Meniu

Stomatologie copii Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O dantura sanatoasa are la baza respectarea unor reguli clare de igiena, dar si o buna relatie cu dentistul si vizite periodice inca de la cele mai fragede varste, iar acesta este cu siguranta un deziderat al oricarui parinte responsabil, atunci cand cauta stomatologie copii in Satu Mare. Cel mic trebuie mearga cu placere la dentist, fara frica, iar rabdarea si tactul unui medic stomatolog bun trebuie sa se combine in acest caz cu indubitabile competente profesionale.

Articolul de mai jos iti va servi drept ghid util in identificarea unui dentist copii in Satu Mare si informatii bine documentate despre clinicile cu servicii de pedodontie, preturi practicate si marturii ale pacientilor sau parintilor micilor pacienti.

Unde gasesti stomatologie copii in Satu Mare?

Vrei ce este mai bun pentru copilul tau de la o experienta la dentist, de aceea te vei asigura ca medicul respectiv lucreaza in mod curent cu cei mici si vei alege un cabinet de stomatologie copii din Satu Mare. Il gasesti in una dintre clinicile de top din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Art Dental Studio
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti, cu „mana usoara”
 • Frica de dentist este depasita aici
 • Copii tratati cu succes
 • Cativa pacienti reclama interventii stomatologice nereusite
Finess Dental
100-210 Ron
 • Pret Consultatie 100-210 Ron
 • Servicii de top
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea personalului
 • Curatenie impecabila
 • Receptia raspunde greu la telefon
 • Informatii eronate furnizate de receptioneri
Dr. Cocis Hajnalka
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Doctorita buna
 • Profesionalism
 • Amabilitatea personalului
 • Lucrari complexe si eficiente
Datcu Dental Clinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet de nota 10
 • Medici profesionisti si amabili
 • Tratamente eficiente si nedureroase la copii
 • Tehnologie de ultima ora
 • Curatenie ireprosabila
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Dr. Boer Noemi
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Tratamente complexe si eficiente
 • Blandetea si rabdarea personalului
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de stomatologie copii din Satu Mare

Ai observat ca orasul nu duce lipsa de cabinete de stomatologie copii, in Satu Mare existand mai multe clinici in care activeaza dentisti specializati in pedodontie sau dentisti care au darul de a comunica eficient cu cei mici. Ramane sa te hotarasti incotro sa te indrepti dupa ce vei citi si informatiile legate de calitatea serviciilor, preturi si opiniile pacientilor sau ale parintilor acestora.

1. Art Dental Studio

Cauti dentist copii in Satu Mare? La Art Dental Studio il poti gasi la cabinetul de stomatologie pediatrica. Clinica are un ambient placut si ofera un spatiu special amenajat pentru tratamentul micilor pacienti, care constituie un punct de atractie si facilitatea relaxarea in timpul consultatiilor sau tratamentului. Art Dental Studio mai ofera servicii integrate de implant dentar, ortodontie, endodontie, protetica, chirurgie parodontala, profilaxie, estetica dentara si urgente stomatologice.

Pretul pentru o consultatie de stomatologie copii este de 100 de lei.

Pacientii clinicii se declara in cea mai mare parte multumiti de experienta la dentist avuta aici.  Ei apreciaza serviciile de buna calitate, profesionalismul medicilor, atmosfera primitoare, „mana usoara” a medicilor, faptul ca au reusit sa isi depaseasca anxietatea provocata de ideea de tratament stomatologic. Sunt parinti care spun ca au venit in regim de urgenta cu copilul si problemele au fost rezolvate. Cativa pacienti sustin ca interventiile realizate aici nu au fost reusite pentru ei.

Vezi parerile pacientilor despre Art Dental Studio
Vezi Pareri

2. Finess Dental

La Finess Dental poti merge in Satu Mare pentru tratamente adresate intregii familii, intrucat clinica ofera servicii integrate, in cabinete dedicate fiecarei specialitati: stomatologie copii, endodontie, chirurgie dentara, parodontologie, implantologie si estetica dentara. Clinica dispune de radiologie dentara de ultima generatie, sala de interventii chirurgicale, laborator de protetica propriu, microscop dentar si studio foto pentru realizarea modelelor de lucru si monitorizarea progreselor tratamentului.

Pe site-ul clinicii poti vizualiza toate serviciile oferite, cu preturile aferente. Pentru o consultatie la un copil sub 5 ani vei plati 100 de lei, iar daca ai un copil mai mare, vei achita 210 lei.

Recenziile inregistreaza multi pacienti multumiti de tratamentele realizate aici. Sunt mentionate serviciile de top, profesionalismul medicilor, amabilitatea intregului personal si curatenia impecabila. Nemultumirile provin din faptul ca receptia nu raspunde la telefon si ca unii pacienti au primit informatii care nu s-au confirmat la cabinet.

3. Dr. Cocis Hajnalka

Cabinetului Medical Individual Dr. Cocis Hajnalka a fost infiintat in anul 2015 si a devenit in scurt timp unul dintre locurile in care cei mici revin cu placere la cabinetul de stomatologie copii, datorita echipei de medici si asistenti care reuseste sa le aduca zambetul pe buze in momentele de frica si agitatie. Cabinetul dispune de serviciile a trei dentisti, care, ajutati de tehnologie de ultima generatie, ofera tratamente in toate domeniile medicinei dentare.

Daca te hotarasti sa vii cu cel mic la aceasta unitate de stomatologie, vei plati 100 de lei pentru o consultatie.

Putinele recenzii scrise pentru acest cabinet inregistreaza opinii favorabile despre serviciile prestate aici. Pacientii spun ca aici au intalnit o doctorita foarte buna, profesionista si amabila, care realizeaza lucrari complexe si eficiente.

4. Datcu Dental Clinic

La Datcu Dental Clinic din Satu Mare, o echipa tanara, entuziasta si bine pregatita, ofera servicii de ortodontie, implantologie, endodontie sub microscop, protetica si stomatologie copii. Echipamentele de noua generatie, cadrul placut si atmosfera relaxanta recomanda acest cabinet pentru tratamente stomatologice adresate intregii familii.

Pentru o consultatie la stomatolog copii in Satu Mare, la aceasta clinica, vei plati suma de 100 de lei.

Pacientii clinicii sunt in general multumiti de serviciile de care au beneficiat aici. Ei considera ca Datcu Dental este un cabinet de nota 10, cu medici profesionisti si amabili, tehnologie de ultima ora si curatenie ireprosabila. Parinti ai copiilor tratati spun ca cei mici au avut parte de tratamente eficiente si nedureroase. Sunt si cativa pacienti care apreciaza ca nu au fost tratati cu suficienta amabilitate de personalul de la receptie.

5. Dr. Boer Noemi

Cabinetul Dr. Boer Noemi a fost deschis in Satu Mare in anul 2004 si a devenit in curand locul preferat al multor pacienti, pentru efectuarea de tratamente stomatologice, ceea ce a dus la o extindere a echipei, alcatuita astazi din trei medici, si la o crestere a numarului de servicii de medicina dentara prestate aici. Astazi, poti beneficia de consultatii, tratamente si interventii in endodontie, parodontologie, profilaxie, stomatologie copii, implantologie, protetica, estetica dentara si urgente stomatologice.

Lista de tarife este publicata pe site-ul web al cabinetului. Pentru o consultatie de pedodontie vei plati 50 de lei.

Recenziile pentru aceasta clinica inregistreaza experiente placute la dentist in acest cabinet dentar din Satu Mare. Pacientii amintesc de profesionalismul medicilor, de tratamente complexe si eficiente, de abordarea plina de blandete si rabdare a personalului si de atmosfera relaxanta. Unii pacienti sunt nemultumiti de timpul de asteptare mare.

Concluzii

Medicul dentist potrivit pentru copilul tau munceste chiar acum, in unul dintre cabinetele cu servicii de stomatologie copii din Satu Mare, realizand tratamente care au rolul de a imbunatati sanatatea orala a pacientilor, iar faptul ca poti conta pe experienta lui iti confera un sentiment de siguranta.

Nu mai amana vizita la dentist si alege unul dintre cabinetelor de top din clasamentul de mai sus si vei face astfel primul pas catre dezvoltarea unei relatii a copilului tau cu o persoana la fel de importanta ca educatoarea, invatatoarea, profesorul sau pediatrul. Acea persoana este dentistul de la cabinetul de stomatologie pediatrica.