Meniu

Stomatologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Veste buna pentru cei care au probleme dentare pe care le-au neglijat: pot merge la stomatologie, in Brasov, iar tratamentele oferite aici sunt fara durere si in deplin confort. Cum este posibil? Datorita evolutiei medicinei, precum si a dotarii clinicilor de aici cu echipamente si materiale de ultima generatie!

In acest articol vei descoperi care sunt aceste clinici din Brasov ce pun pret pe confortul si siguranta pacientilor inainte de orice si ce spun despre ele fostii sau actualii pacienti.

Cat costa o consultatie la stomatologie in Brasov

In tabelul de mai jos iti oferim o „radiografie” a celor mai bune clinici dentare din Brasov, cu accent pe servicii si pe costurile acestora:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Esdent
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Metode moderne de lucru
 • Diverse interventii
 • Consultatii si tratamente si pentru copii
 • Personal medical amabil si bine pregatit
Dental Elite
110-130 Ron
 • Pret Consultatie 110-130 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Tratamente minim invazive sigure si confortabile
 • Personal amabil
Florident
50-100 Ron
 • Pret Consultatie 50-100 Ron
 • Sunt tratati pacienti de toate varstele
 • Servicii diverse
 • Aparatura moderna
 • Echipa profesionista si amabila
 • Preturi accesibile
 • Dispune si de laborator dentar
Dental West
50-150 Ron
 • Pret Consultatie 50-100 Ron
 • Numeroase tratamente si proceduri de ultima generatie
 • Personal medical cu experienta si de notorietate in Brasov
 • Locatie accesibila
 • Curatenie si atmosfera relaxanta
 • Amabilitate
Dentexpert Magic
120-170 Ron
 • Pret Consultatie 120-170 Ron
 • Tratamente stomatologice personalizate
 • Aparatura de inalta calitate
 • Personal medical ce interactioneaza cu amabilitate
 • Clinica are un aspect elegant
 • Ambient placut si confortabil
 • Micii pacienti primesc diplome pentru curaj
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Iata un top 5 al clinicilor de stomatologie din Brasov

Iti prezentam acum un top al clinicilor unde poti gasi cei mai buni medici dentisti din Brasov, ce te pot ajuta sa ai un zambet perfect si o dantura ingrijita asa cum se cuvine, indiferent de varsta pe care o ai:

1. Esdent

La clinica Esdent se afla o echipa numeroasa de profesionisti tineri, care sunt atenti la nevoile pacientilor si le ofera cele mai bune solutii personalizate pentru ingrijirea danturii sau pentru rezolvarea problemelor stomatologice. Viziunea clinicii este de a le oferi tuturor o experienta relaxanta si confortabila, indiferent de problema pentru care se prezinta. Poti merge aici atat pentru o consultatie de rutina, cat si pentru o interventie chirurgicala mai ampla. De asemenea, vei putea beneficia de o gama vasta de servicii: profilaxie, endodontie, implantologie, ortodontie, protetica dentara, chirurgie dentara, cosmetica dentara.

Iata cateva dintre tarifele pe care le vei intalni la aceasta clinica dentara din Brasov: consultatia de stomatologie generala costa 70 de lei, iar consultatia in regim de urgenta are un pret de 85 de lei. O consultatie pentru copii (30 de minute) costa 60 de lei, iar o consultatie pentru copii, de 60 de minute, are un tarif de 80 de lei.

Parerile sunt in majoritate pozitive in legatura cu aceasta clinica. Oamenii spun ca au fost multumiti de serviciile primite si ca medicii sunt calmi si le explica oamenilor pe intelesul lor toate procedurile si tratamentele. De asemenea, mai sunt enumerate: metodele moderne de lucru, interventiile diverse (simple sau complicate), faptul ca nu sunt timpi de asteptare, ca in cazul altor clinici. Sunt si cativa oameni care nu au fost multumiti de lucrari sau care spun ca preturile sunt foarte mari.

Vezi parerile pacientilor despre Esdent
Vezi Pareri

2. Dental Elite

Dental Elite a pornit ca o afacere de familie, intre doua generatii de medici dentisti si un finantist. Avantajul major al acestui cabinet este ca imbina experienta de business cu intelepciunea si dinamismul, oferind un concept deosebit, bazat pe un act medical de calitate si pe pasiunea pentru stomatologie. Echipamentele de ultima generatie ajuta echipa de specialisti sa obtina performanta dorita. Prin folosirea laserelor de ultima generatie si a consumabilelor de calitate superioara, tratamentele minim invazive se realizeaza in conditii deosebite de eficienta si siguranta.

Costul unei consultatii (control) este de 110 lei, iar al unei consultatii cu stabilirea diagnosticului si cu plan de tratament este de 130 de lei.

Sunt multi oameni foarte multumiti de aceasta clinica stomatologica din Brasov. Acestia spun in review-urile de pe internet ca au fost primiti si tratati cu amabilitate, ca nu au asteptat mult pana sa intre in cabinet, dar si ca personalul medical se implica foarte mult in solutionarea tuturor problemelor dentare ale pacientilor, dand dovada de atentie, rabdare si amabilitate. Unii spun chiar ca aici au reusit sa scape de frica de dentist pe care au capatat-o in urma experientelor nefericite din alte clinici. Sunt si cateva persoane nemultumite de calitatea unor lucrari,  de faptul ca se fac radiografii la fiecare vizita, dar si ca preturile sunt destul de mari.

3. Florident

Echipa Florident este de conceptie ca fiecare persoana trebuie sa beneficieze de servicii stomatologice adaptate in functie de nevoile si de dorintele sale. De aceea, spatiul de lucru este primitor si prietenos, iar pacienti de toate varstele sunt intampinati astfel incat sa uite de teama de stomatolog si sa se lase pe mana profesionistilor cu toata increderea. Serviciile Florident includ: stomatologie generala, chirurgie dentara, albire dentara, implantologie, estetica dentara, coroane dentare, proteze, detartraj.

Consultatia primara costa 100 de lei, iar o consultatie primara de profilaxie are un pret de 50 de lei.

Clientii sunt foarte multumiti de experienta traita in cadrul acestei clinici stomatologice din Brasov. Ei subliniaza in review-uri ca au descoperit o echipa de profesionisti, incepand de la receptie si pana in cabinet, care ii trateaza cu respect, amabilitate si rabdare, ca exista si un laborator dentar, dar si ca lucrarile sunt gata in scurt timp. Mai sunt aprecieri si la adresa curateniei din clinica si a preturilor accesibile.

4. Dental West

Dental West ofera de peste 20 de ani servicii de calitate pentru brasoveni si nu numai. Numarul clinicilor stomatologice Dental West a ajuns la 4, in ele fiind un loc propice pentru tratamente si proceduri de ultima generatie in ceea ce priveste ingrijrea danturii, dar si corectarea problemelor dentare. Clinicile sunt unele moderne, dotate cu aparatura noua si cu materiale actuale, acestea fiind conditii esentiale pentru desfasurarea unui act medical de top. Printre servicii se numara: tratament de canal, implantologie, estetica dentara, boala parodontala,  coroane, chirurgie, proteze dentare etc.

O consultatie cu stabilirea diagnosticului si plan de tratament costa 50 de lei. Atat pentru o consultatie de ortodontie, cat si pentru una la specialistul BMF, tariful este de 150 de lei.

Parerile sunt unele in majoritate apreciative in ceea ce priveste clinicile Dental West din Brasov. Pacientii sunt multumiti in special de personalul profesionist, ce da dovada de implicare, atentie si rabdare. Multi vorbesc la mod laudativ despre dr. Razvan Bideaua, cu experienta, competente si o relationare placuta cu fiecare pacient. In plus, oamenii au remarcat si echipamentele moderne si materialele de buna calitate, dar si atmosfera placuta sau curatenia din clinici.

5. Dentexpert Magic

La clinica Dentexpert Magic, pacientii, indiferent de varsta pe care o au, se simt in siguranta si pusi in valoare. Tratamentele oferite de personalul acestei clinici sunt personalizate si fara durere, datorita medicilor specialisti cu competente stomatologice multiple si aparaturii de inalta calitate, cum ar fi: laserul dentar, aparatura de sedare sau microscopul dentar, toate contribuind la un diagnostic, dar si la un plan de tratament precis.

Pentru o consultatie cu stabilirea unui diagnostic, se achita suma de 120 de lei, iar pentru o consultatie la medicul specialist, pretul este de 170 de lei.

Recenziile celor care au beneficiat de serviciile acestei clinici abunda in cuvinte de lauda. Multi spun ca serviciile sunt excelente, ca medicii sunt foarte bine pregatiti si ca interactioneaza cu amabilitate si rabdare cu pacientii. De asemenea, aspectul elegant al clinicii si ambientul placut sunt aspecte care i-au impresionat in egala masura pe pacienti. Cei mai mici dintre ei primesc si diplome pentru curajul de care au dat dovada, fapt ce contribuie la o experienta si mai placuta pentru ei.

Concluziile noastre

Dupa cum s-a putut observa, ai de unde alege cand esti in cautarea unui stomatolog in Brasov. In acest municipiu de o frumusete deosebita, clinicile dentare sunt moderne si bine dotate, iar personalul este amabil si dedicat.

In aceste conditii, este lesne de inteles ca vei avea parte de o experienta placuta si confortabila, care sa te scape de frica de dentist cu care ai trait mult timp. Fa-ti curaj si contacteaza o clinica buna pentru un control stomatologic de rutina sau pentru a-ti rezolva problemele dentare pe care (poate) le-ai neglijat!