Meniu

Stomatologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numeroase probleme dentare pot fi prevenite daca mergi periodic la control, iar medicii dentisti din cadrul unui cabinet stomatologic din Buzau iti pot oferi solutii eficiente oricat de avansata ar fi afectiunea depistata.

Multi pacienti din acest judet incep sa caute un stomatolog bun din Buzau atunci cand au urgente stomatologice, insa la fel de multi intentioneaza sa colaboreze pe termen lung cu dentisti pentru a preveni afectiunile stomatologice si pentru a isi mentine cu succes o dantura impecabila.

Cabinet stomatologic in Buzau: care sunt cele mai bune variante?

Optiunile de cabinete stomatologice sunt foarte variate in Buzau, unde exista locatii care se aliniaza celor mai inalte standarde de calitate in materie de servicii si dotari din domeniul stomatologiei. Pentru a identifica o clinica stomatologica potritiva pentru tine, poti consulta urmatorul tabel, care surprinde numele celor mai reputate cabinete si cateva aspecte cheie pe care trebuie sa le cunosti despre acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Swiss Center
Clinica-Verificata
50-150 Ron
 • Pret Consultatie 50-150 Ron
 • Gama completa de servicii stomatologice
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit si organizat
 • Aparatura moderna
 • Unii pacienti spun ca preturile sunt mari
Dr. Ungureanu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal cu experienta
 • Abordare profesionista
 • Servicii de calitate
Prima Dent
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii multiple din domeniul stomatologiei
 • Profesionalism
 • Mediu placut
Sanmedica Dent
100-600 Ron
 • Pret Consultatie 100-600 Ron
 • Unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii stomatologice din Buzau
 • Servicii de calitate
 • Atitudine profesionista
Ideea Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Specialisti cu experienta in stomatologie
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet stomatologic din Buzau?

Cu atatea cabinete stomatologice disponibile, pacientii din Buzau au libertatea de a alege unul compatibil cu bugetul si cerintele lor. Sanatatea orala este sustinuta atat prin aplicarea la timp a unor tratamente de calitate, cat si prin consultatiile de rutina.     

Daca vrei sa mergi la dentist in Buzau si cauti sa beneficiezi de servicii moderne, urmatoarele descrieri ale celor mai reputate cabinete stomatologice iti pot fi de folos:

1. Swiss Center

Topul cabinetelor stomatologice situate in Buzau incepe cu Swiss Center. Aceasta clinica dentara ofera o gama completa de servicii stomatologice. Echipa de medici din cadrul clinicii de origine romano-elvetiana este specializata in implantologie, chirurgie orala si estetica dentara. Misiunea clinicii este de a oferi calitate la cel mai inalt nivel si de a rezolva orice problema dentara a pacientilor, prin tehnologii medicale moderne.

Pretul unei consultatii in cadrul acestei clinici stomatologice din Buzau este de 50 lei. Pentru consultatia la medic specialist, pacientii vor plati 150 lei.

Pacientii descriu serviciile acestei clinici ca fiind de inalta calitate si spun ca au avut o experienta foarte placuta. Personalul este profesionist, empatic, organizat si atent la detalii. Sunt apreciate promptitudinea si explicatiile oferite cu privire la fiecare interventie. O alta caracteristica pozitiva o reprezinta aparatura moderna. Cateva persoane s-au declarat nemultumite fata de experienta pe care au avut-o, spunand ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Swiss Center
Vezi Pareri

2. Dr. Cosmin Ungureanu

Printre optiunile persoanelor din Buzau care vor sa beneficieze de serviciile unui cabinet stomatologic unde personalul are experienta vasta se numara si cabinetul dr. Cosmin Ungureanu. Activitatea din acest cabinet, infiintat in anul 2009, se desfasoara sub indrumarea dr. Ungureanu, care a absolvit Colegiul de Tehnica Dentara UMF “Gr. T. Popa”, Facultatea de Medicina Dentara UMF “Gr. T. Popa” din Iasi si cursul de implantologie orala al UMF “Carol Davila” Bucuresti.

Aici, pretul unei consultatii de specialitate si planului de tratament este de 150 lei.

Cativa dintre pacienti au oferit recenzii in mediul online, unde au notat pozitiv serviciile cabinetului si abordarea personalului, declarandu-se multumiti de calitatea rezultatelor obtinute si de promptitudine.

3. Prima Dent

Un alt cabinet stomatologic care face parte din topul celor mai bune optiuni ale pacientilor din Buzau este Prima Dent, unde se ofera servicii multiple din acest domeniu. Tratamentele sunt efectuate folosind echipamente de ultima generatie. In cadrul echipei exista specialisti care au competenta in implantologie, astfel ca serviciile disponibile sunt dintre cele mai complexe.

Consultatia stomatologica are tariful de 70 lei.

Persoanele care au trecut pragul acestui cabinet spun ca au avut o experienta buna si ca s-au simtit in siguranta. Acestia si-au exprimat multumirea fata de personalul medical si au oferit recenzii pozitive, ceea ce denota ca serviciile sunt de calitate. Profesionalismul este cea mai apreciata caracteristica a dentistilor de aici.

4. Sanmedica Dent

O alegere foarte buna daca locuiesti in Buzau sau in apropiere si vrei sa te adresezi unui cabinet stomatologic de top este Sanmedica Dent, care se numara printre cei mai importanti furnizori de servicii stomatologice din zona. Prioritizand calitatea si confortul pacientilor, dentistii si asistentele din aceasta clinica asigura o gama completa de tratamente dentare.

Daca alegi aceasta clinica dentara din Buzau, vei plati 100 lei pentru consultatia generala. Consultatia de specialitate are tariful de 600 lei, in pret fiind incluse planul de tratament, modelele de studiu, fotografiile (intraorale si profil) si amprentele orale.

Potrivit opiniilor pacientilor care si-au relatat experienta si in mediul online, serviciile clinicii sunt foarte bune. Este apreciata atitudinea personalului medical, motiv pentru care cei mai multi pacienti recomanda clinica.

5. Ideea Dent

Ideea Dent completeaza lista celor mai bune cabinete stomatologice localizate in Buzau. Echipa medicala este formata din 17 specialisti, care au tratat peste 16.000 de pacienti si care folosesc aparate moderne specializate. Obiectivul acestei clinici este sa ofere servicii exceptionale din domeniul stomatologiei.

Consultatia generala costa 100 lei.

Multi pacienti recomanda serviciile clinicii si spun ca sunt multumiti de rezultatele obtinute. Medicii dentisti sunt caracterizati de profesionalism si seriozitate, iar serviciile oferite sunt de inalta calitate. Exista si cativa pacienti care au declarat ca nu au avut cea mai buna experienta.

Concluzii

Locuitorii din Buzau pot concluziona ca au la dispozitie suficiente cabinete stomatologice unde se pot indrepta atunci cand se confrunta cu o problema in stadiu avansat sau atunci cand doresc sa isi verifice sanatatea orala.

Este destul de usor sa gasesti un stomatolog bun in Buzau, tinand cont de numarul generos de clinici. Cand alegi o clinica dentara, trebuie sa primeze calitatea actului medical si atitudinea personalului fata de pacient, in functie de care poti decide daca tarifele sunt justificate.