Stomatologie copii Iasi

Actualizat pe:

O dantura sanatoasa si o igiena orala adecvate incep inca din copilarie, de aceea este esentiala monitorizarea cavitatii bucale a celor mici la un cabinet de stomatologie copii. In Iasi, parintii pot apela cu incredere la serviciile unor medici stomatologi care, pe langa pregatirea in medicina dentara si specialitatile acesteia, au capacitatea de a-i face pe tinerii pacienti sa se destinda, sa isi depaseasca temerile si sa fie cooperanti pe scaunul de la dentist.

Cu tact, pregatire temeinica si instrumentarul necesar, un stomatolog din Iasi poate pune bazele unei bune sanatati a dintilor si gingiilor, poate corecta anumite deficiente de structura si pozitionare si poate trata anumite afectiuni orale ale copiilor.

Unde gasesti un cabinet de stomatologie copii in Iasi?

Problemele de sanatate ale dintilor copiilor sau simpla monitorizare a sanatatii orale sunt problematice din cauza fricii de dentist, de instrumente sau pur si simplu din cauza neastamparului specific varstei, iar alegerea unuia dintre cabinetele de stomatologie copii din Iasi din tabelul de mai jos poate fi rezolvarea pe care o asteapta orice parinte:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dentesse
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Echipa exceptionala de medici, care colaboreaza pentru cele mai bune solutii
 • Promptitudine, profesionalism si siguranta in interventii
 • Intelegere si empatie fata de pacient
 • Atmosfera destinsa
 • Aparatura moderna
 • Preturi ridicate
Migali Dental Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalismul, seriozitatea si meticulozitatea medicilor
 • Lucrari de calitate
 • Proceduri fara durere
 • Rabdarea si intelegerea medicilor inlatura frica de dentist
 • Interior curat
 • Eficienta tratamentului cu laser al cariilor
Emerald Dent
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Echipa de profesionisti
 • Servicii medicale de calitate
 • Aparatura moderna
 • Preturi avantajoase
Junior Family
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medici caracterizati de profesionalism si rabdare
 • Atmosfera primitoare
 • Frica de dentist este eliminata
 • Curatenie si igiena la standarde inalte
 • Preturi accesibile
 • Unii pacienti spun ca au fost tratati superficial
Bidental
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet profesionist si curat
 • Atmosfera placuta si destinsa
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Orice teama de dentist este uitata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor de stomatologie copii din Iasi

Cabinete de stomatologie copii in Iasi pe care parintii sa poata conta in monitorizarea sanatatii orale a celor mici se pot gasi in una dintre clinicile din clasamentul de mai jos, in care medici specialisti in medicina dentara si ramurile acesteia activeaza cu tact, empatie si instrumentar modern pentru a gasi cele mai bune solutii de profilaxie, diagnostic si tratament.

1. Dentesse

Cu ajutorul tehnologiei digitale de ultima generatie, abordarea multidisciplinara a problemelor de sanatate orala si o echipa medicala specializata in toate ramurile stomatologiei, clinica Dentesse din Iasi trateaza problemele pacientilor de orice varsta si ofera servicii de stomatologie copii si adolescenti. Clinica este inclusa intr-o retea de medicina dentara care acopera orasele importante din zona Moldovei.

Preturile clinicii pot fi consultate pe site-ul web al acesteia. O consultație are pretul de 140 lei.

Opiniile pacientilor acestui cabinet, exprimate prin recenziile de pe Google sunt favorabile. Se consemnează echipa exceptionala de medici, care colaboreaza intre ei pentru identificarea celor mai bune solutii de rezolvare a problemelor de sanatate, promptitudinea in interventii, profesionalismul si siguranta manifestate de doctori pe tot parcursul tratamentelor. Totodata, personalul da dovada de intelegere si empatie fata de pacienti, ceea ce face ca atmosfera sa fie destinsa. In multe comentarii se aminteste de aparatura moderna. Unii clienti apreciaza ca tarifele practicate aici sunt ridicate.

Vezi parerile pacientilor despre Dentesse
Vezi Pareri

2. Migali Dental Clinic

La Migali Dental Clinic din Iasi, micii pacienti pot accesa servicii de stomatologie copii, printre care corectarea obiceiurilor vicioase, tratamentul leziunilor carioase, controlul general periodic, ingrijire dentara preventiva, tratamentul leziunilor cauzate de accidente. Cu ajutorul unor tehnologii fara freza, de ultima ora, Laserul Dentar sau Aquacut Quattro si al unui medic specialist pedodont cu experienta, copiii pot depasi frica de dentist, iar sanatatea lor dentara va fi pe maini bune.

Pentru o consultatie, se percepe tariful de 150 lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici. Ei remarca profesionalismul, seriozitatea si meticulozitatea echipei medicale, precum si lucrarile de calitate, lipsite de durere. De asemenea, se aminteste de faptul ca intelegerea si rabdarea medicilor au inlaturat orice temere pe scaunul dentistului, de curatenia din interior si despre eficienta noii metode de a trata cariile cu laser.

3. Emerald Dent

Pentru servicii de stomatologie copii in Iasi, parintii se pot adresa clinicii Emerald Dent si echipei formate din medici tineri, dedicati pacientilor si pasionati de profesia aleasa. Stomatologii de aici sunt constienti de importanta zambetului la orice varsta, ca barometru si factor al sanatatii generale si actioneaza cu profesionalism, competenta si aparatura moderna pentru a reda frumusetea si increderea pacientilor.

Preturile sunt afisate amanuntit pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie, cu diagnostic si plan de tratament se percepe un tarif de 70 lei.

In cele cateva recenzii referitoare la aceasta clinica stomatologica pentru copii din Iasi se precizeaza ca la Emerald Dent activeaza o echipa de profesionisti, care ofera servicii medicale de calitate, cu aparatura moderna, la preturi avantajoase.

4. Junior Family

Echipa de la Junior&Family Dental Center din Iasi isi propune ca orice vizita la cabinetul de stomatologie copii sa ramana o amintire placuta pentru cei mici si ca intreaga familie sa constientizeze importanta unui zambet sanatos. In Iasi, clinica are doua puncte de lucru, una la Pacurari, cealalta la Sfantul Lazar.

Tarifele pot fi accesate pe site-ul web al cabinetelor. Pretul pentru o consultatie pentru copii este de 80 de lei. Parintii care cauta stomatologie copii Iasi gratuit, trebuie sa stie ca toate serviciile stomatologice oferite aici pot fi platite intr-un sistem propriu de rate al clinicii, fara dobanda.

Pacientii sunt in mare parte multumiti de serviciile clinicii si o recomanda pentru atmosfera primitoare, profesionalismul medicilor si rabdarea acestora cu care trateaza diferitele probleme stomatologice, indiferent de varsta. Frica de dentist este inlaturata la aceasta clinica, potrivit comentariilor. De asemenea, sunt amintite curatenia si igiena la nivel inalt si preturile accesibile. Exista si pacienti care spun ca au fost tratati cu superficialitate si ca lucrarile facute au fost incomplete.

5. Bidental

Micii pacientii poti fi tratati la un cabinet de stomatologie copii si la clinica Bidental, cu peste 7 ani de experienta in serviciile de medicina dentara din Iasi. Personalul pune accent pe calitate, inovatie, grija si respect fata de pacientii de toate varstele, oferind solutii stomatologice complete, la standarde inalte.

O consultatie stomatologica pentru copii are pretul de 100 de lei la aceasta clinica.

Pacientii care au beneficiat de serviciile Bidental spun ca au gasit aici un cabinet profesionist, curat, o atmosfera placuta si destinsa, asigurata de personalul amabil si bine pregatit. Orice teama de dentist este uitata, potrivit recenziilor.

Concluzii

In alegerea unui cabinet de stomatologie copii in Iasi sunt deosebit de importante aspecte precum rabdarea, blandetea si intelegerea medicilor, pe langa pregatirea profesionala si prestigiul clinicii in realizarea de lucrari dentare. Cabinetele care ofera servicii pentru micii pacienti incluse in clasamentul de mai sus au toate conditiile pentru a asigura o atmosfera destinsa, prin care cei mici sa se relaxeze si sa poata colabora cu medicul care are grija de sanatatea lor orala.

Intretinerea danturii in cele mai bune conditii incepe de la o varsta frageda, iar prezenta dentistului in viata copilului trebuie sa fie o constanta si un factor de promovare a sanatatii generale.