Meniu

Stomatologie copii Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parintii care se afla in cautarea unei clinici de stomatologie cu servicii pentru copii in Oradea au la dispozitie numeroase optiuni. Sunt clinici cu zeci de ani de experienta sau altele nou infiintate care dispun de personal specializat in tratarea afectiunilor dentare ale copiilor si adolescentilor.

Un medic pedodont, caci asa se numeste stomatologul care trateaza persoanele de pana in 18 ani, poate realiza atat proceduri de igiena si profilaxie (detartraj, periaj profesional, flurorizare), cat si tratamente endodontice, ortodontice, odontale sau de chirurgie orala, in functie de necesitatile micului pacient. Descopera in continuare care sunt cabinetele din Oradea la care te poti prezenta cu micutul tau pentru a beneficia de servicii de calitate!

Cat costa o vizita la stomatologie pentru copii in Oradea?

O vizita la cabinetul de stomatologie pentru copii din Oradea poate avea urmatoarele tarife, in functie de clinica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MaxiloMed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii din diverse domenii ale stomatologiei
 • Medic pedodont cu experienta si o buna pregatire
 • Clinica moderna
 • Tratamente actuale si eficiente
 • Atentie la detalii si profesionalism
Dental Art
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici specializati in mai multe domenii ale medicinei dentare
 • Consultatii si tratamente complete pentru copii
 • Dotari moderne
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera relaxanta
Clinica Lazar
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Abordare pro pacient
 • Amabilitate si atmosfera placuta
Dentamark
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici specialisti cu experienta
 • Tehnici si proceduri inovatoare
 • Abordare pro-pacient
 • Echipa profesionista
Ali Medical Center
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • 24 de specialitati medicale
 • Medic pedodont cu experienta
 • Numeroase tratamente stomatologice pentru copii si adulti
 • Personalul de la receptie este amabil si bine instruit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici ofera consultatii si tratamente pentru copii in Oradea?

Sunt cinci clinici de top cu servicii de stomatologie copii in Oradea:

1. MaxiloMed

MaxiloMed este un centru in care se imbina cercetarea medicala continua cu cea academica. Serviciile puse la dispozitie vizeaza mai multe domenii ale stomatologiei: chirurgie maxilo-faciala, protetica, implantologie, endodontie. In plus, in cadrul clinicii sunt si medici specializati in pedodontie, cum este asist. univ. dr.  Abel Moca, la care se pot trata afectiunile dintilor temporari, patologia orala la copii si se pot efectua sigilari dentare – acestea fiind tratamente pentru cei mici. Medicul lucreaza din 2016, iar din 1017 este membru al Asociatiei Internationale de Stomatologie Pediatrica.

Tariful pentru o consultatie stomatologica la pedodont este de 150 de lei.

Multi dintre oradenii care au beneficiat de serviciile clinicii se declara multumiti de mai multe aspecte: personal profesionist care isi da interesul ca pacientul sa se simta cat mai bine, medici bine pregatiti, clinica moderna si bine echipata. De asemenea, oamenii mai spun si ca tratamentele sunt de buna calitate, gratie atentiei la detalii si perseverentei profesionistilor.

Vezi parerile pacientilor despre MaxiloMed
Vezi Pareri

2. Dental-Art

Echipa clinicii Dental-Art este formata din medici specializati in mai multe domenii: ortodontie si ortopedie dento-faciala, protetica dentara, implantologie, endodontie etc. Specialistii ofera si consultatii si tratamente pentru copii, care vizeaza atat sanatatea si estetica dintilor de lapte, cat si a celor definitivi. Copiii si adolescentii pot beneficia aici atat de tratamente de indreptare a dintilor prin aparate dentare, cat si de tratamente profilactice (sigilari, fluorizari, instruire in privinta periajului dentar), tratamente endodontice sau extractii.

Pretul pentru o consultatie de stomatologie pentru copii este de 100 de lei.

Pacientii spun in review-urile din mediul online ca aceasta clinica ofera servicii de calitate superioara. Ei declara ca merg cu incredere la stomatologii de aici, pentru ca sunt profesionisti si ii trateaza cu atentie si rabdare. Unii se declara multumiti si de dotarile din cabinete, de atmosfera relaxanta care este creata prin amenajarea cu gust a spatiului, precum si de comunicarea deschisa si constructiva.

3. Clinica Lazar

Clinica dr. Dan Lazar din Oradea ofera servicii de stomatologie pentru copii si pentru adulti, bazandu-se pe empatie, atentie si pe o relatie sincera medic-pacient. Sunt 12 ani de cand aceasta clinica se afla pe piata serviciilor medicale de specialitate din acest oras, timp in care a oferit tratamente dentare cu tehnologie de ultima generatie, prin profesionisti preocupati constant de imbunatatirea actului medical.

Pretul unei consultatii de stomatologie pediatrica este de 150 de lei.

Majoritatea parerilor exprimate in legatura cu aceasta clinica vorbesc despre profesionalism si pricepere, amabilitate si o atmosfera placuta. Unii spun ca timp de mai multi ani au fost tratati in alte cabinete stomatologice si ca diferenta intre ele si clinica Lazar este „ca de la cer la pamant”, aici beneficiind de toate conditiile pentru o experienta de buna calitate.

4. Dentamark

Clinica stomatologica Dentamark din Oradea dispune de o echipa de medici specialisti si cu experienta, care pun la dispozitie tehnici si proceduri inovatoare in materie de: protetica, parodontologie, implanturi dentare, ortodontie, endodontie, estetica dentara, profilaxie. Si cei mici, si cei mari pot beneficia de tratamente eficiente, rapide si fara durere si de garantie pentru lucrarile stomatologice.

Tariful consultatiei la un dentist pentru copii din Oradea, de la clinica Dentamark, este de 150 de lei.

Pacientii care si-au exprimat opinia in legatura cu aceasta clinica spun despre ea ca este una  in care serviciile sunt caracterizate de: precizie, seriozitate si punctualitate. Medicii primesc aprecieri pentru tratamentele eficiente si abordarea fiecarui pacient. In plus, se mai spune ca intreaga echipa este una care inspira incredere si profesionalism.

5. Ali Medical Center

Clinica Ali Medical Center din Oradea a fost deschisa in 2018 si dispune de un spatiu generos, cu 13 cabinete, sala de tratament si un punct de recoltare, in care sunt gazduite 24 de specialitati, printre care si stomatologie pentru adulti si copii. Pentru cei mici, consultatiile si tratamentele stomatologice sunt asigurate de dr. Andrada Istoc, specializata in stomatologie pediatrica. Micutii pot beneficia de tratamente ortodontice, endodontice, detartraj, fluorizari etc.

Pretul unei consultatii la acest stomatolog pentru copii din Oradea este de 80 de lei.

Serviciile Ali Medical Center sunt apreciate de clienti, care spun ca pot merge aici pentru a trata problemele de sanatate ale intregii familii. Oradenii mai spun si ca au remarcat profesionalismul si implicarea cadrelor medicale, iar inca o „bila alba” este acordata pentru locatia accesibila.  Pacientii mai spun si ca personalul de la receptie este amabil, oferind cu calm toate informatiile de care este nevoie.

Concluziile noastre

Parintii vor ce e mai bine pentru copiii lor si de aceea cauta cel mai bun cabinet de stomatologie pentru copii din Oradea atunci cand micutii au o durere dentara sau pentru un control de rutina.

In acest oras sunt numeroase clinici de profil, in care cei mici pot beneficia de: proceduri de igiena si profilaxie, tratamente endodontice sau ortodontice, extractii dentare etc. Respectivele locatii sunt amenajate pe gustul lor, iar medicii cultiva o relatie prietenoasa, pentru a se asigura de reusita tratamentelor, dar si pentru a-i familiariza pe copii cu obiceiurile sanatoase de ingrijire a danturii.