Meniu

Stomatologie copii Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti parinte si iti doresti pentru fiul sau fiica ta cele mai bune servicii de stomatologie pentru copii din Ploiesti? Ramai sa citesti in continuare si vei descoperi cateva cabinete bine cotate, in care medicii au experienta in abordarea celor mici, astfel incat sa-i ajute sa se destinda si sa coopereze la efectuarea tratamentelor.

Numitorul comun al acestor clinici dentare din Ploiesti este calitatea serviciilor, iar aceasta se obtine si datorita investitiilor in aparatura de ultima generatie si in materialele durabile si bine tolerate de catre cei mici.

Cat costa o consultatie la stomatologie copii in Ploiesti?

Pretul pentru o consultatie de stomatologie pentru copii, la Ploiesti, variaza in functie de clinica (localizarea, investitiile in aparatura, calitatea actului medical, reputatia si pregatirea medicilor etc.). Iata cateva dintre tarifele pentru consultatiile la pedodont (stomatolog pentru copii):

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DE 4 Kids
110-150 Ron
 • Pret Consultatie 110-150 Ron
 • Echipa de medici tineri, supraspecializati
 • Aparatura performanta si tehnologii noi
 • Psihologii ajuta la acomodarea copiilor
 • Clinica moderna si cu un design adaptat copiilor
 • Radiografii dentare
Dental Works
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu experienta
 • Tratamente diverse
 • Cabinet modern
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura si materiale noi
Swissdent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice pentru copii si adulti
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Aparatura de top
 • Tratamente rapide, fara durere si eficiente
 • Timp mare de asteptare
Office Dent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici numerosi
 • Tratamente pentru intreaga familie
 • Medic pedodont cu experienta
 • Cabinete moderne si bine dotate
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Bun raport calitate-pret
Ekydent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici cu experienta
 • Se preiau si urgente stomatologice
 • Numeroase servicii pentru adulti si copii
 • Personal primitor si amabil
 • Preturi avantajoase
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care au servicii de stomatologie pentru copii in Ploiesti

Sunt cinci clinici in care sunt oferite tratamente stomatologice pentru copii in Ploiesti si le vei putea descoperi in cele ce urmeaza:

1. DE 4 Kids

Clinica Dent Estet 4 Kids din Ploiesti a fost deschisa in 2021. O echipa de medici supraspecializati, care au certificari in Europa si SUA si care dispun de aparatura performanta si tehnologii noi ofera garantia unui diagnostic corect si al unor tratamente sigure si eficiente. In clinica sunt si psihologi, meniti sa transforme fiecare vizita a celor mici intr-o experienta inedita, interesanta si plina de bucurie. In plus, copiii vor remarca si aprecia, cu siguranta, aspectul colorat si vesel al clinicii, care-i va face sa se simta in largul lor.

Pretul pentru o consultatie Happy Visit la un dentist pentru copii, din Ploiesti, de l;a DE 4 Kids, este de 110 lei, iar o consultatie complexa pentru micutii sub trei ani costa 150 de lei.

O clinica moderna, cu servicii de foarte buna calitate – asta spun pacientii, aproape la unison, despre  Dent Estet Ploiesti si DE 4 Kids.  Ploiestenii apreciaza mai multe aspecte: aparatura de ultima generatie, personalul tanar, amabil si cu o abordare foarte prietenoasa, interiorul primitor si relaxant. In plus, parintii mai apreciaza ca exista si serviciu de radiologie, astfel ca nu a mai fost nevoie sa se deplaseze cu copiii intr-o alta locatie pentru o radiografie.

Vezi parerile pacientilor despre DE 4 Kids
Vezi Pareri

2. Dental Works

Cabinetul Dental Works are o experienta de peste 10 ani in domeniul stomatologic si vine cu promisiunea unor servicii de inalta calitate si a informarii personalizate pentru fiecare pacient. Folosind cele mai noi materiale si aparate, medicii pot oferi tratamente eficiente, moderne si rapide, pentru adulti si pentru copii. Serviciile de stomatologie pediatrica vizeaza atat procedurile de igiena si profilaxie, cat si tratamente specifice varstei (extractii dinti de lapte, aparate dentare, tratamentul cariilor etc.).

Pretul pentru o consultatie pentru copii este de 150 de lei la Dental Works.

Pacientii acestei clinici dentare sunt foarte multumiti de experienta de care au avut parte, din mai multe motive: atmosfera relaxanta, personal amabil, cabinetul este unul modern. Nu in ultimul rand, medicii sunt bine pregatiti si stiu sa se faca placuti, oferind variante rapide si eficiente de rezolvare a problemelor dentare.

3. Swissdent

Clinica Swiss Dent a fost infiintata in 2006, in Ploiesti si are in oferta de servicii atat stomatologie pentru copii, cat si pentru adulti (ortodontie, endodontie, implantologie, protetica si estetica dentara). Clinica dispune si de un laborator de tehnica dentara si de aparatura performanta, ajutoare prin care se optimizeaza timpii de lucru si se ofera solutii durabile si rapide. Medicul pedodont dr. Teodora Ringhilescu trateaza dentitia de lapte sau permanenta a pacientilor de pana in 16 ani.

Clinica SwissDent a fost infiintata in 2006, in Ploiesti si are in oferta de servicii atat stomatologie pentru copii, cat si pentru adulti (ortodontie, endodontie, implantologie, protetica si estetica dentara). Clinica dispune si de un laborator de tehnica dentara si de aparatura performanta, ajutoare prin care se optimizeaza timpii de lucru si se ofera solutii durabile si rapide. Medicul pedodont dr. Teodora Ringhilescu trateaza dentitia de lapte sau permanenta a pacientilor de pana in 16 ani.

Pretul pentru o consultatie la pedodont este de 100 de lei. 

Parerile sunt in majoritate apreciative in privinta clinicii Swiss Dent. Cele mai multe persoane spun ca medicii sunt profesionisti, devotati si priceputi in ceea ce fac. Unii spun chiar ca vor recomanda aceasta clinica ori de cate ori au ocazia, datorita faptului ca totul este de buna calitate. Unele persoane sunt nemultumite insa ca timpul de asteptare este prea mare.

4. Office Dent

Office Dent este o clinica stomatologica moderna, din zona de nord a Ploiestiului, in care medicii sunt specializati in toate ramurile medicinei dentare. Clinica este impartita in sase cabinete si dispune de o parcare generoasa. Serviciile oferite sunt si pentru adulti, si pentru copii. In cazul acestora din urma, consultatiile si tratamentele sunt realizate de catre dr. Loredana Nicolae, medic pedodont care a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.

Pentru o consultatie la medicul specialist pedodont, tariful este de 150 de lei.

Unii dintre pacienti spun despre aceasta clinica un lucru magulitor: este cea mai frumoasa din Ploiesti. Dar aprecierile nu se opresc doar la ordinul estetic, ci merg mai departe de atat, vizand: profesionalismul, rabdarea si amabilitatea medicilor, tehnologia de ultima generatie, bunul raport calitate-pret.

5. Ekydent

Clinica stomatologica Ekydent din Ploiesti este pe piata de mai bine de 10 ani, timp in care s-a remarcat prin serviciile de buna calitate. Echipa de medici este adepta tratamentelor fara durere si accesibile, astfel incat fiecare ploiestean, indiferent de varsta, sa se poata bucura de o sanatate orala optima. Medici cu o buna pregatire si experienta ofera o gama vasta de servicii: radiografii dentare, parodontologie, ortodontie, protetica, chirurgie, fatete, albire. De asemenea, sunt puse la dispozitie si tratamente pentru copii si adolescenti: sigilari, extractii, obturatii, tratamente de canal, fluorizari sau periaj.

Pretul pentru o consultatie pentru copii este de 100 de lei.

Unii dintre pacientii acestei clinici si-au exprimat opiniile pe internet in legatura cu serviciile primite. Potrivit acestora, experientele au fost in majoritate placute, datorita: medicilor bine pregatiti, preturilor corecte si amabilitatii personalului. In plus, oamenii au apreciat si modul cum medicii i-au incurajat pentru a scapa de teama de dentist si de procedurile in sine. Chiar daca nu este o clinica de stomatologie pentru copii din Ploiesti care sa functioneze non-stop, ci urgentele se primesc in limita timpului disponibil, pacientii spun ca au primit tot ajutorul atunci cand au avut nevoie de el.

Concluziile noastre

Cand vine vorba de serviciile de stomatologie pentru copii, parintii din Ploiesti sunt foarte exigenti: medicii trebuie sa fie bine pregatiti si sa stie cum sa se comporte cu cei mici, clinica sa foloseasca echipamente si materiale de foarte buna calitate, iar lista poate continua.

Vestea buna este ca in Ploiesti clinicile dentare sunt foarte bine pregatite, atat in ceea ce priveste serviciile pentru adulti, cat si pe cele destinate micilor pacienti, iar acest lucru este confirmat de recenziile postate de pacienti.