Meniu

Stomatologie copii Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand e vorba despre sanatatea orala a copilului tau, criteriile in alegerea dentistului vor tine atat de proximitatea fata de locuinta, cat si de calitatea serviciilor, de aceea, atunci cand cauti stomatologie copii in Tg Mures, vei dori cu siguranta cea mai buna clinica pentru nevoile celui mic, pe care sa poti conta nu numai acum, ci si oricand, de-a lungul etapelor de crestere.

Articolul urmator te va ajuta sa te decizi incotro sa mergi, fie pentru un control de rutina, fie pentru rezolvarea unei afectiuni presante, si iti va pune la dispozitie informatii documentate despre cele mai calitative servicii de pedodontie din Targu Mures, unde le gasesti si la ce trebuie sa te astepti in materie de costuri.

Ce optiuni ai pentru stomatologie copii in Tg Mures

Daca vrei atat accesibilitate, cat si calitate a serviciilor, poti alege sa te indrepti cu cel mic catre unul dintre cabinetele de stomatologie copii din Tg Mures de la clinicile de top incluse in clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentaPoint
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si comunicare buna cu pacientii
 • Lucrari excelente
 • Vizita la dentist decurge fara probleme in cazul copiilor
 • Blandete si rabdare fata de copii
 • Cei mici vor sa revina
Natural Smile
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Clinica moderna
 • Echipa de profesionisti
 • Respect si amabilitate fata de pacienti
 • Curatenia din interior
 • Copiii au o relatie buna cu dentistul si revin cu placere la cabinet
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi mari
Aesthetic Dental
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Locul ideal pentru tratarea problemelor dentare ale copiilor
 • Micii pacientii sunt cooperanti
 • Loc de joaca indragit
 • Cadru primitor
 • Dentistul a devenit prietenul copiilor
Chirodermatologie
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Rabdarea si grija fata de pacienti
 • Curatenia din cabinete
Dental D'or
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Interior curat si ingrijit
 • Frica de dentist dispare
 • Unii pacienti sustin ca nu au fost tratati cu profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de stomatologie copii din Tg Mures

Cea mai buna clinica dentara pentru copilul tau trebuie aleasa astfel incat sa tina cont de varsta lui, de anxietatile specifice acesteia, de preturi, dar si de parerile altor parinti care au accesat servicii de stomatologie copii in Tg Mures. Gasesti informatii detaliate in sectiunea urmatoare a articolului, care te vor ajuta sa iei cea mai inspirata decizie.

1. Denta Point

Echipa de la Denta Point, formata din medici tineri si bine pregatiti, este constienta de faptul ca cei mici vin prima data la cabinetul de stomatologie copii cu teama si anxietate, de aceea isi propun ca cea dintai vizita sa fie una foarte placuta. Clinica din Targu Mures, care functioneaza in doua locatii – in cartierul Tudor si in cartierul Mureseni – ofera servicii de medicina dentara si urgente de stomatologie, tratamente si lucrari de calitate, din anul 2014.

Tarifele clinicii din Targu Mures sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie la stomatologie copii vei plati 100 de lei.

Cele doua centre Denta Point sunt cotate in preferintele pacientilor cu 5 stele din 5. Sunt apreciate personalul bine pregatit, amabilitatea si comunicarea buna cu pacientii, lucrarile excelente. Parintii copiilor tratati aici spun ca vizita a decurs fara probleme, ca personalul are multa rabdare si blandete si ca cei mici vor sa revina.

Vezi parerile pacientilor despre DentaPoint
Vezi Pareri

2. Natural Smile

Natural Smile din Targu Mures sau Clinica dentara Dr. Pop este locul in care se imbina traditia, experienta si tehnica de ultima generatie, in beneficiul pacientilor care au acces la servicii de calitate in stomatologie, stomatologie copii si estetica dentara. Inceputurile acestei clinici sunt legate de activitatea medicului dr. Emilia Pop, stomatolog cu experienta practica de peste 50 de ani, care a infiintat in anul 1995 un cabinet de medicina dentara in Tg Mures. In anul 2019, acesta se transforma in clinica, dispunand de o echipa formata din 11 medici dentisti, care acopera toate ramurile stomatologiei.

Un site web prietenos cu utilizatorul ofera informatii despre tarifele clinicii. O consultatie la dentist are pretul de 130 de lei.

Pacientii clinicii sunt multumiti in mare masura de serviciile prestate aici. Ei apreciaza echipa medicala de profesionisti, care abordeaza pacientii cu respect si amabilitate, punctualitatea, aparatura moderna si curatenia. Marturii interesante vin de la parinti, care spun ca cei mici au o relatie excelenta cu dentistul si ca revin cu placere la cabinet. Sunt si pacienti care sustin ca preturile practicate aici sunt mari.

3. Aesthetic Dental Clinic

Sub umbrela Aesthetic Dental Clinic functioneaza si Clinica de stomatologie copii Aesthetic Kids. Reteaua de medicina dentara este prezenta pe piata serviciilor stomatologice din Targu Mures din anul 2017, iar la Aesthetic Kids vei intalni un mediu relaxant si locuri de joaca, precum si o echipa de medici specializati in relationare si tratarea micilor pacienti.

Tarifele pentru serviciile stomatologice sunt afisate pe site-ul web al clinicilor. Pentru o consultatie initiala la stomatologie copii vei achita suma de 150 de lei, ramanand la alegerea ta daca doresti ca cel mic sa aiba parte si de un periaj profesional, inclus in pret.

Clinica dedicata ingrijirii copiilor este mai noua pe piata serviciilor din Targu Mures si, din acest motiv, exista putine recenzii disponibile. Parintii micilor pacienti apreciaza indeosebit ca au gasit locul potrivit in care problemele dentare ale copiilor sa poata fi tratate. Ei amintesc ca cei mici sunt incantati de cadrul primitor, de locul de joaca si de persoana dentistului, care le-a devenit prieten.

4. Chirodermatologie

Desi numele clinicii te poate induce in eroare atunci cand esti in cautarea unui cabinet de stomatologie copii in Tg Mures, in centrul Chirodermatologie vei gasi cabinete specializate in medicina dentara, cu toate ramurile ei. De fapt, stomatologia face parte din prima oferta de servicii, disponibile inca din 2011, ale acestei clinici polivalente, care ofera pacientilor servicii medicale complete, de inalta calitate, intr-o atmosfera primitoare.

O consultatie de specialitate in pedodontie la aceasta clinica te va costa 90 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de buna calitate. Ei apreciaza personalul profesionist si amabil, rabdarea si grija fata de pacienti si curatenia din cabinete.

5. Dental D’or

Cabinetul de medicina dentara DentAl Dor functioneaza in Targu Mures din anul 2017 si pune la dispozitia pacientilor serviciile unei echipe alcatuite din medici si asistente cu inalta calificare, care lucreaza cu profesionalism, empatie si grija fata de pacientii de toate varstele. Preocuparea pentru sanatatea orala a celor mici si respectul fata de agenda incarcata a parintilor a dus la extinderea programului de lucru la stomatologie copii inclusiv in zilele de sambata, pana la ora 14.30.

Pentru o consultatie la dentist pentru copilul tau vei plati 120 de lei.

Majoritatea pacientilor apreciaza serviciile acestui cabinet ca fiind de calitate, apreciind ca medicii sunt bine pregatiti si amabili, interiorul este curat si ingrijit, iar frica de dentist este eliminata. Pe de alta parte, unii pacienti reclama ca tratamentele aplicate lor nu au fost executate in cele mai bune conditii.

Concluzii

Fiecare copil ar trebui sa aiba dentistul lui personal, inca de la cele mai fragede varste, iar oferta de servicii de stomatologie copii din Tg Mures te ajuta sa indeplinesti acest deziderat. Ca parinte preocupat de sanatatea celui mic, ai la dispozitie informatii utile in articolul de mai sus, care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie in alegerea stomatologului pentru copil.

Fie ca optezi pentru un cabinet echipat si adresat 100 % nevoilor celor mici, fie ca accesezi servicii de pedodontie in clinici dedicate intregii familii, vei avea garantia profesionalismului si respectului medicilor fata de pacientii de toate varstele, la clinicile de top din Targu Mures.