuni pe care le ai in materie de radiologie dentara in Zalau, impreuna cu o descriere a activitatii, care sa te ajute sa-ti dai seama daca centrul respectiv este potrivit pentru tine. Analizeaza preturile si celelalte detalii relevante pentru a lua o decizie smart:

1. DigiRay

Fiind vorba de principala retea de imagistica maxilo-faciala si tehnica dentara, era de asteptat ca DigiRay sa aiba un centru de radiologie dentara si in Zalau. Sediul din oras pune la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de radiografii digitale 2D si 3D: radiografie retroalveolara, panoramica, bite-wing, teleradiografie de profil etc. Pentru efectuarea radiografiilor nu este nevoie de programare, aceasta fiind necesara doar in cazul fotografiilor si a scanarilor intraorale. Rezultatele pot fi livrate sub mai multe forme: pe E-mail, in format fizic sau prin intremediul aplicatiei dezvoltate de centru. Timpul reprezinta o sursa importanta si tocmai de aceea, echipa DigiRay este bine organizata, astfel incat pacientii sa obtina investigatiile in timp util.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 45 de lei.

Centrul DigiRay a primit mai multe recenzii pozitive din partea oamenilor care au beneficiat de serviciile sale de radiologie, iar acest lucru se datoreaza profesionalismului, promptitudinii si personalului amabil si calificat. Respectul pe care medicii il au fata de pacienti, ii determina pe multi dintre ei sa se intoarca la centru de fiecare data cand au nevoie de o investigatie.

Vezi parerile pacientilor despre DigiRay
Vezi Pareri

2. DentixRay

Centrul de radiologie dentara din Zalau, DentixRay, reprezinta o alta optiune pentru oamenii care au nevoie de o radiografie in oras. La acest centru se poate realiza radiografia retroalveolara, radiografia panoramica, sectionala si cea pentru sinusuri. Bunastarea pacientului reprezinta o prioritate a personalului medical si tocmai de aceea, acesta face tot posibilul pentru a crea niste conditii optime de confort si siguranta in care sa se desfasoare serviciile de radiologie.

Radiografia retroalveolara costa 25 de lei.

Centrul DentixRay a fost apreciat de mai multe persoane de-a lungul timpului, tocmai pentru ca ofera servicii de radiologie de calitate. Fiind foarte multumiti de investigatiile realizate, pacientii au decis sa recomande serviciile centrului, prin intermediul platformelor de socializare, tuturor celor care au nevoie de radiografii dentare in timpul util.

Concluzii

In cele din urma, poti beneficia de servicii de radiologie dentara chiar si in Zalau, asa ca nu este nevoie sa te duci in alt oras pentru a face rost de investigatia de care ai nevoie. Dupa aceea, poti trimite rezultatul medicului tau stomatolog, care urmeaza sa elaboreze un plan de tratament cat mai eficient pe baza lui.