Meniu

Stomatologie copii Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de stomatologie pentru copii in Targu Jiu pentru a-l invata pe cel mic sa aiba grija de sanatatea orala din timp? Ei bine, exista mai multe optiuni care te pot ajuta in acest sens! Nu toti medicii stomatologi stiu sa se comporte cu cei mici, astfel incat sa le inspire incredere si nu frica si de aceea, existenta unui pedodont in echipa medicala reprezinta un bonus pentru clinica.

In Targu Jiu poti sa gasesti clinici care sunt dotate cu aparatura special gandita pentru a face tratamentele stomatologice pentru copii mai usor de suportat. Prin intermediul lor, micii pacienti au parte de o experienta placuta pe scaunul dentistului.

Cat costa serviciile de stomatologie pentru copii in Targu Jiu?

Preturile stomatologiei pentru copii in Targu Jiu difera in functie de complexitatea tratamentului si de clinica la care este efectuat. In tabelul urmator sunt trecute preturile pentru consultatii la diverse clinici din oras, pentru ca tu sa-ti poti face o idee despre cat costa o vizita la dentist si in acest fel, sa-ti poti gestiona bugetul intr-un mod inteligent:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
HevaDent
Clinica-Verificata
75-100 Ron
 • Pret Consultatie 75-100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Materiale de calitate
 • Ambient placut
 • Sterilizare corecta
 • Laborator de tehnica dentara
Alpha Dent
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Tratamente de calitate
 • Consultatie gratuita
 • Experienta in domeniu
Miodent Clinic
75 Ron
 • Pret Consultatie 75 Ron
 • Dotari de ultima ora
 • Medici specialisti
 • Locatie accesibila
 • Materiale de calitate
 • Accesibilitate
HappyMed
75 Ron
 • Pret Consultatie 75 Ron
 • Tehnologie medicala moderna
 • Echipa profesionala si multidisciplinara
 • Materiale de calitate
 • Servicii integrale
 • Diverse solutii financiare
MH Dent
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Programarea online garanteaza consultatia gratuita
 • Aparatura moderna de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Plan de tratament individualizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de stomatologie pentru copii in Targu Jiu

Clinicile de mai jos ofera o gama variata de tratamente stomatologice pentru copii in Targu Jiu, asa ca il poti programa pe cel mic pentru o consultatie la oricare dintre ele. In scopul de a te ajuta sa faci o alegere cat mai potrivita, fiecare clinica este insotita de o scurta descriere a activitatii, impreuna cu lista de preturi si cateva din parerile celor care au beneficiat de servicii.

1. HevaDent

Una din clinicile care ofera diverse servicii de pedodontie in Targu Jiu este HevaDent. Aceste servicii sunt adresate pacientilor cu varsta pana in 14 ani, cu dentitie de lapte sau mixta. Poate sa fie vorba de sigilarea santurilor, de extractia de dinte temporar, extirparea sau pansamentul dintelui temporar, obturatia, detartrajul, periajul profesional si fluorizarea. Activitatea clinicii se caracterizeaza prin tehnologie de ultima generatie, materiale de calitate si o atmosfera placuta, in care copiii se pot simti in siguranta in timpul actului medical.

Pretul pentru o consultatie primara la aceasta clinica este de 75 de lei, iar cea pentru o consultatie cu un medic de specialitate costa 100 de lei.

In recenziile lasate clinicii, HevaDent este laudata, pe de-o parte, pentru serviciile de inalta calitate si igiena, iar pe de alta parte, pentru amabilitatea si atitudinea prietenoasa a personalului. Fiecare procedura este prezentata in mod explicit, pentru ca pacientul sa aiba o idee clara despre procesul prin care urmeaza sa treaca.

Vezi parerile pacientilor despre HevaDent
Vezi Pareri

2. Alpha Dent

O alta clinica la care parintii ii pot duce pe micuti pentru a beneficia de un tratament stomatologic pentru copii in Targu Jiu este Alpha Dent. Clinica pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii stomatologice, intr-un cadru placut, la un inalt standard al calitatii si cel mai bun raport calitate/pret. Este dotata cu laser Waterlase, care ii ajuta pe micii pacienti sa-si invinga teama de dentist, prin intermediul unui tratament fara durere, fara atingere si fara anestezie. Aparatul este utilizat cu succes in interventiile pentru implanturi dentare, parodontoza si alte tratamente pentru copii, reducand in mod semnificativ disconfortul si durerea pacientilor.

Consultatia primara, diagnosticul si planul de tratament sunt gratuite.

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii Alpha Dent au fost placut surprinsi de amabilitatea si profesionalismul echipei. Cu privire la programari, personalul da dovada de promptitudine si flexibilitate, ceea ce-i determina pe oameni sa recomande clinica prin intermediul recenziilor.

3. Miodent Clinic

O clinica la care cei mici sunt asteptati intr-un cadru vesel si prietenos, pentru a beneficia de tratamente pedodontice in Targu Jiu este Miodent Clinic. Printre serviciile la care au acces copiii numara sigilarea de santuri si fosete, a molarilor, fluorizarea ambelor arcade, obturatia si extractia dintelui temporar. Aceste tratamente se realizeaza de o echipa de profesionisti, cu ajutorul dotarilor de ultima ora. Datorita accesibilitatii, a confortului sporit si a mediului creat special pentru familii, copiii se pot bucura de o vizita la dentist in care teama si durerea nici macar nu intra in discutie.

La Miodent Clinic, o consultatie costa 75 de lei.

Recenziile pe care utilizatorii le-au acordat clinicii Miodent sunt in cea mai mare parte pozitive si lauda profesionalismul medicilor si empatia pe care o au fata de pacienti. Echipa este tanara, dar competenta si trateaza fiecare caz cu seriozitate, in scopul de a gasi cele mai bune solutii.

4. HappyMed

Dupa cum reiese si din numele clinicii, Happy Med din Targu Jiu este locul in care parintii ii pot duce pe cei mici pentru a beneficia de o consultatie stomatologica pentru copii in cele mai bune conditii. Clinica este dotata cu tehnologie medicala moderna si o echipa profesionala si multidisciplinara, care efectueaza o gama variata de servicii. In scopul de a-i face pe copii sa se simta in siguranta in timpul vizitei la dentist, medicul specialist ii familiarizeaza mai intai cu instrumentarul stomatologic si le raspunde la intrebari, ceea ce ajuta la crearea unor conditii optime pentru o consultatie de specialitate.

Pretul pentru consultatie este de 75 de lei.

Clinica HappyMed a obtinut un rating pozitiv in urma recenziilor postate de utilizatori, care o recomanda datorita serviciilor de calitate de care au avut parte in timpul vizitei. Locatia este accesibila, asa ca oamenilor nu le este dificil sa ajunga la consultatie in timp util.

5. MH Dent

MH Dent pune la dispozitia pacientilor servicii de stomatologie pentru copii in Targu Jiu, care presupun monitorizarea permanenta a sanatatii dentare, dezvoltarea unei relatii de incredere si a unei atitudini pozitive a pacientului fata de medicul dentist. Clinica este dotata cu diverse aparate de ultima generatie: aparat de radiologie, unituri dentare, autoclav, fiziodispenser si sistem pentru tratamentul endodontic rotativ. Cu privire la serviciile de pedodontie, pacientii pot opta pentru consultatia cu periaj profesional si instructaj asupra regulilor, extractia dintilor de lapte, tratamentul traumatismelor dentare, deconditionarea obiceiurilor vicioase etc.

Consultatia de specialitate costa 50 de lei, iar persoanele care se programeaza online, pot beneficia de ea in mod gratuit.

Parerile cu privire la activitatea MH Dent sunt impartite; persoanele care au avut parte de o experienta pozitiva aduc in discutie eficienta personalului tanar, dar exista si cazuri in care serviciile nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, ceea ce i-a determinat pe oameni sa dea un rating mai mic clinicii.

Concluzii

In cele din urma, serviciile de stomatologie destinate copiilor in Targu Jiu au ca scop responsabilizarea celor mici, pentru a-si forma din timp niste obiceiuri sanatoase in ceea ce priveste igiena orala. O simpla vizita la dentist il poate feri pe copilul tau de multe probleme ce apar mai tarziu in viata, asa ca nu ezita!