Meniu

Fatete dentare rate

Actualizat pe:

Nu toti oamenii stiu ca au posibilitatea sa urmeze tratamentul cu fatete dentare in rate, iar majoritatea aleg sa-si ignore problemele pana cand nu mai au de ales. Igiena dentara este foarte importanta si nu ar trebui lasata la voia intamplarii, asa ca o parte din buget ar trebui sa fie intotdeauna dedicata ei in mod exclusiv.

Conceptul de stomatologie in rate nu este ceva nou, iar cei care au reusit sa-si salveze sanatatea prin intermediul ei au fost de fiecare data multumiti. Solutii financiare exista, asa ca nicio persoana nu trebuie sa-si sacrifice sanatatea doar pentru ca nu isi permite sa o sustina.

In functie de ofertele de la clinica aleasa sau de cardul folosit, plata se poate face in 12 rate fara dobanda, sau in 18, 24 si 36 de rate. Pentru cei care nu sunt convinsi, mai exista si varianta creditului medical, la care perioada de rambursare se poate extinde pana la 60 de luni, iar dobanda are un nivel redus.

Formularul pentru tratamentul cu fatete dentare in rate pot fi completat online!

Persoanele care sunt tentate sa urmeze tratamentul cu fatete dentare in rate se vor bucura sa afle ca nu este nevoie sa faca multe drumuri pentru a-l obtine, ci este este vorba de un proces simplu si usor de realizat. Actele necesare depind in functie de situatia pacientului: salariat, pensionar sau persoana fizica autorizata.

In general, datele personale care vor trebui completate in formularul respectiv sunt numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon. Pentru a afla o valoare orientativa a ratei, unele clinici dispun de un calculator pe platforma online, care poate fi folosit incat pacientul sa-si faca o idee in legatura cu cat va avea de platit la final de tratament.

Dupa completarea formularului, pacientii se afla la un pas distanta de a obtine fatetele in rate pe care si le-au dorit. Ceea ce urmeaza este primul consult, in cadrul caruia vor avea sansa sa discute toate detaliile necesare cu medicul dentist care urmeaza sa se ocupe de tratament. Alaturi de medic, pacientul va putea alege tipul de fatete dentare potrivit nevoilor sale.

De ce sa alegi fatete dentare in rate?

In situatia in care nu exista posibilitatea ca un pacient sa plateasca pretul intregului tratament, el tot se poate bucura de beneficiile unor fatete dentare in rate, fara a-si pune in pericol sanatatea. Unele probleme, precum sunt urgentele medicale, trebuie rezolvate cat mai repede cu putinta, altfel starea de sanatate a pacientului va continua sa se inrautateasca de la o zi la alta.

Modalitatea aceasta de plata vine in sprijinul celor care nu au alte alternative, dar tot isi doresc sa obitina un zambet frumos. Alte servicii ce pot fi obtinute prin rate sunt cele de ortodontie, estetica, preventie, endodontie, chirurgie, protetica etc.

Prin urmare, pacientii care nu-si permit pretul intreg al tratamentului cu fatete dentare, il pot obtine prin rate, iar in acest fel, vor putea din nou sa zambeasca.