Meniu

Stomatologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fiecare om trebuie sa-si faca o prioritate din a ajunge in fiecare an, de cel putin doua ori, la stomatologie. In Arad sunt numeroase clinici si cabinete bune, unde sunt oferite numeroase servicii, de la aparate dentare, la extractii sau lucrari protetice.

Ingrijindu-te de sanatatea cavitatii bucale si monitorizand-o constant la un specialist, vei elimina riscuri care pot pune in pericol integritatea danturii. Asadar, programeaza-ti o vizita la dentist in Arad, dar inainte de a face acest pas te sfatuim sa tii cont de recomandarile de clinici din acest articol, pentru a avea parte de servicii de calitate.

Servicii si tarife ale cabinetelor de stomatologie din Arad

Multi dintre cei care vor sa ajunga la un cabinet de stomatologie din Arad sunt interesati de costul consultatiilor si al tratamentelor. Din tabelul urmator poti afla informatii de interes in acest sens:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Iancu Raluca
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Cabinet specializat in endodontie si lucrari protetice
 • Multi oameni multumiti de rezultate
Dr. Alexa Iulia
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Urgente stomatologice
 • Tratamente laser
 • Medic amabil si profesionist
 • Cabinet curat si luminos
Dr. Diana Joldea
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medic specialist amabil si profesionist
 • Preturi corecte
 • Stomatologie pentru copii
 • Atmosfera relaxanta
 • Curatenie in cabinet
Premium Dental
270-500 Ron
 • Pret Consultatie 270-500 Ron
 • Echipa numeroasa de dentisti
 • Solutii premium pentru estetica dentara si implanturi
 • Radiologie dentara 3D
 • Stomatologie pentru copii
 • Unii nu au fost multumiti de rezultate
Dr. Hirlav Madalina
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Diverse servicii dentare
 • Materiale de buna calitate
 • Tehnician dentar specializat
 • Tehnologii moderne
 • Tarife accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie din Arad

Poti gasi un dentist bun in Arad daca urmaresti cu atentie informatiile prezentate mai jos. Am alcatuit pentru tine un clasament al specialistilor din oras, in functie de calitatea serviciilor pe care le ofera si de cat de bine sunt dotate cabinetele:

1. Dr. Iancu Raluca

Acest cabinet stomatologic ofera servicii medicale de buna calitate, avand toate premisele in acest sens: un personal bine pregatit, care se perfectioneaza continuu, si tehnologia de ultima generatie. Specificul acestui cabinet este reprezentat de endodontie si lucrari protetice. Pentru reusita oricarui tratament este esential insa un diagnostic corect, la care contribuie consultatia initiala si radiografia dentara.

Pretul unei consultatii la dr. Iancu Raluca este de 100 de lei.

Sunt foarte multe pareri apreciative in mediul online la adresa acestui medic stomatolog din Arad. Pacientii sai au tinut sa-si exprime opinia in legatura cu procedurile si tratamentele de care au beneficiat si care au fost  cu rezultate bune. Oamenii se declara incantati de modul cum lucreaza acest medic, de cum colaboreaza cu pacientii, dand dovada de amabilitate si rabdare, dar si de cat de profesionist este.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Iancu Raluca
Vezi Pareri

2. Dr. Alexa Iulia

La cabinetul dr. Alexa Iulia din Arad, serviciile sunt numeroase si deosebit de utile pentru cei interesati de sanatatea si ingrijirea dintilor: urgente stomatologice, implant dentar, fatete dentare, tratamente laser. Persoane de toate varstele pot gasi aici tratamente si planuri personalizate de interventie indiferent de afectiunile stomatologice pe care le au. Personalul medical specializat si cu experienta relevanta in domeniu este ajutat de tehnologii noi pentru o reusita totala a interventiilor si pentru un zambet impecabil.

Tariful pentru o consultatie la acest cabinet stomatologic este de 100 lei.

Unii spun ca dintre toti medicii stomatologi la care au fost, la dr. Alexa Iulia au descoperit acel specialist dedicat si amabil pe care si-l doreau. Pe langa personalitatea calda si empatica a doamnei doctor, oamenii mai apreciaza si ca in cabinet este lumina si curatenie. Multi pacienti merg aici cu inima impacata, fara frica de dentist si cu incredere ca problemele stomatologice vor fi rezolvate fara durere.

3. Dr. Diana Joldea

In cabinetul dr. Diana Joldea sunt puse la dispozitie, pentru aradeni si nu numai, tratamente de ultima ora, intr-un cadru placut si prietenos, in care vei asculta in surdina muzica ambientala de relaxare. Medicul le ofera pacientilor sai de toate varstele nu doar proceduri si tratamente personalizate, ci si sfaturi utile pentru ingrijirea danturii de care sa tina cont toata viata, pentru o buna sanatate orala.

Consultatia costa, in acest cabinet, 120 de lei.

Oamenii sunt foarte multumiti de serviciile pe care le-au primit in cadrul acestui cabinet. Ei au subliniat in review-urile de pe internet ca lucrarile sunt de buna calitate, ambientul este placut si curat, iar preturile sunt foarte bune. Unii pacienti spun chiar ca si-au invins fobia de dentist apeland la serviciile acestui medic calm si amabil, care explica de fiecare data cu rabdare toti pasii pe care ii realizeaza.

4. Premium Dental

O echipa numeroasa de medici tineri si inimosi activeaza la Premium Dental Arad. Clinica este una noua, cu un aspect modern, aerisit si confortabil, tocmai pentru a le crea pacientilor tot confortul de care au nevoie inaintea, dar si in timpul interventiilor si tratamentelor dentare. Solutiile premium in materie de implanturi dentare si estetica dentara fac diferenta pe piata de specialitate din Arad. Poti beneficia aici de diverse servicii, in functie de necesitati: aparate dentare, radiologie dentara 3D, stomatologie pentru copii, digital smile design etc.

Iata cateva tarife de la acest cabinet stomatologic din Arad: o consultatie la medicul specialist, cu radiografie panoramica digitala OPG costa 270 de lei; un pachet de consultatie estetica are un cost de 400 de lei, iar un pachet de consultatie implant are pretul de 500 de lei.

Multor persoane aceasta clinica din Arad le-a lasat o impresie placuta, datorita medicilor bine pregatiti, a aparaturii de ultima generatie si a respectului pentru pacienti. Faptul ca au obtinut zambetul mult visat in acest cabinet i-a facut pe unii sa exclame ca serviciile sunt caracterizate de profesionalism si excelenta. Sunt si persoane care vorbesc despre tratamente nereusite sau care nu au rezistat prea mult.

5. Dr. Hirlav Madalina

Pentru cei care cauta un dentist bun in Arad, cabinetul dr. Madalina Hirlav poate fi o decizie buna. Indiferent de problema pentru care este nevoie de interventia unui specialist (detartraj, albire, obturatie coronara, tratamentul parodontozei, lucrare dentara, stomatologie pentru copii etc.), fiecare persoana va gasi aici o solutie moderna, fara durere. Materialele utilizate sunt de foarte buna calitate si vor face diferenta in ceea ce priveste calitatea actului medical si durabilitatea lucrarilor.

O consultatie costa, la dr. Madalina Hirlav, 100 de lei.

Multi dintre aradenii care au ajuns la acest cabinet recomanda serviciile acestuia, despre care spun ca sunt profesioniste. Oamenii spun in review-urile de pe internet ca medicul este rabdator, calm si comunicativ si ca ii face sa uite de probleme prin optimismul sau debordant.

Concluziile noastre

Pentru locuitorii din Arad, oferta serviciilor de stomatologie este destul de generoasa. In acest oras sunt clinici si cabinete in care isi desfasoara activitatea medici tineri sau cu mai multa experienta, dar care sunt la curent cu noile tehnologii si proceduri in domeniu si care le pot oferi astfel oamenilor solutii adaptate si eficiente, indiferent de tratament.