Stomatologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de stomatologie din Bucuresti se adreseaza persoanelor de toate varstele, care au nevoie de tratamente eficiente pentru rezolvarea unor probleme dentare sau care doresc sa isi faca un control stomatologic de rutina.

Capitala Romaniei gazduieste o multime de clinici si cabinete care ofera servicii complete din sfera stomatologiei si care sunt renumite pentru calitatea actului medical. Fie ca e vorba de tratamente rapide sau interventii complexe, multi pacienti prefera sa caute cele mai bune cabinete stomatologice din Bucuresti pentru garantia unui rezultat durabil si de calitate.

Topul clinicilor de stomatologie din Bucuresti  

Daca locuiesti in Bucuresti si ai nevoie de serviciile unei clinici de stomatologie, alegerea celei mai bune poate deveni o provocare. Multe persoane cauta pe Google „top 10 clinici stomatologice”, dar rezultatele pot fi diferite la fiecare cautare, in functie de algoritmii motorului de cautare si de alti factori. Pentru a iti simplfica alegerea, te poti orienta in functie de urmatorul tabel, care surprinde numele celor mai reputate clinici dentare din capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dentaline
1 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Echipa formata din profesionisti
 • Empatie, atentie la detalii si amabilitate
 • Personal bine informat
 • Explicatii clare
 • Recuperare usoara si rapida
 • Aparatura si tehnologii moderne
 • Atmosfera calma si placuta
DentalMed
2
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Furnizor al Casei Regale a Romaniei
 • Servicii premium
 • Personal amabil si profesionist
 • Aparatura performanta
Dental Premier
3
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Servicii complete de stomatologie
 • Act medical de calitate inalta
 • Curatenie si dotari de ultima ora
 • Tratamente si proceduri numeroase
Trident
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Tratamente efectuate in 7 cabinete individuale
 • Echipa numeroasa de specialisti
 • Clinica moderna si echipata cu aparatura performanta
 • Numeroase specializari stomatologice
Dent Estet
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Clinica stomatologica ce detine certificari la nivel mondial
 • Act medical de calitate
 • Personal profesionist si rabdator
 • Echipamente ultramoderne
Dental Hospital
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • 25 de cabinete de medicina dentara
 • Servicii stomatologice complete pentru adulti si copii
 • Profesionalism si amabilitate
 • Numeroase specializari stomatologice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 6 clinici unde se ofera servicii calitative de stomatologie in Bucuresti

Bucuresti este un oras ofertant in privinta serviciilor de stomatologie, deoarece gazduieste numeroase clinici si cabinete unde se respecta cele mai inalte standarde de calitate si unde se folosesc tehnologii ultramoderne.

Daca vrei sa alegi un dentist bun din Bucuresti, clasamentul prezentat in continuare iti poate fi de folos. Acesta surprinde informatii importante despre cele mai reputate clinici stomatologice din capitala si isi propune sa raspunda la cateva dintre intrebarile frecvente pe care le-ar putea avea un viitor pacient:

1. Dentaline

Dentaline constituie optiunea principala din Bucuresti in materie de servicii de stomatologie. La aceasta clinica sunt disponibile numeroase tratamente stomatologice, din diferite discipline: ortodontie, parodontologie, implantologie, profilaxie etc. Activitatea se desfasoara in trei cabinete dotate cu tehnologii ultramoderne. Sanatatea orala si confortul pacientilor sunt prioritati pentru echipa Dentaline, care se afla intr-un proces continuu de perfectionare. Lista de servicii propune solutii stomatologice dintre cele mai noi, oferind pacientilor ocazia de a isi rezolva chiar si cele mai complexe probleme dentare. 

Pentru o consultatie, se aplica tariful de 100 lei. Pentru consultatia la medic specialist, tariful este de 200 lei. 

Dentaline este o clinica foarte apreciata in Bucuresti, multi oameni spunand ca serviciile sunt de inalta calitate si ca vor reveni in viitor. Echipa este formata din profesionisti, care dau dovada de empatie, atentie la detalii, amabilitate si dedicare. Preturile sunt accesibile, iar clinica este dotata cu aparatura si tehnologii moderne. Personalul este bine informat si ofera explicatii pe intelesul pacientului. Un alt aspect pe care pacientii l-au mentionat in recenziile din mediul online este acela ca au avut parte de o recuperare rapida, usoara si fara complicatii in urma unor proceduri complexe. Atmosfera este calma si placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Dentaline
Vezi Pareri

2. DentalMed Luxury Dental Clinic

Daca vrei sa beneficiezi de serviciile unei clinici de stomatologie de top din Bucuresti, varianta principala o constituie DentalMed Luxury Dental Clinic. Activitatea acestei clinici, infiintata cu capital 100% romanesc, a inceput in anul 2007. Colectivul este format din medici specialisti din tara si din strainatate. In 2012 s-a alaturat Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, iar un an mai tarziu clinica a primit titlul de Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei.

La aceasta clinica, pretul unei consultatii stomatologice este de 150 de lei, pret valabil si pentru consultatia stomatologica simpla (care nu necesita plan de tratament) la copii. La medic specialist, consultatia are tariful de 200 lei. Lista de servicii este una foarte extinsa si sunt disponibile mai multe tratamente premium. Preturile sunt afisate pe website-ul oficial al clinicii.  

In mediul online, exista sute de recenzii ale acestei clinici stomatologice din Bucuresti. Cei mai multi dintre pacienti spun ca au avut o experienta placuta si ca au obtinut rezultate excelente in urma interventiilor. Personalul este caracterizat de amabilitate, seriozitate, promptitudine si profesionalism. Curatenia si aparatura performanta sunt alte doua aspecte foarte apreciate. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti care se declara nemultumiti de raportul calitate-pret si de faptul ca interventiile se desfasoara prea rapid.

3. Dental Premier

O alta clinica unde se ofera servicii calitative de stomatologie si care este foarte apreciata in randul pacientilor din Bucuresti este Dental Premier. Aceasta detine Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona si asigura tratamente la cele mai inalte standarde in 9 cabinete. In ceea ce priveste personalul, echipa este formata din 60 de persoane, dintre care 17 medici specialisti. Sunt acoperite toate ramurile stomatologiei, iar medicii care activeaza in cadrul clinicii au o pregatire complexa si s-au specializat la cursuri internationale.

In cadrul clinicii, tariful unei consultatii este de 150 lei. O consultatie de pedodontie costa 100 lei. Tarifele sunt publicate si pe website-ul oficial al clinicii.

Multe persoane si-au exprimat in online parerea despre aceasta clinica stomatologica din Bucuresti, povestindu-si experienta. Conform celor mai multe opinii, serviciile sunt de o calitate excelenta. Personalul este foarte bine pregatit, amabil, dedicat, zambitor si sociabil. Clinica este moderna, curata si se folosesc tehnologii de ultima ora. Exista pacienti care spun ca, desi aveau programare, au petrecut destul de mult timp in sala de asteptare.

4. Clinica Trident

O clinica foarte apreciata de pacientii din Bucuresti si nu numai este clinica Trident, unde se ofera servicii de stomatologie la cele mai inalte standarde. Activitatea se desfasoara in 7 cabinete individuale, ceea ce inseamna ca pacientii sunt tratati simultan si timpul de asteptare este eliminat. Echipa este formata din 20 de medici specialisti, care folosesc materiale si instrumente de ultima generatie. De asemenea, comunicarea intre cele 7 cabinete se face prin intermediul unui sistem computerizat central.

Pretul unei consultatii este de 200 lei. Tariful este acelasi si in cazul consultatiei la medic specialist.

Cele mai multe pareri despre aceasta clinica sunt pozitive, unii pacienti relatandu-si experienta prin recenzii in mediul online. Programarile sunt respectate, calitatea actului medical este la superlativ, iar personalul este profesionist, atent la nevoile pacientului, rabdator, amabil si foarte bine pregatit. Clinica este amplasata intr-o cladire noua, iar cabinetele respecta standardele de igienta si sunt echipate cu aparatura performanta si materiale calitative. Exista si pacienti care spun ca preturile sunt foarte mari.

5. Dent Estet

In clasamentul celor mai bune clinici din Bucuresti care ofera servicii de stomatologie se inscrie cu succes si Dent Estet, cea mai complexa retea de servicii stomatologice din tara. Prima clinica dentara din grupul Dent Estet a fost infiintata in 1999, iar in cei 23 de ani de existenta pe piata serviciilor stomatologice a obtinut o serie de certificari la nivel mondial. In capitala sunt localizate trei clinici din acest grup, in cadrul carora activeaza specialisti cu experienta vasta in domeniul stomatologiei.

Pretul unei consultatii la aceasta clinica este de 230 lei si cuprinde anamneza, status dentar ortodontic si parodontal, precum si poze extraorale si intraorale.

Din experientele relatate de pacienti prin recenzii online, reiese faptul ca serviciile clinicii sunt de inalta calitate si ca personalul medical este profesionist, rabdator si implicat. Atmosfera este una prietenoasa, iar echipamentele sunt ultramoderne. Multi pacienti spun ca au scapat de teama de stomatolog si recomanda mai departe serviciile clinicii. Cativa dintre cei care au trecut pragul clinicii nu au fost multumiti de raportul calitate-pret.

6. Dental Hospital Romania

Dental Hospital Romania, care constituie primul spital privat de stomatologie din tara, reprezinta una dintre optiunile principale ale locuitorilor din Bucuresti in materie de servicii de stomatologie. Activitatea se desfasoara in 25 de cabinete de medicina dentara, care sunt denumite dupa regiuni istorice si mari orase ale tarii. Serviciile se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. In cazul interventiilor chirurgicale complexe, pacientii se pot recupera in rezervele de care dispune spitalul.   

Pretul unei consultatii terapie este de 130 lei. In cazul consultatiei pentru copii, tariful este de 100 lei.

Profesionalismul, rabdarea, amabilitatea si seriozitatea sunt principalele trasaturi pe care pacientii le atribuie personalului clinicii, conform parerilor exprimate online. Cei mai multi dintre acestia spun ca au beneficiat de o experienta placuta, de un act medical de calitate si de toata atentia medicilor. Sunt apreciate in egala masura locatia, estetica interioara a clinicii si ambianta. Un numar mic de pacienti s-au declarat nemultumiti de timpul de asteptare.

Concluzii

Capitala Romaniei ofera numeroase optiuni cand vine vorba despre stomatologie, Bucuresti fiind un oras in care sunt situate clinici cu o reputatie foarte buna, unde primeaza calitatea actului medical si confortul pacientului.

Acestea sunt cele mai bune clinici stomatologice din Bucuresti, in cadrul carora activeaza profesionisti cu experienta vasta si unde se folosesc instrumente, materiale si aparatura de ultima ora.