Meniu

Stomatologie Berceni

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ca sa ajungi la o clinica de stomatologie in Berceni, trebuie, mai intai, sa te informezi asupra ofertei de pe aceasta piata de servicii medicale. Articolul de fata te va ajuta in acest sens, oferindu-ti o imagine clara a clinicilor din cartierul situat in sectorul 4 al Bucurestiului, cu serviciile puse la dispozitie, preturile practicate si parerile pacientilor.

Descopera, asadar, care sunt cabinetele stomatologice din Berceni in care s-au facut investitii in aparatura si materiale performante si care beneficiaza de o echipa medicala de top!

Cat costa o consultatie la stomatologie in Berceni

Daca vrei sa stii ce buget sa aloci pentru o consultatie la stomatologie in Berceni, citeste informatiile cuprinse in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ValFamily Dent
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Personal pregatit si cu experienta
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta si destinsa
ArtisDenta
80-150 Ron
 • Pret Consultatie 80-150 Ron
 • Tratamente stomatologice complexe
 • Consultatii cu camera video intraorala
 • Diverse pachete de oferte
 • Urgente in timpul orelor de program
Dr. Aristide
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase proceduri si tratamente stomatologice
 • Medici cu experienta
 • Materiale de buna calitate
 • Echipamente performante
Dental Zen
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii multiple de stomatologie
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera calda si relaxata
 • Curatenie
Molar Dent
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Tratarea diverselor afectiuni ale dintilor si cavitatii bucale
 • Chirurgie dentara
 • Proceduri de estetica dentara
 • Urgente stomatologice, chiar si in weekend
 • Lucrari de buna calitate si rezistente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce dentist din Berceni alegi?

O vizita la dentist in Berceni poate fi o experienta foarte placuta, daca alegi clinica potrivita cu gusturile si nevoile tale, dar si cu bugetul tau. Descopera cateva clinici in care serviciile sunt de buna calitate, judecand dupa parerile pacientilor si dupa felul in care se prezinta acestea pe piata de profil:

1. ValFamily Dent

Acest cabinet din Berceni ofera servicii pentru pacientii de toate varstele: ortodontie, endodontie, chirugie, estetica dentara. Profesionisti de aici sunt de parere ca un zambet frumos poate fi obtinut de oricine, alaturi de un medic dentist dedicat, al unui tehnician dentar pasionat de aceasta meserie si cu materiale de foarte buna calitate. Prin urmare, sunt puse la dispozitia celor interesati servicii menite sa le transforme viata in bine, incepand cu avantajeleincontestabile ale sanatatii orale.

Tariful pentru o consultatie adult este de 180 de lei.

Pentru foarte multi dintre clientii acestei clinici, vizita la stomatolog este o reala placere. Datorita profesionalismului echipei, a empatiei si a bunei dispozitii, oamenii sunt ajutati sa se relaxeze si sa priveasca increzatori la planul de tratament personalizat, la finalul caruia multi au numai cuvinte de lauda. Sunt si cativa oameni care si-au exprimat nemultumirea in legatura cu lucrarile efectuate in cazul lor sau al membrilor familiei.

Vezi parerile pacientilor despre ValFamily Dent
Vezi Pareri

2. ArtisDenta

Pentru cei de la ArtisDenta sanatatea orala este o preocupare majora, astfel ca pot fi tratate aici atat cariile simple, cat si fracturi de smalt, prin tratament odontal de restaurare, iar pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca estetica dentara sunt puse la dispozitie: tratamente de albire, fatete dentare, coroane dentare sau tratament ortodontic de repozitionare a dintilor pe arcada. Cariile mai complicate sunt tratate prin endodontie, iar pentru boala parodontala se fac tratamente de vindecare a leziunilor incipiente si de incetinire a progresiei bolii. Pe langa aceste servicii, sunt si altele ce se realizeaza la ArtisDenta cu scopul recapatarii sanatatii si frumusetii dintilor.

Costul unei consultatii stomatologice generale este de 80 de lei, iar pentru o consultatie de stomatologie generala cu camera video intraorala, pretul este de 150 de lei. De asemenea, consultatia cu plan de tratament are un tarif de 100 de lei. Sunt diverse pachete, in functie de caz, spre exemplu pachetul Start costa 180 de lei, iar Pachetul Premium are un cost de 1200 de lei.

Parerile sunt in majoritate pozitive in legatura cu aceasta clinica din Berceni, oamenii spunand ca sunt incantati de rezultate, de punctualitate si de profesionalismul echipei. Mai este subliniat si ca in clinica este mereu curatenie si ca se dezinfecteaza foarte des aparatura si mediul de lucru.

3. Dr. Aristide

Cu o echipa mica, dar inimoasa, clinica Aristide le ofera celor din Berceni acces la servicii stomatologice de calitate superioara: implanturi dentare, interventii chirurgicale speciale, anestezie, proteze dentare, tratamente endodontice, albire dentara, detartraj si periaj profesional si multe altele.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Unii dintre pacientii acestui cabinet spun cu bucurie ca nu s-au mai saturat privindu-se in oglinda la finalul planului de tratament. Oamenii sunt in majoritate multumiti de serviciile de la aceasta clinica, declarand ca atat in cazul lucrarilor simple, cat si in cele complexe, au fost tratati cu atentie, dedicare si profesionalism. Unii, ce-i drept nu foarte multi, spun ca nu au fost multumiti de rezultate si ca unele consultatii s-au facut rapid, sumele percepute pentru consultatie nefiind justificate.

4. Dental Zen Estetic

Misiunea Dental Zen Estetic este aceea de a-si trata pacientii asa cum si medicilor de aici le-ar placea sa fie tratati. In acest sens, sunt puse la dispozitie servicii multiple de stomatologie, de calitate superioara: lucrari protetice, investigatii, tratamente, estetica dentara, estetica faciala, diverse proceduri stomatologice. Atmosfera calda si relaxata, aparatura performanta si materialele utilizate fac ca experienta la dentist sa fie una placuta, din care sa dispara frica, durerile si tensiunea.

Pretul unei consultatii la Dental Zen Estetic este de 100 de lei.

Opiniile in legatura cu aceasta clinica din Berceni sunt in majoritate laudative, vorbind despre: medici bine pregatiti si amabili, locatia curata, aparatura moderna si tratamentele cu rezultate bune.

5. Molar Dent

Cu o experienta de peste 20 de ani, echipa Molar Dent isi ofera serviciile pentru tratarea celor mai diferite afectiuni ale dintilor si ale cavitatii bucale. Medicii au expertiza in toate tipurile de tratamente, de la cele simple (igienizari, carii, obturatii) la cele mai complexe, cum ar fi: chirurgia dentara, implanturile fixe sau mobile, gingivita, parodontopatie sau proceduri de estetica dentara. In clinica se trateaza si urgentele stomatologice, chiar si in cazul in care acestea apar in weekend.

Pretul unei consultatii la Molar Dent Berceni este de 130 de lei.

Parerile exprimate pe internet la adresa acestei clinici stomatologice din Bucuresti sunt unele apreciative. Oamenii au fost cuceriti de grija si atentia maxima a medicilor pentru pacienti, de lucrarile de buna calitate si rezistente, precum si de preturile pe care ei le considera „mai mult decat decente”. Pentru multi, tratamentele au fost efectuate fara durere si in deplin confort, ceea ce i-a facut sa-si recapete increderea in dentisti si sa scape de frica de stomatolog.

Concluziile noastre

Concluzia acestui articol ar fi ca, in Berceni, clinicile de stomatologie sunt numeroase si bine puse la punct, din punct de vedere al dotarilor, calitatii serviciilor si a conditiilor ambientale. Prin urmare, informeaza-te cu atentie asupra lucrurilor care prezinta cel mai mult interes pentru tine si mergi la dentist cu incredere ca problemele tale vor fi rezolvate cu profesionalism si fara durere, datorita inovatiilor in domeniu.