Meniu

Stomatologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa mergi la dentist in Bacau si nu iti este tocmai usor sa alegi o clinica stomatologica? In acest articol, iti prezentam ce clinici din acest oras se bucura de o reputatie foarte buna si reprezinta alegeri de top ale pacientilor. Pentru consultatii stomatologice de rutina sau pentru rezolvarea unor probleme dentare complexe, te poti indrepta catre unul dintre numeroasele cabinete dentare unde profeseaza medici cu experienta.

La dentist in Bacau, preturile sunt accesibile la multe dintre clinici. Pe langa tarifele practicate, alti factori de care orice viitor pacient trebuie sa tina cont sunt atitudinea medicilor, diversitatea serviciilor si performanta tehnologiilor folosite. Suficiente clinici dentare din acest oras bifeaza toate criteriile mentionate anterior.

Dentist Bacau: topul clinicilor si cabinetelor stomatologice

Pentru ca sanatatea orala influenteaza starea generala de sanatate, este necesar sa mergi periodic la dentist, iar daca locuiesti in Bacau, ai in apropierea ta numeroase clinici unde serviciile sunt de inalta calitate. Tabelul urmator surprinde numele celor mai bune variante, precum si tarifele practicate pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dental Vision
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit si atent la nevoile pacientului
 • Raport bun calitate-pret
 • Tehnologii si aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Happy Dent
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Act medical de calitate
 • Solutii medicale eficiente
 • Profesionalism
 • Raport bun calitate-pret
 • Pozitivitate si atmosfera linistitoare
Dr. Lupu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Proceduri explicate in detaliu
 • Raport calitate-pret apreciat
Profi Smile
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii si tratamente de calitate
 • Medici cu experienta
 • Atitudine profesionista
 • Design interior placut
 • Aparatura performanta
 • Cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie
Stomdas
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente stomatologice calitative
 • Medici bine pregatiti si implicati
 • Atentie la nevoie pacientului
 • Raport corect calitate-pret
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun dentist din Bacau?

Este destul de simplu sa gasesti un dentist bun in Bacau, mai ales daca te documentezi inainte. Fiind vorba despre servicii medicale, este recomandat sa ai in vedere experienta medicului pe care il alegi si conditiile oferite in clinica unde acesta profeseaza.

Pentru a iti fi mai usor sa faci o alegere inspirata, te poti orienta in functie de clasamentul de mai jos, care prezinta cele mai bune clinici stomatologice din Bacau:

1. Dental Vision Clinic

Dental Vision Clinic este una dintre clinicile dentare din Bacau unde poti gasi o echipa profesionista de dentisti, care pun la dispozitia pacientilor tratamente complete. Colectivul acestei clinici reuneste specialisti din diverse ramuri ale stomatologiei, astfel incat sa poata fi rezolvata orice problema de natura dentara. Pentru o calitate superioara a procedurilor, se utilizeaza tehnologii noi si se fac investitii constant in aceasta directie.

Pentru consultatie si realizare plan de tratament, pacientii vor achita 100 lei.

Clinica este foarte apreciata in randul pacientilor din Bacau, asa cum reiese din numeroasele recenzii pozitive impartasite pe internet de cei care i-au trecut pragul. Ei spun ca serviciile sunt impecabile si ca medicii din aceasta clinica sunt in tema cu noile tehnologii, pe care le pun in aplicare. Raportul calitate-pret este avantajos si atmosfera placuta. Cat despre personal, acesta este descris de numeroase calitati, printre care profesionalismul, rabdarea, atentia la nevoile pacientului, amabilitatea si promptitudinea.

Vezi parerile pacientilor despre Dental Vision Clinic
Vezi Pareri

2. Happydent

Clasamentul clinicilor dentare din Bacau unde poti gasi un dentist bun continua cu Happydent, cabinet stomatologic cu nume sugestiv. Activitatea sa a inceput in anul 2004, sub coordonarea medicului specialist dr. Delia Sulea care lucreaza alaturi de o echipa de medici bine pregatiti in anumite discipline ale medicinei dentare. Pacientii isi pot rezolva aici orice problema de natura dentara, tocmai pentru ca lista de servicii este una diversificata. Se pune accent pe calitatea serviciilor, siguranta pacientilor si pe respectarea unor norme stricte de igiena.

Consultatia primara costa 120 lei in cadrul acestui cabinet.

Cabinetul a primit feedback pozitiv din partea mai multor pacienti care si-au relatat experienta in spatiul virtual, unde si-au exprimat aprecierea fata de profesionalismul medicilor si de solutiile medicale de care au beneficiat. Sunt scoase in evidenta avantaje ca raportul bun calitate-pret, atentia asupra normelor de igiena, atmosfera linistitoare din cabinet si atentia la nevoile pacientului. Personalul este bine pregatit, pozitiv, amabil si comunica eficient.

3. Dr. Lupu

Daca locuiesti in Bacau si te afli in cautarea unui dentist cu experienta vasta, dr. Lupu nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de optiuni. Cu peste 10 ani de activitate, cabinetul stomatologic a carui activitate este coordonata de dr. Lupu, medic dentist principal cu competente in mai multe arii stomatologice, ofera pacientilor peste 60 de servicii si planuri de tratament personalizate.

Consultatia costa 100 lei la acest cabinet stomatologic.

Mai multi pacienti spun despre cabinetul dr. Lupu ca este primitor si il recomanda cu incredere. Personalul este bine pregatit, dedicat, amabil si pune accentul pe o comunicare eficienta cu pacientul. Procedurile sunt explicate in detaliu si se respecta standarde inalte, fiind apreciat raportul calitate-pret.

4. Profi Smile

In cadrul centrului de ingrijire dentara Profi Smile din Bacau, pacientii pot gasi un dentist bun si pot beneficia de tratamente calitative din mai multe ramuri ale stomatologiei. Din colectivul acestui cabinet fac parte cativa dintre cei mai buni medici din oras, care asigura calitatea actului medical stomatologic prin experienta si prin folosirea de echipamente ultramoderne, certificate la standarde europene.

Consultatia stomatologica are pretul de 100 lei.

Serviciile din acest cabinet sunt de inalta calitate, iar echipa este formata din profesionisti. Asa reiese din parerile exprimate de pacientii care au beneficiat de tratamente la acest cabinet, unde se preiau si urgente stomatologice in Bacau. Medicii sunt foarte bine pregatiti, au o atitudine profesionista, rabdare si sunt amabili. La fel de apreciate sunt designul interior, aparatura ultraperformanta si curatenia. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti ce reclama atitudinea personalului care preia apelurile.

5. Stomdas

Pentru a beneficia de serviciile unor dentisti inalt calificati, poti alege clinica Stomdas din Bacau. Este cea mai performanta clinica din zona Moldovei si a fost infiintata in anul 2011, oferind de atunci servicii la standarde europene de calitate. Aceasta clinica reuneste profesionisti in toate ramurile medicinei stomatologice si mizeaza pe cele mai noi tehnici dentare si echipamente, motiv pentru care se fac investitii constant in aparatura.

Pentru o consultatie, tariful este de 100 lei.

Multi dintre pacienti caracterizeaza aceasta clinica drept cea mai buna din Bacau, deoarece este dotata cu aparatura de ultima ora si personalul este profesionist, serios, implicat si empatic. Atentia la nevoile pacientului, empatia si nivelul inalt de pregatire sunt alte motive pentru care medicii sunt foarte apreciati. Raportul calitate-pret este corect, iar un alt aspect notat pozitiv il reprezinta atentia la igiena.

Concluzii

Locuitorii orasului Bacau au parte de diversitate atunci cand vine vorba despre servicii stomatologice si pot sa aleaga clinici unde vor beneficia de tratamente complete, datorita echipelor ce reunesc specialisti din toate domeniile medicinei dentare.

Poti gasi rapid un stomatolog bun in Bacau, deoarece in numeroase cabinete si clinici din acest oras isi desfasoara activitatea medici cu experienta vasta in domeniu, calitatea actului medical fiind in egala masura sustinuta de folosirea unor tehnologii de varf.