Meniu

Stomatologie Cluj Zorilor

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cautarea celui mai bun cabinet stomatologic din Cluj, Zorilor, este o idee buna daca locuiesti in acest cartier si te confrunti cu probleme dentare sau daca vrei sa iti verifici sanatatea orala. Orice pacient vrea sa beneficieze de servicii de calitate la un pret corect, aspecte bifate de numeroase clinici dentare aflate in apropierea ta.

Multe dintre cabinetele situate in acest judet sunt dotate cu tehnologii moderne si in cadrul lor profeseaza medici specializati pe diferite ramuri ale stomatologiei, ceea ce inseamna ca poti beneficia de tratamente complete intr-o singura locatie.

Care este cel mai bun cabinet stomatologic din Cluj, Zorilor?

Nu este suficient sa cauti pe Google numele cabinetelor stomatologice din Cluj, cartier Zorilor, pentru a gasi instant o locatie compatibila cu nevoile tale. Pentru o colaborare de lunga durata cu profesionisti si pentru rezultate pe masura asteptarilor, va trebui sa iti acorzi suficient timp pentru a de documenta. Ca prim pas, poti consulta urmatorul tabel, unde se ofera detalii importante despre cele mai bune cabinete si clinici dentare din acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedicalCor
Clinica-Verificata
50-100 Ron
 • Pret Consultatie 50-100 Ron
 • Servicii impecabile
 • Preturi rezonabile
 • Echipa medicala profesionista, empatica si amabila
 • Buna organizare
DentaCare
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Interventii confortabile
 • Clinica moderna si curata
 • Preturi accesibile
DentComplet
100-200 Ron
 • Pret Consultatie 100-200 Ron
 • Calitate excelenta a serviciilor
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Echipamente de ultima generatie
 • Timp mare de asteptare
Smart Dental
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Comunicare medic-pacient excelenta
 • Dotari de ultima generatie si estetica moderna
 • Preturi accesibile
Mara Dent
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Raport calitate-pret excellent
 • Buna comunicare cu personalul
 • Profesionalism si amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinet stomatologic in Cluj, Zorilor: topul celor mai bune variante

De-a lungul anilor, numeroase cabinete stomatologice au fost infiintate in cartierul Zorilor din Cluj, ceea ce inseamna ca locuitorii din aceasta zona au acces facil la tratamente moderne. Te poti adresa medicilor stomatologi atunci cand banuiesti ca ai probleme dentare intr-un stadiu incipient, dar si cand acestea sunt deja avansate si necesita interventii complexe.

Pentru a iti fi mai usor sa alegi un cabinet stomatologic, a fost alcatuit un clasament care iti poate servi ca punct de plecare in luarea unei decizii. Acesta prezinta informatii concrete despre cele mai bune cabinete si clinici dentare din cartierul Zorilor:

1. MedicalCor

Pacientii aflati in cautarea celor mai bune cabinete stomatologice din judetul Cluj se pot indrepta catre MedicalCor, situat in cartierul Zorilor. Sunt reunite mai multe specialitati din medicina dentara si se asigura tratamente moderne. Aici profeseaza o echipa de medici dentisti specializati, al caror obiectiv este efectuarea unor tratamente avansate de ingriire orala. De asemenea, personalul detine certificari si specializari numeroase.

Privitor la tarife, o consultatie la medic dentist generalist costa 50 lei. Pentru consultatie la medic dentist specialist, pacientii vor achita suma de 100 lei.

Numeroasele recenzii pozitive si cuvinte de lauda pe care pacientii le-au scris pe internet denota faptul ca aceasta clinica este foarte apreciata. Atmosfera este calda si placuta, iar pacientii sunt ajutati sa ia cele mai bune decizii atunci cand este cazul. Serviciile sunt impecabile si preturile rezonabile. Cat despre personal, acesta este descris ca fiind profesionist, bine organizat, amabil, rabdator si empatic.

Vezi parerile pacientilor despre MedicalCor
Vezi Pareri

2. DentaCare

Persoanele care locuiesc in cartierul Zorilor din Cluj si vor sa gaseasca un cabinet stomatologic cu servicii de inalta calitate pot alege DentaCare. Aici se ofera tratamente stomatologice complete, fiind acoperite toate ramurile medicinei dentare. Personalul foloseste tehnici moderne si este conectat in permanenta la noutatile din domeniu, fapt sustinut de participarea in mod regulat la cursuri de perfectionare si congrese.

Pretul unei consultatii la aceasta clinica este de 100 lei.

Serviciile stomatologice din aceasta clinica sunt de inalta calitate, dupa cum reflecta numeroasele recenzii pozitive din mediul online. Interventiile sunt confortabile si solutiile estetice sunt exceptionale, iar clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura noua. Preturile sunt accesibile si personalul este descris ca fiind profesionist, rabdator, implicat si foarte comunicativ.

3. DentComplet

O alta optiune foarte buna de cabinet stomatologic localizat in Zorilor, cartier din Cluj, este DentComplet. Echipa de medici specializati in domenii precum parodontologia, endodontia sau implantologia asigura tratamente de inalta calitate si se perfectioneaza permanent. Beneficiind de un colectiv multidisciplinar, la aceasta clinica poti beneficia de tratamente personalizate pentru orice tip de problema stomatologica.

Consultatia simpla costa 100 lei, iar tariful pentru consultatie, plan de tratament complex, interpretare radiografii si prezentare cazuri costa 200 lei.

Pacientii spun ca si-au rezolvat toate problemele dentare la aceasta clinica si se declara multumiti de calitatea serviciilor, pe care majoritatea dintre ei le descriu ca fiind excelente. La personalul medical, cele mai apreciate calitati sunt profesionalismul, rabdarea, atentia la detalii, implicarea si amabilitatea. Clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie si conditiile de igiena sunt excelente. Exista cativa pacienti care spun ca programarile nu se respecta si ca au avut probleme in comunicarea cu personalul de la receptie.

4. Smart Dental

Un alt cabinet stomatologic din Zorilor, cartier din judetul Cluj, caruia te poti adresa pentru orice problema dentara este Smart Dental. Aici sunt acoperite servicii din toate ariile de expertiza stomatologica, echipa clinicii fiind alcatuita din medici specializati pe diverse ramuri ale medicinei dentare.

Tariful este de 150 lei pentru consultatie, plan tratament si deviz estimativ. Pacientii pot alege abonamentul Smart Smile, prin care beneficiaza de 10% discount la orice interventie medicala si primesc gratuitate o data pe an la unele tratamente.

In cadrul acestei clinici moderne, actul medical este de o calitate ireprosabila, conform parerilor exprimate pe internet de pacienti. Comunicarea medic-pacient este foarte buna, sunt apreciate confortul, dotarile de ultima generatie, curatenia si aspectul clinicii. Personalul este foarte atent la detalii, rabdator si dedicat. De asemenea, preturile sunt accesibile.

5. Mara Dent

In cartierul Zorilor, din judetul Cluj, un cabinet stomatologic ce ofera servicii complete este si Mara Dent. Tratamentele sunt efectuate de o echipa medicala cu experienta de peste 10 ani, al carei obiectiv principal este calitatea interventiei. Medicii stomatologi specialisti efectueaza orice tip de tratament, astfel incat pacientii sa isi poata rezolva toate problemele dentare intr-un singur loc.

Pretul unei consultatii este de 70 lei.

Pacientii recomanda clinica, spunand ca serviciile sunt foarte bune. Un alt avantaj il reprezinta raportul excelent calitate-pret. Profesionalismul, amabilitatea si atentia la nevoile pacientului definesc personalul. Comunicarea este foarte buna, iar procedurile sunt explicate in detaliu.

Concluzii

Serviciile stomatologice oferite in cadrul a numeroase cabinete din Zorilor, cartier din judetul Cluj, sunt de inalta calitate, astfel ca pacientii pot gasi rezolvarea la toate problemele de natura stomatologica in apropierea lor.

Numeroase clinici si cabinete stomatologice ofera servicii complete, fiind dotate cu aparatura de ultima ora. Lista de servicii, aparatura folosita si tarifele practicate sunt principalele criterii in functie de care majoritatea pacientilor aleg o clinica sau un cabinet compatibil cu nevoile si bugetul lor.