Meniu

Stomatologie copii Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica de stomatologie pentru copii in Valcea? Inca din primii ani de viata ai copilului, vizitele periodice la medicul dentist pot sa faca diferenta si sa garanteze un zambet fara probleme in viitor.

Durerile spontane de dinti, gingiile inflamate si sensibilitatea dentara sunt cateva motive pentru care sa iti duci copilul la stomatolog. In judetul Valcea, te poti adresa rapid medicilor pedodonti care profeseaza in cadrul unor cabinete sau clinici dentare moderne si care prioritizeaza siguranta micilor pacienti.

Care este cea mai buna clinica de stomatologie pentru copii din Valcea?

Majoritatea clinicilor dentare foarte apreciate din Valcea asigura si tratamente de stomatologie pentru copii. Daca locuiesti in acest judet si vrei sa o identifici pe cea mai buna, consulta urmatorul tabel, in care au fost incluse clinicile stomatologice care se bucura de aprecierea pacientilor si pe care numerosi parinti le aleg atunci cand copiii lor se confrunta cu probleme de natura dentara:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Blue Dent
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Profesionalism
 • Buna comunicare cu micii pacienti
 • Dotari moderne
 • Curatenie
Dental House
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Tratamente stomatologice eficiente
 • Profesionalism
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Aparatura moderna
Clinica Biodentis
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Amabilitate
 • Curatenie si dotari moderne
Clinica Victoria
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Solutii rapide si eficiente
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Profesionalism
 • Aparatura de ultima generatie
Denta Clinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Profesionalism
 • Grija pentru pacient
 • Cativa pacienti spun ca ora programarii nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica de stomatologie pentru copii din Valcea sa alegi?

Gasirea unei clinici de stomatologie pentru copii nu mai reprezinta o provocare in judete precum Valcea, deoarece numerosi medici stomatologi s-au specializat in pedodontie si sunt pregatiti sa gaseasca solutii pentru problemele dentare ale celor mai tineri pacienti.

Calitatea actului medical reprezinta o prioritate, la fel si atitudinea prietenoasa fata de cei mici. Urmatoarele clinici din Valcea sunt considerate a fi cele mai bune alegeri pentru tratamente stomatologice adresate copiilor, din motive ce tin de pregatirea medicilor si eforturile acestora de a asigura o experienta placuta tinerilor pacienti:

1. Blue Dent

Consultatia de stomatologie pentru copii si tratamentele aferente pot fi efectuate la Blue Dent, unul dintre cele mai apreciate cabinete de medicina dentara din Valcea. Pacientii acestui cabinet beneficiaza de o gama completa de servicii si de cele mai noi optiuni de tratamente. Colectivul este format din medici cu o vasta pregatire in domeniu, care investesc timp in cursuri de specialitate, organizate la nivel national sau international, pentru a ramane la curent cu tendintele din stomatologia moderna. Unul dintre obiectivele lor este de a rezolva problemele dentare ale copiilor si de preveni sau trata frica de dentist.

Consultatia stomatologica initiala are tariful de 100 lei.

Pozitia fruntasa a clinicii Blue Dent in acest clasament este sustinuta de zecile de recenzii pozitive din mediul online, unde pacientii au scris despre calitatea serviciilor si despre experienta avuta. Medicii lucreaza cu devotament si rabdare, fiind indragiti de copii. Acestia dau dovada de profesionalism si explica fiecare procedura. Cabinetul este ingrijit si amenajat corespunzator, iar curatenia este un alt punct forte.

Vezi parerile pacientilor despre Blue Dent
Vezi Pareri

2. Dental House Clinic

Dental House Clinic este una dintre cele mai bune clinici de stomatologie pentru copii din Valcea, unde pacientii de toate varstele pot beneficia de tratamente pentru orice problema stomatologica, datorita sistemului integrat ce acopera numeroase ramuri ale medicinei dentare. Pentru a asigura calitatea superioara a actului medical, personalul se concentreaza pe o pregatire constanta, lucru demonstrat de participarea la cursuri si congrese desfasurate in tara si in strainatate.

La aceasta clinica, consultatia costa 100 lei daca pacientul are nevoie de servicii de ortodontie.

Mai multe persoane si-au exprimat pe internet parerea despre aceasta clinica, unde spun ca au gasit o echipa serioasa si au fost placuti impresionati de felul in care au fost primiti, de comunicarea cu personalul de la receptie si de profesionalismul medicilor si asistentelor. Clinica este moderna, se utilizeaza aparatura noua si tratamentele sunt eficiente. Respectul fata de pacienti, buna comunicare cu acestia si amabilitatea medicilor reprezinta alte aspecte pozitive remarcate de cei care au trecut pragul clinicii.

3. Clinica Biodentis

Persoanele care locuiesc in Valcea si vor sa faca o programare la stomatologie pentru copiii lor se pot indrepta catre Biodentis, clinica unde se asigura servicii complete de diagnostic si terapie. Personalul medical specializat prioritizeaza nevoile pacientului si siguranta acestuia, fiind orientata catre excelenta in domeniu. Pentru a bifa acest obiectiv, medicii dentisti se informeaza permanent cu privire la cele mai noi proceduri aparute in practica dentara pentru a oferi servicii actuale si calitative.

Consultatia are tariful de 100 lei.

Mai multi pacienti spun ca au mers la aceasta clinica impreuna cu intreaga familie si ca au beneficiat de servicii de calitate. Ei spun despre medici ca sunt adevarati experti si ca ofera servicii de top. Personalul mai este apreciat pentru atentia la nevoile pacientului, dedicare si amabilitate. Mediul este curat, primitor si clinica are in dotare aparatura performanta.

4. Clinica Dentara Victoria

Tratamente de stomatologie pentru copii si pentru pacientii de orice varsta se ofera si la Clinica Dentara Victoria din Valcea. Serviciile sunt complete si fiecare plan de tratament este evaluat de mai multi medici stomatologi. Existenta unui consiliu medical specializat pentru diagnosticare si planuri de tratament reprezinta avantajul prin care aceasta clinica dentara se diferentiaza de celelalte din tara. Intr-un singur loc, pacientul beneficiaza de toate serviciile, iar medicii colaboreaza eficient prin intermediul unui sistem IT propriu al clinicii. Medicii specialisti pedodonti cauta solutii punctuale pentru cei mici si asigura tratamente nedureroase.

Consultatia la medic pedodont are pretul de 100 lei.

Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura de ultima generatie. Majoritatea pacientilor care au ales-o spun ca au avut o experinta buna si ca au beneficiat de solutii rapide si eficiente. Buna comunicare cu pacientul, profesionalismul, amabilitatea si atentia sunt principalele motive pentru care medicii acestei clinici sunt foarte apreciati.

5. Denta Clinic

Printre cele mai bune clinici dentare din Valcea pe care le poti alege in vederea efectuarii consultatiei de stomatologie la copii se numara si Denta Clinic. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de medici specialisti cu pregatire in diverse domenii ale stomatologiei, printre care si pedodontia. Aici se mizeaza pe lucrul in echipa, motiv pentru care personalul colaboreaza si se concentreaza impreuna pe eficienta planului de tratament. Pentru ca este precoupata de pregatirea continua, echipa medicala participa la cursuri de pregatire trimestrial.

Referitor la tarif, consultatia are pretul de 100 lei.

Numerosi pacienti si-au exprimat multumirea fata de serviciile clinicii stomatologice prin feedback in mediul online. Acestia spun ca profesionalismul, rabdarea, atentia si grija pentru pacient sunt principalele trasaturi ale personalului, intreaga echipa fiind apreciata. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti care spun ca ora programarii nu se respecta.

Concluzii

In Valcea, consultatia de stomatologie pentru copii si tratamentele pot fi efectuate in cadrul a numeroase cabinete si clinici moderne, unde profeseaza medici pedodonti care pun pe primul loc confortul micului pacient si care aplica tratamente nedureroase, pentru a ii asigura acestuia o experienta placuta si pentru a nu ii alimenta frica de dentist.

Ca parinte, este important sa alegi cu grija o clinica stomatologica, deoarece primele vizite la dentist au un impact semnificativ asupra parerii pe care cel mic si-o va contura involuntar despre tratamente stomatologice si medici dentisti.