Meniu

Stomatologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a intra pe usa unui cabinet stomatologic din Bistrita, trebuie sa procedezi in felul urmator: informeaza-te asupra celor mai bune clinici din oras, vezi ce servicii au si care sunt profesionistii ce-si desfasoara activitatea, dupa care vei sti ce decizie trebuie sa iei!

Dar pentru ca toate aceste lucruri cer timp, iti venim in ajutor cu toate informatiile la un loc, in cadrul acestui articol in care vei face cunostinta cu toate cabinetele stomatologice bune din Bistrita, vei vedea preturi, dar si parerile pacientilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anna Dent
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Diverse servicii stomatologice
 • Echipa tanara si bine pregatita
 • Aparatura moderna
 • Program si in weekend pentru cei cu urgente medicale
SYS Dental
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice complete
 • Preturi rezonabile
 • Stomatologie pentru adulti si copii
 • Personal profesionist si amabil
 • Wi-Fi gratuit in clinica
Sanodenta
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal calificat si bine pregatit, in frunte cu dr. Ionut Sasarman
 • Raport bun calitate-pret
 • Servicii complete de stomatologie
 • Slaba transparenta a procedurilor
 • Serviciul de programari ar trebui imbunatatit
Marident
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic cu buna pregatire si experienta
 • Numeroase servicii de specialitate
 • Materiale de calitate superioara
 • Servicii stomatologice si pentru copii
 • Educatie stomatologica
Dr. Ilies Dental
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Centru radiologic propriu
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Echipa medicala numeroasa si bine pregatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

De retinut despre serviciile si tarifele dintr-un cabinet stomatologic din Bistrita!

Iata cateva lucruri important de retinut despre cabinetele de stomatologie din Bistrita:

La ce cabinet de stomatologie din Bistrita poti merge pentru o consultatie?

Iata in continuare lista clinicilor de stomatologie din Bistrita pe care le poti lua in considerare pentru o prima vizita sau pentru un tratament dentar mai complex:

1. Anna Dent

In cabinetul Anna Dent din Bistrita sunt puse la dispozitie servicii diverse, in materie de stomatologie: estetica dentara, chirurgie, parodontologie, endodontie, ortodontie. In cabinet esti intampinat cu un ambient relaxant si placut, iar o echipa tanara de medici dentisti isi sta la dispozitie pentru rezolvarea tuturor problemelor dentare. Aparatura noua, de specialitate, contribuie la eficienta si calitatea tratamentelor si a procedurilor.

Consultatia initiala costa 100 de lei in acest cabinet.

Pacientii au acordat nota maxima pe internet acestei clinici, pentru ca, spun ei, serviciile sunt ireprosabile, iar preturile sunt accesibile. De asemenea, de opinii apreciative beneficiaza si personalul clinicii, care este dedicat si amabil cu fiecare pacient, ceea ce le inspira oamenilor siguranta si incredere. In plus, oamenii sunt multumiti si ca li se raspunde la telefon in timpul weekendului, daca au o urgenta stomatologica.

Vezi parerile pacientilor despre Anna Dent
Vezi Pareri

2. SYS Dental

Personal amabil si profesionist, ambianta placuta si multe zambete. Asta vei intalni in cabinetul stomatologic SYS Dental din Bistrita. Clinica moderna si dotata cu aparatura noua ofera servicii stomatologice complete pentru pacientii din acest oras si nu numai. Persoane de toate varstele pot veni la aceasta clinica pentru a-si trata problemele dentare sau pentru a invata lucruri utile si educative despre sanatatea si ingrijirea orala.

Tariful unei consultatii initiale este de 100 de lei.

Cei care au fost tratati in aceasta clinica spun despre ea ca este una in care personalul este politicos si ca serviciile sunt complexe. Oamenii spun despre medicii de aici ca se vede cu ochiul liber ca au experienta si o buna pregatire in domeniul lor, executand interventii cu o finete deosebita si acordand indrumare post-tratament.

3. Sanodenta

Clinica Sanodenta beneficiaza de o infrastructura puternica si de personal calificat si cu experienta, ce ofera servicii de calitate superioara. Medicii de aici sunt calificati si dispun de certificari interne si internationale in stomatologie. Printre ei se numara dr. Sasarman Ionut, cu o experienta de peste 15 ani in practica privata, absolvent al UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, Facultatea de Stomatologie, cu studii in implantologie, parodontologie, lasero-terapie si cu competenta radiodiagnostic maxilo-dentar. A participat la zeci de conferinte, workshop-uri si cursuri postuniversitare, in tara si in strainatate si a publicat articole si lucrari de specialitate.

O consultatie initiala costa aici 100 de lei.

Pentru multi dintre cei care si-au exprimat opinia in legatura cu aceasta clinica, dr. Sasarman este cel mai bun doctor implantolog din Bistrita. Calitatile enumerate de pacientii acestui medic ar fi: profesionalismul si buna pregatire, devotament, respect pentru pacienti. Pentru ca au fost multumiti de felul cum au fost tratati si de rezultatele obtinute in urma procedurilor din cabinet, oamenii spun ca raportul calitate-pret este unul foarte bun. Sunt insa si cateva nemultumiri, care reclama o slaba transparenta a procedurilor si o slaba comunicare in ceea ce priveste programarile.

4. Marident

Cabinetul Marident a fost infiintat in anul 2005, oferind tratamente de calitate ce sunt asociate cu programe de profilaxie, pentru ca pacientii sa dobandeasca si sa mentina sanatatea danturii. Printre serviciile oferite in cadrul clinicii se afla: consultatie stomatologica de specialitate, endodontie, odontoterapie, protetica dentara, parodontologie, cosmetica dentara, profilaxie dentara. In plus, sunt oferite si servicii stomatologice pentru copii. Materialele utilizate sunt recunoscute in industrie ca fiind de foarte buna calitate: ceramica pe zirconiu, fatete din ceramica sau din material compozit, bijuterii dentare etc.

Tariful unei consultatii initiale, la Marident, este de 80 de lei.

Despre acest centru stomatologic, oamenii spun ca serviciile oferite sunt de buna calitate si ca ii fac sa se simta in siguranta si pe cei care initial au frica de dentist. Dr. Loredana Maierean, ce activeaza la aceasta clinica se bucura de aprecieri in randul pacientilor, datorita profesionalismului si atentiei de care da dovada in fiecare caz.

5. Dr. Ilies Dental Clinic

Clinica aceasta este orientata pe calitatea actului medical, oferind in sprijinul acestui deziderat servicii stomatologice complete intr-un mediu relaxant. Tehnologia utilizata in cabinete, in centrul radiologic si in laboratorul de tehnica dentara este de ultima generatie, ajutand foarte mult la stabilirea cu acuratete a unui diagnostic si la efectuarea tratamentelor si procedurilor in cele mai bune conditii. Sunt puse la dispozitie servicii din mai multe ramuri ale medicinei dentare: stomatologie generala, endodontie, implantologie, ortodontie, protetica, estetica dentara. Echipa medicala este numeroasa si bine pregatita, avand diverse certificari in domeniu.

O consultatie stomatologica are pretul de 50 de lei la aceasta clinica. Pentru o urgenta stomatologica, in care se pune pansament dentar, tariful este de 30 de lei.

Sunt oameni foarte multumiti de colaborarea cu aceasta clinica din Bistrita, spunand ca au fost tratati cu profesionalism, rabdare, implicare si ca li s-au explicat in detaliu tot ce era de stiut in legatura cu problema respectiva. Mai este laudata si abordarea profesionistilor in ceea ce priveste atitudinea fata de copii, pe care reusesc sa-si faca sa coopereze intr-o maniera calma si destinsa, ajutandu-i pe cei mici sa-si depaseasca fricile si disconfortul.

Concluziile noastre

Se poate spune, la finalul acestui articol, ca stomatologia este foarte bine reprezentata in Bistrita. In acest oras, numarul clinicilor de specialitate este destul de generos, iar, cel mai important, serviciile puse la dispozitie sunt de buna calitate, bazate pe performanta aparaturii de noua generatie si a materialelor inovative din aceasta industrie.

Si mai important este ca in Bistrita sunt medici stomatologi buni, unii avand pregatire si experienta in strainatate, acolo unde s-au pus la curent cu noile tehnologii in domeniu. Asadar, mergi la stomatolog si invata sa-ti ingrijesti dantura astfel incat sa ai un zambet frumos, indiferent de varsta!