Meniu

Stomatologie copii Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ca parinte, esti permanent in stare de alerta în privinta sanatatii celor mici si este firesc sa te intrebi daca poti gasi un cabinet de stomatologie copii in Arad care sa il faca pe cel mic sa stea relaxat si fara frica in scaunul dentistului. Pentru nevoile danturii micilor pacienti aradeni, poti conta pe serviciile de pedodontie ale uneia dintre clinicile de top din orasul de pe cursul raului Mures.

Un dentist de copii din Arad, ca si din orice alt oras cu standarde ridicate de trai, va sti sa combine cunostintele profesionale si tehnicile moderne de stomatologie cu blandetea, tactul si empatia necesare pentru a deveni unul dintre prietenii copilului tau.

Unde gasesti un cabinet de stomatologie copii in Arad?

Cu cat mai repede la dentist, cu atat mai bine pentru dantura celui mic, fie si pentru un control de rutina sau pentru sfaturi de ingrijire a dintilor, asa ca nu mai astepta recomandari de la rude si prieteni pentru servicii de stomatologie copii in Arad si alege o clinica buna din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Life Dental Spa
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medici competenti si perfectionisti
 • Lucrari la cele mai inalte standarde
 • Atmosfera relaxata
 • Personal amabil si empatic
 • Frica de dentist dispare
 • Experiente placute si nedureroase in tratamentul cariilor la copii
Premium Dental
100-130 Ron
 • Pret Consultatie 100-130 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa durerii
 • Frica de dentist este eliminata
 • Ambient placut
 • Atitudine prietenoasa a personalului
 • Unii pacienti sustin ca plombele nu au rezistat
Vivas Dent
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Personal profesionist si amabil
 • Rapiditate in interventii
 • Exista si cativa pacienti nemultumiti de tratamentul aplicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de stomatologie copii din Arad 

La clinicile din clasamentul urmator vei gasi cabinete de stomatologie copii in Arad la care cel mic va ajunge sa mearga la dentist cu placere, iar tu, ca parinte, vei avea confortul si linistea ca sanatatea orala a copilului este pe maini bune.

1. Life Dental Spa

Cum ai putea sa il convingi pe copilul tau mai bine decat spunandu-i ca il duci la un cabinet de stomatologie copii la care merg si copiii Andrei si ai lui Catalin Maruta? Life Dental Spa este o clinica de stomatologie biologica laser cu centre in Arad si in alte sase mari orase ale tarii, recomandata de cateva persoane cunoscute publicului larg, care ofera servicii diverse si tratamente complexe, cu tehnologie de ultima generatie si personal cu inalta calificare.

Site-ul clinicii este prietenos cu utilizatorul si nu trebuie sa pierzi mult timp pentru a descoperi tarifele pentru serviciile prestate. O consultatie la dentist pentru copiii din Arad si deopotriva pentru vizitatorii orasului are la Life Dental Spa un pret de 120 de lei.

Pentru serviciile sale, clinica a fost cotata cu 5 stele din 5, pe baza recenziilor pacientilor. Acestia apreciaza medicii competenti si perfectionisti, lucrarile executate la cele mai inalte standarde, ambientul placut, relaxarea indusa de comportamentul amabil si empatic al personalului, datorita caruia dispare orice teama de dentist. De asemenea, parintii micilor pacienti consemneaza experiente placute si nedureroase in tratamentul cariilor la copii.

Vezi parerile pacientilor despre Life Dental Spa
Vezi Pareri

2. Premium Dental

Premium Dental este o clinica noua pe piata de servicii de medicina dentara din Arad, cu servicii premium pentru toate varstele, intr-un ambient relaxant, in care opereaza o echipa prietenoasa si in care vei gasi tratamente potrivite pentru intreaga familie. Cei mici vor putea beneficia de o experienta memorabila placuta la cabinetul de stomatologie copii din clinica.

Toate informatiile necesare pacientilor sunt detaliate pe site-ul clinicii, inclusic preturile, impartite in doua categorii: pentru adulti si pentru copii. O consultatie la dentist pentru cei mici are pretul de 130 de lei, iar daca pacientul nu a implinit inca varsta de 3 ani, vei plati doar 100 de lei.

Majoritatea pacientilor si-au exprimat opiniile favorabile referitoare la aceasta clinica. Recenziile consemneaza profesionalismul medicilor, tratamente eficiente, efectuate fara durere. Ambientul placut si atitudinea prietenoasa a personalului i-au facut pe multi dintre pacienti sa uite de frica de dentist. Exista si pareri care mentioneaza experiente mai neplacute legate de plombe care nu au rezistat.

3. Vivas Dent

Clinica Vivas Dent din Arad este fondata de regretatul prof. dr. Victor Valea, specializat in implantologie si chirurgie maxilo-faciala, a carui competenta a fost recunoscuta si pe plan international, in Germania si SUA, si reprezinta locul care reuneste 9 medici stomatologi cu pregatire temeinica in diverse ramuri ale medicinei dentare. Serviciile de stomatologie copii nu fac exceptie de la standardele occidentale ale acestei clinici, care opereaza cu cele mai moderne tehnici de tratament.

Pretul pentru o consultatie la medicul pedodont este de 120 de lei la aceasta clinica din Arad.

Majoritatea pacientilor vorbesc despre servicii ireprosabile la Vivas Dent, tratamente eficiente, personal profesionist si amabil, rapiditate si eficienta in interventii. De asemenea, este apreciata curatenia din interiorul clinicii. Exista si pacienti care consemneaza un tratament ineficient la unul dintre stomatologii din echipa.

Concluzii

Bineinteles ca doresti cele mai bune servicii de stomatologie copii din Arad pentru dintisorii celui mic, iar clasamentul de mai sus a fost intocmit atat din perspectiva specialistului in servicii de medicina dentara, cat si din perspectiva parintelui preocupat de sanatatea si starea emotionala a copilului. Alegand o clinica de top pentru primele vizite la dentist, te asiguri ca ii vei oferi copilului tau cele mai bune tratamente, lipsite de durere, sfaturi competente pentru igiena orala si prevenirea oricaror probleme ale danturii, cat si un mediu in care atmosfera prietenoasa nu lasa loc de anxietate si experiente neplacute.