Meniu

Stomatologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De obicei, persoanele care merg la dentist in Baia Mare au domiciliul in acest oras, dar unii dintre pacienti se deplaseaza si din alte localitati. Orasul gazduieste un numar mare de clinici de stomatologie si reprezinta o optiune buna pentru rezolvarea unor probleme dentare complexe, dar si pentru controale de rutina.

Prin vizita la o clinica stomatologica din Baia Mare, pacientii beneficiaza de tratamente personalizate si afla cum isi pot imbunatati ritualul de ingrijire orala, astfel incat sa previna cele mai frecvente afectiuni de ordin stomatologic.

Unde gasesti cel mai bun dentist in Baia Mare?

Oricare ar fi tratamentul stomatologic de care ai nevoie, este indicat sa alegi un dentist cunoscut pentru buna calitate a serviciilor pe care le ofera, iar in Baia Mare profeseaza numerosi medici stomatologi care indeplinesc acest criteriu. Tabelul de mai jos surpinde pe scurt numele celor mai reputate cabinete si clinici, astfel incat sa poti lua mai usor o decizie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentalLife
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici dentisti cu experienta
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Tehnologii profesionale
 • Spatiu modern
B Dent
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Tratamente realizate concomitent de doi medici
 • Atentie la detalii
 • Servicii de calitate superioara
 • Cabinet curat si ordonat
Bonis Dental
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Clinica de referinta in Baia Mare
 • Rezultate foarte bune
Dunca Dental
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici dentisti cu experienta
 • Servicii complete
 • Estetica moderna
 • Echipamente de ultima generatie
 • Unii pacienti nu au fost multumiti de tratamentele recomandate
Megdent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal cu experienta consolidata permanent
 • Servicii de calitate
 • Program flexibil
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun dentist din Baia Mare?

Orasul Baia Mare are suficiente optiuni de dentisti cu experienta, iar daca vrei sa il alegi pe cel mai bun va trebui sa acorzi atentie unor aspecte precum conditiile de lucru, profesionalismul si tarifele care se practica in cabinetul sau clinica respectiva.

In continuare, va fi prezentat clasamentul celor mai bune 5 clinici care asigura servicii calitative de stomatologie in Baia Mare:

1. DentalLife

Daca locuiesti in Baia Mare si vrei sa gasesti unul dintre cei mai buni dentisti, poti alege serviciile DentalLife. In cadrul acestui cabinet stomatologic modern, un colectiv format din medici specialisti cu experienta vasta asigura tratamente stomatologice profesionale si identifica solutii pentru a reda sanatatea orala pacientilor, oricat de avansate ar fi problemele dentare depistate in cadrul consultatiei.

Pentru o consultatie primara, tariful este de 100 lei.

Majoritatea pacientilor au avut o experienta buna la acest cabinet, lucru sustinut prin numeroasele recenzii impartasite in mediul online. Clinica este moderna, iar personalul este bine pregatit, dedicat meseriei, amabil si dinamic. Se folosesc tehnologii profesionale si serviciile sunt de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre DentalLife
Vezi Pareri

2. B Dent

Un alt cabinet stomatologic din Baia Mare, unde poti gasi dentisti buni, este B Dent. In cadrul sau activeaza o echipa de medici dentisti care isi propun sa ofere servicii stomatologice de inalta calitate. Acestia au absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, iar tratamentele se realizeaza concomitent de catre cei doi medici, fiecare dintre acestia fiind specializati pe anumite ramuri ale stomatologiei.

Pretul unei consultatii este de 130 lei.

Echipa formata din cei doi medici dentisti este descrisa ca fiind profesionista si foarte atenta la detalii, dupa cum reiese din recenziile lasate in mediul online de catre pacienti. Serviciile sunt de calitate superioara, programarile se respecta, tratamentele sunt personalizate, iar atmosfera este una placuta. De asemenea, cabinetul este foarte ingrijit si ordonat.

3. Bonis Dental

Una dintre clinicile de referinta din Baia Mare, unde pacientii vor gasi dentisti bine pregatiti, este Bonis Dental. Aceasta marcheaza primul cabinet stomatologic privat din Maramures, infiintat in anul 1991. Pacientii beneficiaza aici atat de consultatii si servicii de stomatologie generala, cat si de tratamente complexe, precum cele din domeniul implantologiei.  

Tariful consultatiei primare la aceasta clinica este de 90 lei.

Mai multe persoane au notat pozitiv serviciile clinicii, prin recenzii exprimate in online. Acestia se arata foarte multumiti de rezultatele tratamentelor si interventiilor de care au beneficiat, mentionand ca personalul lucreaza cu atentie si ca serviciile sunt de calitate. In plus, cabinetul este curat si colectivul profesionist.

4. Dunca Dental Clinic

O alta locatie de top situata in Baia Mare, unde profeseaza o echipa de medici cu experienta vasta, este Dunca Dental Clinic. Prin solutii complete de stomatologie, se acopera toate serviciile profesionale din domeniu. Performanta acestui cabinet este sustinuta de interesul continuu pentru noutatile tehnologice.

Cat despre tarife, un consult general costa 100 lei, iar unul de specialitate (chirurgie/implantologie) 150 lei.

Numerosi pacienti si-au exprimat parerea despre aceasta clinica, spunand ca serviciile sunt complete si de calitate. Clinica este foarte apreciata din punct de vedere estetic, fiind amenajata modern. Personalul este caracterizat ca fiind bine pregatit, amabil si rabdator. Aparatura de ultima generatie si atmosfera placuta sunt alte avantaje ale clinicii. Putini pacienti s-au aratat nemultumiti de tratamentele recomandate.

5. Megdent

Pe lista clinicilor stomatologice din Baia Mare unde isi desfasoara activitatea dentisti cu experienta se inscrie si Megdent. Sub sloganul „Megdent the architect of a beautiful smile”, echipa din aceasta clinica ramane conectata la noutatile din domeniu prin participarea constanta la cursuri de pregatire stomatologica, congrese de specialitate si manifestari stiintifice.

Pretul unei consultatii primare este de 100 lei.

Serviciile clinicii sunt de calitate, asa cum reiese din opiniile celor care i-au trecut pragul. Pacientii apreciaza programul flexibil si profesionalismul echipei. De asemenea, este mentionata rapiditatea ca trasatura a serviciilor oferite la aceasta clinica.

Concluzii

Acestea sunt variantele de top in functie de care poti alege dentistul care ofera in Baia Mare servicii stomatologice pe masura asteptarilor tale. Inainte sa alegi o clinica dentara, este important sa cunosti detalii despre experienta medicilor, pretul consultatiei si profesionalismul echipei medicale.

In Baia Mare exista suficiente clinici unde se respecta standarde inalte de calitate si unde este prioritizat confortul pacientului. Dotarile moderne si tehnicile de ultima ora constituie un plus de care trebuie sa tii cont in alegerea unui stomatolog din Baia Mare.