Meniu

Stomatologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o clinica de stomatologie in Hunedoara, pentru ca te confrunti cu o durere de dinti, sau pentru ca n-ai mai fost la un control de multa vreme? O vizita la dentist se poate dovedi o alegere inspirata, mai ales atunci cand este realizata la momentul potrivit. Multe afectiuni se dezvolta incet, asa ca semnele lor sunt observate mult prea tarziu.

In Hunedoara, exista cateva clinici la care te poti duce pentru a primi planul de tratament de care ai nevoie. Bineinteles, pentru a-l obtine, medicul dentist trebuie sa se familiarizeze cu situatia ta, iar modalitatea prin care poate face acest lucru este consultatia. Tot in timpul ei, ai oportunitatea sa-i pui intrebari dentistului, pentru a afla mai multe detalii despre starea de sanatate a dintilor tai.

Cat costa o consultatie la o clinica de stomatologie in Hunedoara?

Costul consultatiei stomatologice, asemenea celui pentru urgente de stomatologie in Hunedoara, poate sa difere, in functie de modul in care isi desfasoara activitatea medicii de la o clinica anume. In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile de la cele mai frecventate clinici din oras, pe care le poti folosi pe post de punct de plecare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Praxis Mardent
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Tehnologie dentara de varf
 • Medici certificati international
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Colaborari cu medici specialisti
Rao Dental Studio
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa formata din medici profesionisti
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
Dental Solutions
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura stomatologica moderna
 • Echipa formata din medici profesionisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Laborator de tehnica dentara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie din Hunedoara

In lista de mai jos sunt trecute diverse clinici si cabinete de stomatologie din Hunedoara care ofera o gama variata de servicii; nu doar ca poti beneficia de o consultatie cu un medic cu experienta in domeniu, dar specialistii de la aceste clinici dispun de cunostintele necesare pentru a-ti elabora un plan de tratament cat mai eficient:

1. Praxis Mardent

O prima clinica la care oamenii se pot duce pentru a beneficia de diverse tratamente stomatologice este Praxis Mardent, din Hunedoara. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa talentata, din compozitia careia fac parte Dr. Delia Bogatu, medic dentist care detine peste 30 de certificari nationale si internationale si Dr. Edit Andries, medic dentist competent in utilizarea terapeutica si chirurgicala a laserelor in medicina dentara. Medicii de aici colaboreaza cu specialisti de la alte clinici, cu scopul de a oferi un portofoliu complet de servicii. In gama de servicii se regasesc tratamentele ortodontice, cele de profilaxie dentara, terapia cariilor, endodontie, protetica dentara si implantologie. Prin intermediul microscopului Zeiss, care se afla in dotarea clinicii, oricine poate beneficia de manopere de finete, care erau imposibil de realizat in trecut si de un diagnostic corect, intrucat aparatul permite vizualizarea celor mai mici structuri.

Pretul unei consultatii este de 120 de lei.

Dupa cum marturisesc chiar ei in recenziile pe care le-au postat, pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii Praxis Mardent sunt foarte multumiti de tratamentele de care au avut parte, ceea ce i-a incurajat sa apeleze in continuare la specialistii de la clinica. Profesionalismul si dedicatia sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie activitatea acestei clinici.

Vezi parerile pacientilor despre Praxis Mardent
Vezi Pareri

2. Rao Dental Studio

In catalogul cabinetului Rao Dental Studio se pot gasi nu doar servicii de stomatologie generala in Hunedoara, ci si de radiologie dentara, ortodontie, pedodontie, implantologie si estetica dentara. Cabinetul este dotat cu aparatura performanta, tocmai pentru a oferi pacientilor o gama cat mai variata de tratamente stomatologice la care sa poata apela, indiferent de problema de sanatate cu care se confrunta la momentul respectiv. Sterilizarea corecta reprezinta o prioritate a personalului medical, tocmai pentru a crea conditii optime de siguranta si confort.

Costul unei consultatii este de 100 de lei. 

In recenziile postate pe diverse platforme de socializare, cabinetul Rao Dental Studio este apreciat pentru serviciile de inalta calitate profesionala pe care le ofera. Aspectul placut al cabinetului, alturi de conditiile optime de siguranta si confort, sunt aspectele care-i determina pe cei mai multi pacienti sa se intoarca la cabinet pentru a beneficia din nou de servicii.

3. Dental Solutions 

Clinica Dental Solutions vine in ajutorul oamenilor care au nevoie de servicii stomatologice de calitate in Hunedoara. Gama de servicii include ramuri ale stomatologiei precum estetica dentara, endodontia, odontologia, parodontologia, chirurgia dento-alveolara si protetica. Clinica are in dotare cea mai moderna aparatura stomatologica, in care sunt incluse aparatele de radiologie dentara, unituri dentare, echipamente speciale pentru endodontie, pentru sterilizare, pentru chirurgie si implantologie, camera intraorala etc. Tratamentele sunt efectuate de un personal medical bine pregatit si cu experienta in domeniu. Printre medicii care isi desfasoara activitatea la aceasta clinica se afla Dr. Uscat Maria Roxana, care are competente in estetica dentara si Dr. Uscat Stefan Ioan, care are competente in implantologie si inhalodosare.

Pretul pentru o consultatie este de 100 de lei.

Cei mai multi pacienti care si-au exprimat opinia cu privire la activitatea clinicii Dental Solutions au apreciat profesionalismul, curatenia si amabilitatea personalului. Clinica ofera solutii tuturor problemelor dentare, pentru ca oamenii sa se poata bucura din nou de un zambet stralucitor.

Concluzii

In cele din urma, daca ai nevoie de un tratament stomatologic in Hunedoara, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la o consultatie la una din clinicile mentionate anterior. In urma consultatiei respective, vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a alege un plan de tratament cat mai eficient.