Meniu

Stomatologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la o consultatie de stomatologie in Giurgiu? Fie ca ai de rezolvat o problema dentara in stadiu avansat sau vrei sa previi aparitia afectiunilor stomatologice prin efectuarea unor proceduri de ingrijire, in acest oras exista numeroase clinici dentare apreciate pentru calitatea actului medical si diversitatea de servicii oferite.

Este important sa te adresezi medicului dentist atunci cand ai simptome ce ar putea indica debutul unei afectiuni stomatologice. In Giurgiu, exista clinici stomatologice unde se ofera servicii complete, ceea ce inseamna ca medicii vor identifica solutii pentru orice problema de natura dentara, depistata in cadrul consultatiilor pe care este recomandat sa le faci periodic.  

Cat costa o consultatie de stomatologie in Giurgiu?

Persoanele care locuiesc in Giurgiu sau in apropiere pot beneficia de servicii de stomatologie calitative in cadrul mai multor clinici dentare moderne. Iata care sunt acestea si care este tariful pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ardeleanu
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal bine pregatit, amabil si implicat
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Design interior modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Raport bun calitate-pret
Saviem Smile
60-100 Ron
 • Pret Consultatie 60-100 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Medici cu experienta
 • Solutii pentru orice problema dentara
 • Curatenie
 • Aparatura performanta
Dr. Cotofana
50-100 Ron
 • Pret Consultatie 50-100 Ron
 • Tratamente stomatologice calitative
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
CareLiveMed
50-100 Ron
 • Pret Consultatie 50-100 Ron
 • Tratamente eficiente
 • Colectiv inclinat spre excelenta
 • Profesionalism
 • Echipamente moderne
Arisdent
100-150 Ron
 • Pret Consultatie 100-150 Ron
 • Tratamente diverse
 • Specialisti cu experienta
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este topul clinicilor de stomatologie din Giurgiu?

Calitatea actului medical, experienta personalului si folosirea tehnicilor de ultima ora sunt criterii bifate de mai multe cabinete si clinici de stomatologie situate in Giurgiu. Acestea sunt aspectele pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand vine vorba despre servicii medicale.

In randurile urmatoare, iti vom prezenta mai multe detalii despre clinicile stomatologice unde primeaza o buna calitate a serviciilor si carora te poti adresa pentru diagnostic si tratament:

1. Clinicile Dr. Ardeleanu

Dr. Ardeleanu Dental Clinics ocupa prima pozitie in optiunile pacientilor din Giurgiu atunci cand vine vorba despre servicii de stomatologie. Aici, persoanele de orice varsta pot beneficia de tratamente specializate. Lista de servicii cuprinde toate ramurile medicinei dentare, avand in componenta sa inclusiv un centru de imagistica dentara. Clinicile Dr. Ardeleanu sunt prezente in mai multe localitati din tara, iar prima dintre acestea a fost infiintata in anul 2017.

Pretul unei consultatii primare este de 100 lei, tariful fiind acelasi si pentru consultatia la medic specialist.

Foarte multi pacienti apreciaza aceasta clinica, asa cum se observa din numeroasele pareri pozitive pe care le-au impartasit pe internet. Serviciile de inalta calitate sunt principalul avantaj, la care se adauga pregatirea, amabilitatea, implicarea si atentia personalului. Designul interior al clinicii este notat pozitiv, la fel si atmosfera. Experienta placuta este sustinuta si de alte aspecte, precum respectarea programarilor, folosirea echipamentelor de ultima generatie si raportul foarte bun calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre Clinicile Dr. Ardeleanu
Vezi Pareri

2. Saviem Smile

Saviem Smile este una dintre cele mai moderne clinici dentare din Giurgiu, punand la dispozitia pacientilor tratamente din mai multe domenii ale stomatologiei. Infiintata in 2018, clinica reuneste o echipa medicala care pune pe primul loc respectarea unor standarde inalte de calitate si care utilizeaza toate resursele disponibile pentru a asigura confortul pacientilor. Inca de la deschiderea clinicii, s-a dorit integrarea celor mai performante aparate, astfel ca medicii asigura calitatea tratamentelor prin folosirea tehnologiilor moderne.  

Pretul unei consultatii este de 60 lei. La medic specialist, consultatia are tariful de 100 lei.

Majoritatea pacientilor care au beneficiat de tratamente stomatologice la clinica Saviem Smile s-au declarat multumiti. Acestia ii descriu pe medicii dentisti ca fiind unii dintre cei mai buni din Giurgiu, spunand ca sunt capabili sa identifice solutii pentru orice problema de natura dentara. Curatenia este un alt punct forte remarcat de pacienti.

3. Dr. Andreea Irinel Cotofana

Cabinetul Dr. Andreea Irinel Cotofana este una dintre cele mai bune optiuni pentru pacientii din Giurgiu, care vor gasi aici o gama larga de servicii medicale de stomatologie. Tratamentele sunt efectuate de specialisti, iar activitatea din cabinet se desfasoara sub indrumarea dr. Andreea Irinel Cotofana, care este medic stomatolog specialist pe ramura chirurgie. Aceasta a participat la numeroase cursuri si programe internationale si nationale din domeniul stomatologiei, care i-au consolidat experienta si au constituit un prilej de imbunatatire a tehnicilor de lucru.   

La acest cabinet, o consultatie are pretul de 50 lei. Consultatia de specialitate costa 100 lei.

Cei mai multi pacienti recomanda serviciile cabinetului dr. Andreea Irinel Cotofana, unde spun ca au beneficiat de tratamente calitative. Atitudinea personalului este prietenoasa, ceea ce ii ajuta pe pacienti sa se simta confortabil. Atmosfera placuta din cabinet constituie un avantaj, la fel si preturile, care sunt accesibile.

4. CareLiveMed

Clinica CareLiveMed este una dintre clinicile de stomatologie pe care locuitorii din Giurgiu le pot alege pentru un act medical de calitate, acesta fiind prioritatea echipei de medici care profeseaza aici. Evolutia catre excelenta in medicina si extinderea serviciilor sunt doua obiective pe care personalul le urmareste constant in activitatea sa. De asemenea, pentru a asigura cel mai inalt nivel de calitate, experinta medicilor este completata de cel mai modern suport tehnologic.

La CareLiveMed, o consultatie simpla costa 50 lei. Pentru consultatia de specialitate, pacientii vor achita 100 lei.

Nu foarte multi pacienti si-au relatat inca experienta avuta la aceasta clinica. Totusi, cei care au facut-o, au oferit calificative maxime si s-au aratat multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat la CareLiveMed. Sunt apreciate experienta medicilor si echipamentele utilizate, precum si curatenia.

5. Arisdent

Clinica stomatologica Arisdent din Giurgiu functioneaza inca din anul 2005, iar in tot acest timp, personalul medical a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru in mai multe ramuri ale stomatologiei. Prioritatea acestei clinici este de a oferi pacientului o experienta cat mai placuta la dentist, indiferent ca este vorba de un adult, un copil, sau o persoana cu nevoi speciale. Tratamentele se realizeaza cu ajutorul aparaturii medicale de ultima generatie si a echipei formate din medici bine pregatiti.

La acest cabinet, o consultatie are pretul de 100 de lei. Consultatia de specialitate costa 150 de lei.

Persoanele care au lasat recenzii pozitive clinicii Arisdent au apreciat in mod deosebit profesionalismul personalului medical. Totusi, au existat si cazuri in care lucrarile nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor pacientilor.

Concluzii

In Giurgiu, pacientii pot beneficia de tratamente de stomatologie diversificate, puse la dispozitie de medici stomatologi cu experienta, care folosesc echipamente de ultima generatie si care prioritizeaza confortul pacientilor.

Fie ca ai nevoie de o consultatie de rutina – care trebuie efectuata periodic – sau de realizarea unor tratamente stomatologice complexe, poti gasi in apropierea ta o clinica dentara moderna, unde raportul calitate-pret este foarte bun.