Meniu

Stomatologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru multi oameni, gasirea unui stomatolog bun in Braila poate fi un obiectiv dificil, mai ales daca nu au mai luat contact pana acum cu aceasta specialitate medicala. Insa, in acest articol sunt oferite informatii deosebit de utile, cum ar fi topul celor mai bune clinici, preturile practicate si parerile pacientilor.

Tine cont de aceste informatii si mergi la acel cabinet stomatologic din Braila unde simti ca vei beneficia de cele mai bune servicii pentru problema ta!

Cat costa serviciile unui stomatolog bun in Braila?

In tabelul de mai jos am cuprins cateva informatii pe scurt despre fiecare stomatolog bun din Braila:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dentalex
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Tratamente stomatologice de ultima ora
 • Personal profesionist si amabil
 • Microscop endodontic
 • Stomatologie pentru adulti si stomatologie pentru copii
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Preturi mari
 • Nu se respecta programarile
SteliDental
100-200 Ron
 • Pret Consultatie 100-200 Ron
 • Echipa medicala tanara si bine pregatita
 • Tehnologii moderne
 • Materiale de la liderii in domeniu
 • Curatenie si igiena
Dental Pulse
100-220 Ron
 • Pret Consultatie 100-220 Ron
 • Echipa tanara, motivata si cu experienta
 • Tehnici si materiale de ultima generatie
 • Consultatii in regim de urgenta
 • Ambient placut si reconfortant
 • Unii spun ca au fost consultati superficial, dar ca au platit pretul intreg al unei consultatii
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
Dr. Leca Eduard
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic cu experienta
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Scanner intraoral performant pentru amprente digitale precise
 • Curatenie si ambient placut
 • Pentru unii a fost greu sa se programeze, pentru ca nu li s-a raspuns la telefon
Estet Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Gama completa de servicii stomatologice
 • Tehnologii noi
 • Radiografii dentare
 • Nu sunt respectate orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce stomatolog bun din Braila alegi sa mergi?

Care este cel mai bun stomatolog din Braila? Iti poti raspunde la aceasta intrebare urmarind clasamentul de mai jos:

1. Dentalex

Dentalex este un cabinet stomatologic din Braila ce ofera servicii diverse din aceasta specialitate medicala, unele inovative si folosite si in strainatate: digital smile design (DSD), endodontie sub microscop Leica M320 F12, arc facial si multe alte proceduri de ultima ora care asigura sanatatea cavitatii bucale si un aspect impecabil al danturii.   

Costul unei consultatii initiale este de 80 de lei.

In legatura cu serviciile oferite de clinica Dentalex, parerile sunt in majoritate apreciative. Unii spun ca nu s-au simtit pacienti in clinica, avand mai degraba impresia ca au fost tratati ca prieteni buni, fiind inconjurati de toata atentia personalului, intr-o atmofera placuta si relaxanta. In plus, multi oameni mai sunt multumiti si ca medicii trateaza copiii cu intelegere si amabilitate. La capitolul nemultumiri, pacientii au amintit intarzierile fata de ora programarii, dar si preturile despre care spun ca sunt cele mai mari pe care le-au intalnit la o clinica stomatologica.

Vezi parerile pacientilor despre Dentalex
Vezi Pareri

2. SteliDental

Viziunea SteliDental este de a creste calitatea vietii oamenilor prin preventie, tratament si educatie pentru obtinerea sanatatii orale. Pentru a le oferi oamenilor o experienta superioara, sunt aplicate tehnologii moderne si sunt utilizate materiale de la liderii din domeniu. Alte aspecte prioritare in acest cabinet sunt siguranta si confortul, astfel ca spatiul este igienizat, instrumentarul sterilizat cu atentie, ca oamenii sa fie tratati asa cum se cuvine si sa fie feriti de pericole.

Tariful pentru o consultatie la chirurgie sau implantologie, cu plan de tratament, este de 200 de lei, iar o consultatie cu plan de tratament si deviz are un tarif de 100 de lei. Pentru copii, consultatia costa 80 de lei.

Parerile exprimate in legatura cu aceasta clinica sunt in majoritate unele apreciative. Oamenii sunt multumiti ca medicii sunt adevarati profesionisti, acordand respect si atentia cuvenita fiecarui pacient, indiferent de problema abordata. Persoanele tratate aici spun ca serviciile sunt de foarte buna calitate si ca dotarile sunt de ultima generatie, astfel incat nu au simtit dureri sau disconfort in timpul procedurilor.

3. Dental Pulse

La Dental Pulse isi desfasoara activitatea o echipa tanara, motivata si cu multa experienta, ce-si canalizeaza atentia si eforturile pe servicii de foarte buna calitate. Clinica a fost fondata de renumitul medic implantolog dr. Stefan Chiscop si tine pasul cu tehnologiile de ultima ora in domeniu, astfel ca este dotata cu aparatura performanta ce ofera rezultate precise si rapide. Tratamentele oferite la Dental Pulse sunt complete si sunt realizate cu tehnici si materiale de ultima generatie, intr-un ambient placut si reconfortant.

Pentru o consultatie, pretul este de 100 de lei. Pretul unei consultatii la dr. Chiscop este de 220 de lei, iar al unei consultatii de specialitate, precum si al uneia in regim de urgenta, tariful este de 150 de lei.

Majoritatea parerilor sunt pozitive in ceea ce priveste aceasta clinica dentara din Braila. Oamenii spun ca sunt multumiti de felul cum au fost primiti si tratati, de calitatea serviciilor primite raportat la pret si de faptul ca experienta este una mai degraba relaxanta, ce-i ajuta foarte mult sa se destinda pe cei care au frica de dentist, indiferent de varsta. Pentru unii oameni insa experienta a fost mai putin placuta, acestia spunand ca preturile sunt mari pentru cateva minute de consultatie si ca medicii nu au tinut cont de dorintele lor. 

4. Dr. Leca Eduard

Cabinetul doctorului Leca Eduard a fost infiintat in 2005 si corespunde in totalitate standardelor impuse de Uniunea Europeana. De curand, in clinica a fost adus un scanner intraoral de ultima generatie – 3SHAPE TRIOS 3, care este considerat unul dintre cele mai bune la ora actuala de pe piata. Acesta realizeaza amprente digitale pentru realizarea lucrarilor dentare cu precizie la adaptare de 100%. In clinica se utilizeaza asadar aparatura si materiale de noua generatie, precum si consumabile de unica folosinta.

Consultatia initiala, in acest cabinet, costa 80 de lei.

Pentru multi braileni, acest medic este unul dintre cei mai buni, fiind catalogat drept un bun profesionist, un doctor foarte bine pregatit si onest. De aceea, unii pacienti il recomanda cu toata increderea, avand in vedere ca ei s-au bucurat de tratamente si lucrari de buna calitate. Oamenii mai spun ca si ambientul este unul placut in acest cabinet. Unii declara insa ca nu li se raspunde la telefon atunci cand vor sa faca o programare.

5. Estet Dent

In Clinica Estet Dent vei gasi o echipa specializata si pregatita sa faca fata celor mai complexe cazuri stomatologice, pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit. In cabinet este oferita o gama completa de servicii stomatologice, bazate pe tehnologii noi. Din 2003, aceasta clinica este una dintre cele mai performante din Braila. Aici se realizeaza numeroase tratamente si proceduri: consultatii de specialitate, profilaxie, radiografii dentare, albire dentara, bijuterii dentare, anestezie, tratamentul cariilor.

Tariful pentru o consultatie initiala la Estet Dent este de 100 de lei.

Desi pentru unii aceasta clinica este considerata printre cele mai bune, pe baza serviciilor de care au avut parte si a calitatii serviciilor, altii nu impartasesc aceeasi opinie. Acestia din urma spun ca nu se tine cont de programari, ca unele lucrari sunt efectuate cu superficialitate si ca nu se tine cont de preferintele si parerile pacientilor.

Concluziile noastre

Daca ti-ai propus sa ajungi la un stomatolog bun din Braila, acest articol te ajuta, cu siguranta, avand in vedere ca au fost aduse la un loc toate informatiile de interes in legatura cu acest subiect.

In Braila, sunt numeroase clinici dentare bune, in care s-au facut investitii in aparatura de ultima generatie si in pregatirea personalului. De aceea, poti gasi in clasamentul de mai sus o clinica sau un cabinet care sa se incadreze cel mai bine in nevoile si in preferintele tale.