Meniu

Stomatologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca nu ai deja un dentist la care sa mergi in mod regulat pentru profilaxie sau pentru rezolvarea diferitelor probleme de sanatate orala, cu siguranta acest articol despre serviciile de stomatologie din Botosani iti va fi de folos. Orice persoana care se respecta isi doreste standarde ridicate in ceea ce priveste vizita la medic, de aceea intelegem preocuparea ta pentru identificarea celor mai bune clinici si cabinete din oras.

Botosani este un oras mare si bine dezvoltat, din care nu lipsesc clinicile dentare, care fac ca o cercetare a pietei de profil sa fie dificila pentru tine, de aceea am selectat cele mai relevante informatii despre calitatea serviciilor, preturi si gradul de satisfactie al pacientilor, detalii care pot constitui tot atatea argumente cu ajutorul carora te poti orienta in alegerea celui mai bun cabinet de stomatologie pentru nevoile tale.

Unde poti sa mergi la stomatologie in Botosani

Parerile cunoscutilor care au mers la un cabinet de stomatologie in Botosani pot fi subiective, fiecare personal avand alte standarde si criterii de alegere. De aceea, o abordare profesionista, din mai multe perspective este extrem de utila, iar ierarhia din clasamentul de mai jos, al clinicilor cu servicii de inalta calitate, este pe deplin justificata din acest punct de vedere.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pro Dentax
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Standarde ridicate de calitate
 • Experiente placute la dentist
 • Profesionalismul medicilor
 • Atentia la detalii
 • Promptitudinea si eficienta tratamentelor
 • Atmosfera prietenoasa
Dentastic
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Calitatea ridicata a tratamentelor
 • Personalul profesionist si amabil
 • Promptitudine si eficienta in rezolvarea problemelor pacientilor
 • Aparatura ultramoderna
 • Materiale de calitate
Anatomic Dent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea ridicata a serviciilor
 • Competenta si profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea personalului
 • Preturile accesibile
 • Curatenia ireprosabila din cabinete
Teodent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Personal amabil
 • Rezultate remarcabile in tratamentul copiilor
 • Curatenie impecabila
 • Preturi mari
Dentson
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si grija fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
 • Preturi bune
 • Unii pacienti sustin ca nu li s-au respectat programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de stomatologie din Botosani

Orientarea catre una sau alta dintre clinicile de stomatologie din Botosani incluse in clasament poate tine cont de aspecte precum prestigiul clinicii, competentele personalului, aparatura de care dispune, preturile si povestile pacientilor care au beneficiat de serviciile lor. Sectiunea urmatoare a articolului contine informatii relevante care te vor ajuta sa te decizi.

1. Pro Dentax

La clinica de stomatologie Pro Dentax din Botosani lucreaza o echipa alcatuita din 8 medici, specializati in toate ramurile medicinei dentare, ceea ce se traduce pentru tine in servicii integrate in acelasi loc, tratamente complete si complexe pentru toate problemele de sanatate orala, de la profilaxie la chirurgie si implanturi dentare, pentru toate varstele. Centrul medical dispune si de un cabinet de radiologie dentara, extrem de util in diagnosticarea rapida a  afectiunilor dintilor si gingiiilor.

O consultatie la stomatologie are la aceasta clinica din Botosani, pretul de 150 de lei.

Pacientii si-au exprimat multumirea fata de serviciile acestei clinici prin intermediul recenziilor. Sunt apreciate standardele ridicate la care se lucreaza, experienta placuta, profesionalismul medicilor, atentia la detalii, promptitudinea si eficienta tratamentelor, atmosfera prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Pro Dentax
Vezi Pareri

2. Dentastic

Dentastic Botosani se recomanda drept prima clinica de stomatologie din zona Moldovei care dispune de propriul laborator de tehnica dentara. Cele mai noi tehnologii in implantologie si estetica dentara, precum si tratamente moderne de endodontie, ortodontie, pedodontie, protetica si chirurgie oro-maxilo-faciala sunt aplicate de personalul alcatuit din 4 medici stomatologi cu diverse specializari, 3 tehnicieni dentari si 4 asistente medicale.

Pentru o consultatie de stomatologie la aceasta clinica din Botosani va trebui sa platesti 170 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile Dentastic, dupa cum reiese din recenziile scrise pe Google. Ei mentioneaza calitatea ridicata a tratamentelor, personalul profesionist, amabil si dispus sa rezolve cu promptitudine si eficienta problemele pacientilor, aparatura ultramoderna si materialele de calitate.

3. Anatomic Dent

Sub umbrela Anatomic Dent se regasesc doua clinici de stomatologie, una in Botosani si alta in Iasi, care pun la dispozitia pacientilor servicii de stomatologie generala, implanturi dentare, ortodontie, estetica dentara si stomatologie copii. Tratamente endodontice la microscop si cele mai noi tehnologii in materie de estetica dentara sunt aspecte care recomanda Anatomic Dent.

Consultatia de stomatologie are un pret de 150 de lei la aceasta clinica din Botosani.

Cele cateva recenzii lasate de pacientii multumiti consemneaza o calitate ridicata a serviciilor, competenta si profesionalismul medicilor, amabilitatea personalului, preturile accesibile si curatenia ireprosabila din cabinete.

4. Teodent

La cele doua adrese ale Clinicii Teodent din Botosani, o echipa de 10 medici, specializati in diverse ramuri ale stomatologiei, si 7 asistente asigura servicii complete si complexe si tratament personalizat pentru problemele fiecarui pacient. Cu o vechime de peste 15 ani pe piata serviciilor de medicina dentara, centrele dispun de aparatura performanta pentru proceduri eficiente si lipsite de durere.

Gama completa de servicii si preturile corespunzatoare acestora pot fi vizualizate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie va trebui sa platesti 100 de lei la aceasta clinica.

Pacientii clinicii s-au aratat multumiti de serviciile ambelor centre ale clinicii Teodent, prin intermediul recenziilor scrise pe Google. Ei caracterizeaza experienta aici prin cuvinte ca: profesionalism si seriozitate, personal amabil, curatenie impecabila. Se mai amintesc rezultatele remarcabile in tratamentul copiilor. Nemultumirile catorva pacienti sunt in legatura cu preturile, considerate mari.

5. Dentson

Cu o experienta de peste 10 ani in stomatologie, Clinica Dentson ofera in Botosani servicii de diagnostic si tratament in toate ramurile stomatologiei, cu rol in imbunatatirea sanatatii orale si generale a fiecarui pacient. Unitatea medicala dispune si de un centru de radiologie dentara. Echipa este alcatuita din 7 dentisti si 5 asistente. Pentru copii, se ofera conditiile necesare pentru a trata urgente stomatologice in Botosani, la cabinetul de pedodontie.

Consultatia la stomatologie la aceasta clinica te va costa 120 de lei.

Pacientii multumiti scriu in recenziile lasate despre servicii de foarte buna calitate, preturi bune, personalul profesionist, amabilitate si grija fata de pacienti, tratamente eficiente. Sunt si pacienti care sustin ca in cazul lor nu au fost respectate programarile.

Concluzii

Ca in orice oras mare, clinici si cabinete de stomatologie in Botosani se pot identifica in fiecare cartier, insa doar in unul dintre acestea lucreaza dentistul tau, medicul care va avea grija de sanatatea ta orala, de prevenirea oricaror probleme, dar si de tratamentul afectiunilor de care suferi sau ai putea suferi la un moment dat. Dupa ce ai parcurs articolul de mai sus, vei putea face aprecieri juste cu ajutorul carora vei putea sa te indrepti catre acea clinica pe care o consideri a fi cea mai potrivita nevoilor tale.

Profesionalism, servicii de calitate si respectul fata de pacienti sunt doar cateva dintre trasaturile stomatologiei de top din Botosani, pe care le vei putea confirma personal dupa propria experienta la dentist.