Meniu

Stomatologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unor servicii de stomatologie in Calarasi, atunci vei fi placut surprins de faptul ca exista mai multe clinici la care te poti duce pentru a beneficia de un tratamentul in acest sens. In cazul in care nu esti sigur pe care sa o alegi, noi iti punem la dispozitie informatii relevante cu privire la activitatea celor mai frecventate clinici din oras.

Inainte de a alege o interventie stomatologica, ideal este sa te programezi la un consult pentru ca medicul din Calarasi care urmeaza sa se ocupe de cazul tau sa se poata familiariza cu el. S-ar putea ca acesta sa-ti ofere solutii la care nu te-ai gandit inainte! Spre exemplu, o masea pe care te gandeai sa o extragi poate fi salvata, daca i se ofera tratamentul potrivit.

Cat costa o consultatie la o clinica de stomatologie din Calarasi? 

Nu toate clinicile practica aceleasi tarife pentru tratamentele stomatologice din Calarasi, ceea ce este si normal; pregatirea, experienta si echipamentele din dotare reprezinta aspecte care difera de la un cabinet la altul. Tabelul de mai jos te ajuta sa vezi care clinica ofera cel mai avantajos pret pentru o consultatie, pentru ca tu sa beneficiezi de un serviciu accesibil:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentalClas
Clinica-Verificata
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de tratamente
 • Servicii de radiologie
 • Curatenie
Adent Plus Clinic
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii de calitate
 • Zona accesibila
 • Mediu placut si linistit
 • Colaborare cu laboratoare de tehnica dentara
Dr. Trandafir
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Tratamente complexe
 • Program flexibil
 • Mediu ideal pentru copii
ProDental Estetica
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Standarde ridicate
 • Educatie continua prin cursuri
Smile Boutique
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici specializati
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de confort
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie din Calarasi

Clinicile de stomatologie din Calarasi, din lista de mai jos, ofera o gama variata de servicii, de care orice pacient poate sa beneficieze. Programeaza-te la o consultatie la cea care raspunde cerintelor tale, in scopul de a avea parte de un diagnostic corect si un plan de tratament pe masura:

1. DentalClas

DentalClas este o clinica stomatologica in Calarasi, care s-a dezvoltat din pasiune pentru actul medical. Aici isi desfasoara activitatea medici talentati, precum Dr. Alexandru Benga, cu aptitudini in chirurgie, implantologie si restaurare protetica, sau Dr. Valeriu Hamuraru, cu aptitudini in endodontie si restaurare protetica. Pregatirea medicilor le da posibilitatea sa puna la dispozitia pacientilor un numar cat mai mare de servicii stomatologice. Clinica ofera atat servicii medicale, precum consultatia propriu-zisa, obturatia, extractia dentara, detartrajul sau implantul dentar, cat si servicii de radiologie, ca radiografia 3D totala. Datorita acestui fapt, persoanele interesate pot obtine un diagnostic corect si un plan de tratament, la aceeasi clinica stomatologica.

La DentalClas, consultatia impreuna cu planul de tratament costa 110 lei. 

Recenziile pe care utilizatorii le-au acordat clinicii DentalClas sunt in mod predominant pozitive, iar aspectele pe care acestia le apreciaza cel mai mult sunt punctualitatea, igiena, atentia si cordialitatea. Clinica ofera servicii de calitate superioara la preturi rezonabile.

Vezi parerile pacientilor despre DentalClas
Vezi Pareri

2. Adent Plus Clinic  

Cabinetul stomatologic din Calarasi, Adent Plus Clinic, a fost infiintat de Dr. Alina Gabuz, in scopul de a oferi servicii de calitate, intr-un mediu placut si linistit. Catalogul cuprinde servicii de profilaxie, cosmetica dentara, protetica, parodontologie, chirurgie si odontologie. Efectuarea tratamentelor respective este posibila datorita aparaturii de ultima generatie, folosita de un personal pregatit si dedicat actului medical. Pentru ca pacientii sa aiba acces la o gama cat mai variata de tratamente, cabinetul colaboreaza cu diverse laboratoare de tehnica dentara, unde sunt executate lucrari de foarte buna calitate. Activitatea cabinetului este descrisa prin profesionalism, promptitudine si seriozitate.

Pretul pentru o consultatie este de 120 de lei.

Activitatea cabinetului stomatologic Adent Plus Clinic este apreciata de mai multe persoane, iar acest lucru se vede din ratingul pozitiv pe care l-a obtinut dupa numeroase recenzii. Ambientul este unul placut, in care oamenii se pot relaxa in timpul tratamentului stomatologic.

3. Dr. Oana Gabriela Trandafir

Smile by Oana Gabriela Trandafir este un cabinet de stomatologie din Calarasi, la care atat adultii, cat si copiii pot beneficia de tratamente de calitate. In gama variata de servicii se regasesc protetica, pedodontia, endodontia, cariologia, chirurgia si estetica. Clinica pune accent pe faptul ca multe afectiuni pot fi evitate din timp, daca oamenii viziteaza cabinetul unui dentist la momentul potrivit. Programul este unul accesibil, ceea ce inseamna ca pacientii au acces la serviciile prestate aici atat dimineata, cat si in a doua parte a zilei.

O consultatie costa 100 de lei.

Cabinetul Dr. Oana Gabriela Trandafir este recomandat pentru profesionalism, calitate si atmosfera placuta din cadrul lui. Parintii care si-au dus copiii la acest cabinet au observat ca micutii au reusit sa-si infrunte frica de dentist, datorita interactiunii pe care au avut-o cu personalul medical, in timpul vizitei.

4. ProDental Estetica

O alta clinica stomatologica din Calarasi, la care persoanele interesate se pot duce pentru a avea acces la o gama variata de tratamente este Pro Dental Estetica, unde il pot gasi pe Dr. Cristian Dragut. In portofoliul clinicii se regasesc servicii de chirurgie dento-alveolara, implantologie, augmentare osoasa, protetica dentara fixa si mobila, estetica dentara, endodontie si cariologie. Un exemplu de serviciu pentru care pot opta oamenii este cel de reabilitate protetica complexa, ce cuprinde lucrari protetice pe dinti naturali, 4 implanturi in zona laterala stanga, lucrari protetice fixe pe implanturi si fatete din ceramica presate pe grupul frontal superior. In echipamentul performant al clinicii se afla scannerul intraoral Medit I500, care sprijina efectuarea precisa, rapida si confortabila a unei lucrari protetice.

Pretul unei consultatii este de 120 de lei.

Persoanele care au beneficiat de un tratament la clinica ProDental Estetica au apreciat profesionalismul personalului medical, in special in ceea ce priveste interactiunea cu pacientii, ceea ce i-a determinat sa recomande clinica si altor oameni care au nevoie de sprijin.  

5. Smile Boutique

Clinica Smile Boutique ofera servicii medicale complete de stomatologie generala, implantologie, ortodontie, endodontie si estetica dentara in Calarasi. Echipa este formata din cadre medicale specializate si bine pregatite, care aplica ultimele tendinte inovative si tehnologii in tratamentul stomatologic. Persoanele care apeleaza la aceasta clinica nu obtin doar un tratament care sa le ajute sa remedieze afectiunea cu care se confrunta, ci si informatiile de care au nevoie pentru a introduce niste obiceiuri sanatoase in rutina lor zilnica.

Pretul unei consultatii este de 110 de lei.

Personalul medical de la Smile Boutique este apreciat in mod deosebit pentru amabilitate, calitate si profesionalism. Medicii sunt pregatiti sa raspunda tuturor intrebarilor pacientilor, pentru a crea conditii maxime de confort si siguranta.

Concluzii

In cele din urma, daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre tratamentele stomatologice din orasul Calarasi, ideal ar fi sa te programezi la o consultatie, in cadrul careia sa poti discuta cu un specialist din domeniu. Doar un medic care dispune de pregatirea necesara poate sa-ti oferi mai multe variante de tratament, din care tu sa o alegi pe cea mai potrivita.