Meniu

Stomatologie copii Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu cat se face mai devreme o educatie sanatoasa in privinta ingrijirii danturii, cu atat efectele vor fi mai bune, iar in acest sens o consultatie de stomatologie pentru copii, in Botosani este recomandata inca de la varsta de un an.

Din fericire, evolutia medicinei dentare face ca, in ziua de astazi, toate problemele din aceasta sfera sa poata fi corectate, prin intermediul tratamentelor de ultima generatie. O vizita la un pedodont din Botosani se impune atat pentru evaluari, recomandari si tratamente, cat si pentru deprinderea micutului cu obiceiuri sanatoase ce-i vor fi de folos toata viata, pentru o buna sanatate orala.

Cat costa o consultatie de stomatologie pentru copii in Botosani?

Consultatia de stomatologie pentru copii, in municipiul Botosani, are un tarif diferit de la clinica la clinica, dupa cum se poate observa si din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pro Dentax
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Stomatologie pentru copii si adulti
 • Personal medical cu experienta
 • Echipamente performante
 • Servicii dentare complete
 • Clinica moderna
 • Preturi mari
Dentastic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica moderna
 • Tratamente dentare complexe
 • Medic pedodont cu experienta
 • Stomatologie digitala
 • Coroane si fatete dentare pe loc
Anatomic Dent
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii stomatologice pentru copii si adulti
 • Tehnologii si aparatura moderne
 • Echipa preocupata de imbunatatirea actului medical
 • Mediu perfect igienizat
 • Clinica moderna
 • Atmosfera relaxanta
Teodent
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici bine pregatiti pentru lucrul cu copiii
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Amabilitate si profesionalism
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
Dentson
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Tratamente si consultatii pentru toate varstele
 • Laborator propriu de radiografii dentare digitale
 • Clinica moderna, amenajata cu bun gust
 • Accent pe confort si calitate
 • Medici cu experienta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care ofera servicii de stomatologie pentru copii in Botosani

Pentru consultatii si tratamente de stomatologie pentru copii in Botosani poti apela cu incredere la clinicile de mai jos:

1. Pro Dentax

Clinica Pro Dentax a fost infiintata in anul 2016 pentru a le oferi o experienta de top pacientilor, in mentinerea sau imbunatatirea sanatatii orale, indiferent ca este vorba despre stomatologie pentru copii in Botosani sau pentru adulti. Conceptul modern, calitatea si eficienta actului medical, investitiile in echipamentele moderne si performante, precum si buna pregatire a medicilor fac ca aceasta clinica sa se pozitioneze in topul preferintelor botosanenilor, mai ales pentru ca sunt oferite servicii pentru intreaga familie. In cazul celor mici, tratamentele includ: periaj profesional, sigilari, extractia dintilor temporari, pansamente, tratamente mecanice, coafaj direct sau indirect etc.

Tariful pentru o consultatie stomatologica pentru copii este de 250 de lei.

Recenziile din mediul online arata calitatea serviciilor perceputa de clienti ca fiind la inalte standarde. Se subliniaza aspecte precum: personal medical amabil si cu experienta, materiale si instrumentar de calitate, atmosfera placuta, faptul ca sunt oferite servicii dentare complete. Unii clienti sunt insa nemultumiti ca raportul calitate-pret este in defavoarea lor, preturile fiind foarte mari.

Vezi parerile pacientilor despre Pro Dentax
Vezi Pareri

2. Dentastic

Dentastic este o clinica moderna, axata pe tratamente dentare complexe, dar care ofera si tratamente de stomatologie pentru copii in Botosani. Clinica a pornit ca o afacere de familie, fiind singura din zona Moldovei ce realizeaza coroane si fatete dentare pe loc, in cadrul aceleiasi sedinte si totodata prima care a implementat microscopia dentara si stomatologia digitala CEREC® in acest oras. Exista si un medic pedodont in aceasta clinica, respectiv dr. Dadiana Chirila, ce ofera consultatii si tratamente pentru copii si adolescenti.

Pentru o consultatie stomatologica pentru copii, tariful este de 150 de lei.

Si despre aceasta clinica botosanenii au lucruri apreciative de subliniat: personal profesionist, aparatura medicala moderna, materiale de buna calitate, tratamente eficiente si fara durere, unii chiar considerand ca Dentastic se prezinta precum clinicile stomatologice din strainatate. Oamenii mai spun ca aici au beneficiat de tot suportul si toata intelegerea pentru a scapa de teama de dentist si a se trata in siguranta, fara dureri sau disconfort.

3. Anatomic Dent

Anatomic Dent Botosani ofera atat servicii ce vizeaza stomatologia pentru copii, cat si stomatologia pentru adulti. Deviza specialistilor de aici este de a oferi tratamente atraumatice, in cele mai bune conditii pentru pacienti. In acest scop, tehnologiile si aparatura sunt de ultima generatie (microscop endodontic Pico Mora Carl Zeiss, endodontie 3D prin BeeFill 2 in 1, micromotor endodontic, accelerator de albire Beyond Polus etc.), iar echipa medicala se formeaza constant in domeniu si se pune la curent cu noile descoperiri, pentru imbunatatirea actului medical.

Consultatia, in cazul stomatologiei pentru copii, costa 170 de lei.

Pentru ca au fost foarte multumite de servicii si de modul cum au fost tratati copiii lor, multe persoane au postat in mediul online review-uri la adresa clinicii. In acestea se remarca faptul ca preturile sunt accesibile, clinica este modern utilata, iar mediul este perfect igienizat. In plus, oamenii spun ca exista televizor in cabinet, cu un program de muzica, pentru a-i ajuta sa se relaxeze si sa uite de griji.

4. Teodent

In clinica Teodent din Botosani beneficiezi atat de stomatologie pentru copii, cat si pentru adulti. Echipa de medici este specializata si iti prezinta inca de la inceput o planificare a intregului proces, cu durata si costul tratamentului. Investitiile in aparatura performanta necesara pentru desfasurarea in bune conditii a actului medical si pregatirea superioara a medicilor, care sunt interesati in permanenta de inovatie si de cele mai bune variante de tratament sunt garantiile unei experiente bune, indiferent de procedura sau tratamentul de care ai nevoie. La Teodent, tratamentele pentru copii includ: profilaxie dentara, aparate miofunctionale, cape pedodontice, tratamente sub sedare intravenoasa.

Pretul pentru o consultatie de pedodontie in Botosani, la aceasta clinica, porneste de la 220 de lei.

Pentru ca au fost foarte multumiti de servicii si pentru ca la randul lor au dorit sa le recomande si altora o clinica stomatologica buna, unii pacienti au scris recenzii in mediul online despre serviciile Teodent. In majoritatea acestora se vorbeste despre: profesionalism, seriozitate, echipa amabila si bine pregatita, curatenie impecabila si rezultate foarte bune in cazul tratamentelor pentru adulti si copii.

5. Dentson

In atmosfera primitoare de la Dentson Clinic Botosani, serviciile de stomatologie pentru copii sunt apreciate atat de cei mici, cat si de apartinatorii lor. Dr. Greta Hutanu este medic specialist implantologie si stomatologie pediatrica, astfel ca la acest specialist trebuie sa-ti programezi copilul pentru o consultatie de rutina, o sedinta de igienizare sau orice alt tratament are nevoie pentru ingrijirea sanatatii dintilor. Pe langa consultatiile si tratamentele pentru micuti, la Dentson sunt si servicii care-i vizeaza direct pe adulti: implantologie, endodontie microscopica, chirurgie dento-alveolara, laser Bioloase etc. In plus, in cadrul clinicii functioneaza un laborator de radiografii dentare digitale.

O consultatie pediatrica are un tarif de 230 de lei.

Unii clienti spun ca personalul clinicii merita toate aprecierile, pentru amabilitate, implicare si pentru atentia la detalii de care da dovada in timpul procedurilor. In plus, botosanenii mai spun si ca in aceasta clinica sunt conditii moderne, fiind amenajata cu stil si cu accent pe confort. Printre recenzii sunt si unele care releva experiente negative din cauza ca nu se respecta programarile sau ca unele tratamente nu au avut rezultatul dorit.

Concluziile noastre

Serviciile de stomatologie pentru copii, din Botosani, sunt destul de cautate de parinti, in speranta de a corecta de la o varsta frageda afectiunile dentare si de a le inocula micutilor grija pentru igiena dentara.

Specialistii spun ca prima vizita la dentist se poate face inca de la aparitia dentitiei de lapte, iar de atunci fiecare pacient trebuie sa revina constant la cabinet, pentru a preintampina eventualele afectiuni care, lasate netratate, pot cauza dureri, infectii si pot periclita dintele natural.