Meniu

Stomatologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un numar tot mai mare de pacienti se indreapta catre serviciile unui cabinet stomatologic din sectorul 6 pentru a beneficia de ingrijiri calitative si de rezultate pe masura asteptarilor. In capitala, optiunile sunt foarte variate cand vine vorba despre dentisti, iar acest sector gazduieste cateva clinici dentare care ofera servicii stomatologice complete.  

Problemele dentare trebuie sa fie rezolvate in stadiu incipient pentru a nu se agrava si pentru a nu necesita interventii si tratamente complexe. In orice caz, personalul clinicilor din acest sector al Bucurestiului este pregatit sa identifice solutii potrivite pentru oricare pacient, oricare ar fi afectiunea stomatologica a acestuia.

Cabinet stomatologic in sectorul 6: care este cel mai bun?

Majoritatea pacientilor isi doresc sa beneficieze de un act medical de inalta calitate, lucru bifat de mai multe cabinete stomatologice situate in sectorul 6. O cautare rapida pe Google nu este suficienta pentru a gasi cea mai buna clinica dentara din apropierea ta, asa ca urmatorul tabel ti-ar putea fi de folos, intrucat sintetizeaza alegerile de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Plaza Dent
Clinica-Verificata
110-300 Ron
 • Pret Consultatie 110-300 Ron
 • Cele mai moderne tehnologii de diagnosticare si tratament
 • Servicii stomatologice si investigatii complete intr-o singura locatie
 • Aparatura ultramoderna
 • Raport bun calitate-pret
Kriss Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice complete pentru adulti si copii
 • Personal atent si rabdator
 • Profesionalism
 • Curatenie
Dr. Claudia Cirlan
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
 • Personal atent si amabil
Dent Plus
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii complete de profilaxie si preventie
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie
 • Grija fata de pacienti
Nicodent
50
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii complete din toate domeniile stomatologiei
 • Personal cu experienta
 • Echipamente moderne
 • Colectiv profesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cel mai bun cabinet stomatologic din sectorul 6?

Persoanele care locuiesc in sectorul 6 sau in vecinatate au la dispozitie o lista generoasa de cabinete stomatologice din care pot alege, fie ca isi doresc un control de rutina sau au nevoie de efectuarea unui tratament complex. Daca faci parte dintre ele si vrei sa mergi la o clinica moderna, poti consulta urmatoarele paragrafe.

Acestea surprind cateva informatii de interes despre cele mai reputate clinici dentare din sectorul 6, unde isi desfasoara activitatea numerosi dentisti cu experienta indelungata:

1. Plaza Dent

Una dintre cele mai bune optiuni de cabinete stomatologice pentru persoanele care locuiesc in sectorul 6 sau intentioneaza sa mearga acolo pentru tratamente dentare este Plaza Dent. In cadrul acestei clinici, dotata cu cea mai moderna tehnologie de diagnosticare si tratament, profeseaza o echipa de profesionisti. Intr-o singura locatie, pacientii pot beneficia de servicii stomatologice complete.

La aceasta clinica, pretul unei consultatii la medic stomatolog este de 110 lei. Tarifele difera in cazul consultatiilor de specialitate. De exemplu, consultatia la medic specialist chirurgie costa 300 lei. Lista de preturi este disponibila pe website-ul oficial al clinicii.

Numerosi pacienti si-au povestit si in mediul online experienta pe care au avut-o la aceasta clinica, declarandu-se multumiti de rezultate si spunand ca serviciile sunt de calitate superioara. Medicii sunt profesionisti, deschisi, atenti la planul de tratament si rabdatori. Mai sunt apreciate atmosfera relaxanta, aparatura ultramoderna din clinica si estetica acesteia. Raportul calitate-pret este foarte avantajos, iar toate investigatiile se fac in aceeasi locatie. Exista si cativa pacienti care spun ca nu au avut cea mai buna experienta, pe fondul nerespectarii programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Plaza Dent
Vezi Pareri

2. Kriss Dent

Kriss Dent este unul dintre cabinetele stomatologice moderne care nu trebuie sa lipseasca de pe lista de variante a pacientilor din sectorul 6. La aceasta clinica, adultii si copiii pot beneficia de servicii stomatologice complete. In cadrul sau, isi desfasoara activitatea o echipa de medici specializati pe diferite ramuri ale medicinei dentare, care isi imbunatatesc continuu tehnica.

Pretul unei consultatii primare la aceasta clinica este de 100 lei. Acelasi tarif este valabil si pentru consultatia de specialitate.

Calitatea serviciilor este ireprosabila, conform parerilor celor care au trecut pragul clinicii. Pacientii spun ca personalul medical este foarte atent la nevoile pacientului si la confortul acestuia. Profesionalismul, rabdarea si dedicarea sunt alte trasaturi atribuite medicilor din aceasta clinica. Cabinetul este curat, primitor si programarile se respecta.

3. Dr. Claudia Cirlan-Timpu

Dr. Claudia Cirlan (Timpu) este o varianta foarte buna in randul pacientilor care merg in sectorul 6 pentru a beneficia de serviciile unui cabinet stomatologic. Aceasta a absolvit facultatea de profil in anul 2010, este membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania si lucreaza alaturi de o echipa formata din medici stomatologi specialisti cu experienta, care elaboreaza planuri de tratament in raport cu istoricul pacientului.

Privitor la tarife, o consultatie/plan de tratament costa 50 de lei. Tariful examenului oral periodic este de 25 lei.

Pacientii sustin ca serviciile sunt de cea mai inalta calitate si ca au beneficiat de tratamente personalizate, care au fost eficiente. Atmosfera este relaxanta, prietenoasa si destinsa, iar programarile se respecta. Profesionalismul, comunicarea, atentia si amabilitatea sunt cateva dintre cele mai apreciate trasaturi ale personalului. De asemenea, preturile sunt accesibile la aceasta clinica stomatologica din sectorul 6.

4. Dent Plus

Daca locuiesti in sectorul 6 si planuiesti sa mergi la un cabinet stomatologic, iti poti indrepta atentia catre Dent Plus. Aici, pacientii pot beneficia de servicii complete de profilaxie si preventie. Clinica are peste 15 ani de activitate si in cadrul sau profeseaza o echipa de medici care isi perfectioneaza constant tehnica, prin intermediul programelor de specializare.

Pentru o consultatie, pacientii vor plati suma de 150 lei.

Multi pacienti recomanda serviciile clinicii si spun ca apreciaza seriozitatea, promptitudinea, amabilitatea si profesionalismul echipei. Curatenia si atmosfera placuta sunt in egala masura notate pozitiv. Exista pacienti care s-au declarat nemultumiti de experienta pe care au avut-o, spunand ca preturile sunt mari.

5. Nicodent

Un alt cabinet stomatologic unde se ofera servicii complete din toate ramurile stomatologiei, pe care il pot alege pacientii din sectorul 6 si nu numai, este Nicodent. Echipa de medici cu experienta este formata din stomatologi generali, chirurgi, endodonti si implantologi. Dr. Nicoleta Turcitu are experienta vasta in domeniul stomatologiei generale, de peste 7 ani. Experienta sa este consolidata de participarea la numeroase workshop-uri si cursuri postuniversitare.  

La aceasta clinica, tariful pentru consultatie este de 50 lei. Pentru planul de tratament personalizat si deviz, pacientii vor achita tot 50 lei.

Pacientii recomanda serviciile acestei clinici, unde spun au beneficiat de servicii de calitate. Curata si dotata cu aparatura moderna, clinica gazduieste un colectiv dedicat, rabdator si profesionist. Mediul este placut si interventiile sunt explicate in prealabil.   

Concluzii

Acestea sunt principalele variante dintre care pot alege persoanele care locuiesc in sectorul 6 si care au intentia de a merge la cabinetul stomatologic pentru diverse tratamente, de la verificarea sanatatii orale, pana la refacerea danturii cu implanturi dentare.

Numeroase cabinete stomatologice din sectorul 6 ofera servicii de calitate, iar cateva dintre ele sunt foarte apreciate pentru tarifele accesibile, pentru mediul placut in care se desfasoara interventiile si pentru felul in care lucreaza dentistii.