Meniu

Stomatologie Cluj Gheorgheni

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din tara sau din afara tarii, multi oameni sunt interesati de serviciile stomatologice din inima Transilvaniei, iar o optiune de top este un cabinet stomatologic din Cluj, Gheorghieni, motivele fiind plauzibile. Aici, specialistii sunt numerosi, bine pregatiti, iar unii dintre ei au o vasta experienta in domeniul medicinei dentare. In plus, investitiile in aparatura si materiale de ultima generatie fac diferenta in cazul tratamentelor de calitate superioara.

Descopera din acest articol la ce cabinet stomatologic din Cluj sa mergi pentru consultatii, tratamente si diverse interventii, astfel incat sa simti ca ai luat o decizie buna pentru sanatatea si frumusetea danturii!

Ce cabinet stomatologic din Cluj – Gheorghieni este cel mai bun?

Iata cateva informatii pe scurt, daca te intereseaza un anumit cabinet stomatologic din Cluj, Gheorghieni:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pasc Dental
Clinica-Verificata
100-150 Ron
 • Pret Consultatie 100-150 Ron
 • Tratamente stomatologice diverse
 • Echipa medicala numeroasa si bine pregatita
 • Transparenta in privinta costurilor
 • Locatie buna
 • Stomatologie pediatrica
Family Dental Care
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Abordare multidisciplinara
 • Turism dentar
 • Stomatologie pentru copii
 • Personal medical bine pregatit
 • Aparatura de ultima generatie
 • Lipsa de transparenta in privinta preturilor finale
AZ Dent
100-200 Ron
 • Pret Consultatie 100-200 Ron
 • Servicii stomatologice diverse, pentru toate varstele
 • Laborator de tehnica dentara
 • Medici si tehnicieni dentari cu experienta
 • Aparatura performanta
 • Nu se respecta programarile
Crisdent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii diverse de stomatologie, la un loc
 • Chirurgie orala
 • Stomatologie pediatrica
 • Aparatura performanta
 • Tratamente precare
Venus Dental
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Tratamente actuale si eficiente
 • Materiale de buna calitate
 • Stomatologie pentru copii
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor stomatologice din Cluj, Gheorghieni

In continuare iti prezentam un top 5 cabinete stomatologice din Cluj, Gheorghieni. Descopera-l aici pe cel mai bun pentru tine:

1. Pasc Dental

Clinica Pasc Dental din Cluj este alcatuita din mai multe cabinete stomatologice in care fiecare pacient beneficiaza de un tratament personalizat in functie de nevoile sale, prin intermediul aparaturii moderne ce face ca procedurile sa se realizeze cu rapiditate, fara durere si cu o eficienta ridicata. Serviciile dentare oferite in clinica sunt: consultatii, igiena si profilaxie, tratamente la microscop, implanturi, chirurgie, tratament pentru parodontoza, estetica dentara, albirea dintilor, stomatologie pediatrica. Echipa medicala numeroasa si bine pregatita este condusa de dr. Daniela Chis, membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania.

Pretul pentru o consultatie generala initiala este de 100 de lei, iar controlul periodic costa 50 de lei. Pentru o consultatie de specialitate, tariful este de 150 de lei.

Parerile despre Pasc Dental sunt pozitive, in cea mai mare parte. Unii au ales cabinetul pentru ca se afla intr-o locatie buna, altii pentru ca au auzit de calitatea serviciilor. Alte aprecieri primesc aspecte precum: buna comunicare a serviciilor necesare, alocarea unor specialisti pentru anumite interventii, transparenta, in ceea ce priveste costurile.

Vezi parerile pacientilor despre Pasc Dental
Vezi Pareri

2. Family Dental Care

Clinica s-a nascut din dorinta de a alina dureri si de a imparti zambete si este alcatuita din specialisti tineri si bine pregatiti in diverse ramuri ale medicinei dentare. Serviciile oferite sunt de: chirurgie dentara, implant dentar, endodontie, ortodontie, protetica, parodontologie, profilaxie, pedodontie. Cei care sunt interesati de turism dentar, pot gasi aici un loc pe placul lor, unde sa-si rezolve problemele dentare, la preturi mai mici fata de alte tari din Europa. Aparatura ultramoderna, echipa bine pregatita si experimentata sunt atu-uri ale clinicii. In plus, poti suna oricand la Family Dental Care Clinic atunci cand ai o urgenta stomatologica.

O consultatie de specialitate costa aici 100 de lei. Un tratament chemo-mecanic la microscop, pentru un premolar, costa 400 de lei, iar o extractie de dinte monoradicular are un tarif de 180 de lei. Un tratament de albire dentara cu lampa cu ultraviolete costa 1.200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile oferite de aceasta clinica, daca luam in considerare review-urile din mediul online. Ei spun ca experienta placuta incepe de la receptie si continua tot asa pana la plecare, datorita profesionalismului si amabilitatii de care da dovada intreg personalul. Mai sunt apreciate si abordarea multidisciplinara, precum si grija pentru pacienti. Exista insa si o nemultumire a catorva pacienti si anume ca lipseste o transparenta a preturilor finale.

3. AZ Dent

Numele spune multe despre aceasta clinica din Cluj: ofera servicii stomatologice de la A la Z pentru sanatatea dintilor intregii familii. Serviciile puse la dispozitie vizeaza specialitatile: ortodontie, endodontie, estetica dentara, implantologie orala, odontologie, protetica, parodontologie, chirurgie, stomatologie copii. In plus, cabinetul dispune si de un laborator de tehnica dentara. Echipa este alcatuita din medici specializati in aceste ramuri ale stomatologiei, alaturi de cinci tehnicieni dentari si trei asistente.

Iata cateva preturi pe care le vei intalni in acest cabinet: o consultatie simpla costa 100 de lei, iar o consultatie cu plan de tratament complex are un tarif de 200 de lei. Pentru o albire profesionala cu laser Biolase tariful este de 1.000 de lei.

Majoritatea celor care si-au exprimat opinia in privinta acestei clinici sunt multumiti de experienta de care au avut parte. Acestia spun ca au fost tratati cu profesionalism si ca ambianta din cabinet i-a facut sa scape de frica de dentist. Aparatura moderna, conditiile foarte bune si respectul pentru pacienti sunt de asemenea lucruri apreciate aici. Sunt si pacienti nemultumiti, care spun ca nu se respecta programarile.

4. Crisdent

La Crisdent gasesti toate serviciile stomatologice la un loc, fara sa fie nevoie sa te deplasezi in alte locatii pentru diverse interventii sau proceduri. Serviciile puse la dispozitie includ: preventie si profilaxie orala, stomatologie pediatrica, ortodontie, protetica si estetica dentara, endodontie, implantologie si chirurgie orala. Serviciile de calitate sunt posibile datorita echipei de medici cu o buna pregatire, precum si aparaturii performante. In plus, in clinica vei gasi tot timpul muzica relaxanta si un design deosebit, care sa te inspire si sa te destinda.

O consultatie primara costa 100 de lei, iar o consultatie complexa copii are un tarif de 150 de lei. Tratamentul de albire profesionala cu lampa de albire, in cabinet, costa 1.200 lei. Extractia unui dinte monoradicular costa 160 de lei.

Din opiniile celor care au ajuns la Crisdent reiese ca oamenii sunt multumiti, in majoritate, de servicii spunand despre ele ca sunt de inalta calitate. Oamenii au mai remarcat ambientul placut, buna pregatirie a medicilor, precum si amabilitatea asistentelor de a oferi raspuns la orice intrebare cu calm si rabdare. Pentru unii pacienti insa, tratamentele nu au avut rezultatele dorite.

5. Venus Dental

Cei de la Venus Dental spun ca-si doresc ca toti oamenii sa zambeasca increzatori, Din acest motiv, serviciile clinicii sunt orientate spre acest deziderat. Se utilizeaza aici aparatura stomatologica de ultima generatie, care impreuna cu echipa de profesionisti, din care fac parte medici specialisti de pe diverse ramuri ale medicinei dentare, ofera tratamente actuale si eficiente pentru toate varstele: profilaxie dentara, estetica dentara, endodontie, ortodontie, protetica, implantologie, chirurgie orala, pedodontie (stomatologie pentru copii).

Pretul pentru o consultatie este de 100 de lei. Un tratament endodontic monoradicular costa 300 de lei, iar pentru o albire dentara cu lampa Zoom, tariful este de 1.200 de lei.

Parerile sunt unele apreciative in ceea ce priveste clinica, in ele vorbindu-se despre servicii de calitate si de lucrari efectuate cu profesionalism si amabilitate, cultivandu-se o relatie prietenoasa si calda fata de pacienti. De asemenea, oamenii au remarcat ca aici se lucreaza cu materiale de calitate.

Concluziile noastre

In regiunea Transilvaniei, tratamentele dentare sunt la mare cautare, iar una dintre cele mai dorite optiuni este un cabinet stomatologic in Cluj, Gheorghieni. Motivele au putut fi descoperite in acest articol, mai exact clinicile din aceasta zona sunt bine dotate, cu aparatura si materiale de ultima generatie, iar profesionistii sunt numerosi si foarte bine pregatiti.

Astfel, daca alegi una dintre clinicile de mai sus pentru tratamente simple sau complexe, nu vei fi dezamagit de alegere!