Meniu

Stomatologie Militari

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vizita la o clinica dentara din Militari poate fi o experienta placuta si relaxanta, daca alegi in cunostinta de cauza. Pentru a face acest lucru, te poti informa din acest articol, in care sunt adunate la un loc informatii utile despre cele mai bune cabinete, serviciile puse la dispozitie, aparatura folosita, preturi si parerile oamenilor in legatura cu ele.

Asadar, incepe vizita virtuala prin clinicile de stomatologie din Militari si fa astfel primul pas catre sanatatea danturii tale si spre un zambet asa cum iti doresti!

Tarife si alte informatii utile despre clinicile de stomatologie din Militari

Cateva informatii utile, pe scurt, despre fiecare clinica stomatologica din Militari ce merita atentia ta sunt cuprinse in acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Pantu
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente complete
 • Aparatura moderna
 • Pacienti multumiti de calitatea serviciilor si de rezultate
 • Medic cu experienta de peste 15 ani
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Orele de programare se respecta
Clinica Dentara
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa numeroasa de profesionisti
 • Tratamente complete de stomatologie si implantologie
 • Programarile se pot face atat prin telefon, cat si online
 • Lucrarile dentare se realizeaza prin frezaj computerizat
 • Posibilitatea de plata in rate
 • Clinica bine organizata
Dr. Vodita
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Materiale si aparatura de ultima ora
 • Tehnician dentar propriu
 • Preturi competitive
 • Personal amabil
 • Unii reclama o comunicare deficitara cu pacientul
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor stomatologice din Militari

Pregateste-te sa faci cunostinta cu acea clinica dentara din Militari care se poate ridica la inaltimea dorintelor tale. Iata un clasament al clinicilor, ce te poate ajuta in acest demers:

1. Dr. Cristiana Pantu

Dr. Cristiana Pantu este medic dentist de 15 ani, iar din 2016 a fondat cabinetul de medicina individuala care-i poarta numele. Avantajele de care te poti bucura daca ajungi la acest cabinet stomatologic din Bucuresti sunt urmatoarele:  aparatura moderna, tratamente complete, servicii de buna calitate si lucrari la preturi corecte. Printre procedurile efectuate aici se numara: implantologie, endodontie, chirurgie orala, ortodontie, parodontologie, protetica dentara.

Pretul pentru o consultatie primara, cu status dentar si deviz estimativ este de 100 de lei.

Sunt multi oameni care au scris recenzii la adresa acestui cabinet in mediul online, iar din ele reiese ca pacientii sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor. Ei spun ca medicul este profesionist, bine pregatit, dedicat si meticulos si ca isi respecta pacientii. Punctaje favorabile primeste din partea clientilor si cabinetul in sine, care este primitor si tot timpul curat. Se spune, de asemenea, ca se respecta cu strictete programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristiana Pantu
Vezi Pareri

2. Clinica Dentara Militari

La Clinica Dentara Militari activeaza o echipa numeroasa de profesionisti in diverse specialitati ale medicinei dentare, printre ei aflandu-se si dr. Daciana Smarandache, doctor in stiinte medicale si specialist in ortodontie. Cabinetul ofera servicii de stomatologie si implantologie si investeste constant in traininguri, tehnologii noi si specializari, astfel incat sa tina pasul cu tendintele mondiale in medicina stomatologica. Toate lucrarile dentare (zirconiu, ceramica, metal) se realizeaza prin frezaj computerizat, prin tehnica CAD-CAM. In plus, exista posibilitatea achitarii tratamentelor in rate, pentru elevi, studenti, pensionari si pentru toti cei care trec printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar.

Tariful unei consultatii este de 100 de lei.

Cei care au ajuns la aceasta clinica si au beneficiat de serviciile ei se declara in majoritate multumiti. Oamenii spun ca au fost impresionati de profesionalismul echipei, de buna organizare din clinica, din punct de vedere administrativ, dar si de atitudinea medicilor fata de ei. Unii spun insa ca preturile sunt usor mai mari fata de alte clinici si ca unele tratamente nu au fost efectuate pe placul pacientilor.

3. Dr. Vodita

Clinica Dr. Vodita este moderna, fiind dotata cu aparatura, instrumentar si materiale de ultima ora si fiind respectate cu strictete normele impuse de UE in privinta sterilizarii, a calitatii si a serviciilor efectuate. Fiecare pacient al clinicii este tratat cu grija, rabdare si atentie, dar, mai ales, niciun tratament nu implica durere. Un tehnician dentar de care clinica dispune reprezinta garantia unor preturi competitive si a unor lucrari rapide, indiferent ca este vorba de coroana dentara, punte dentara, implant dentar sau proteza.

Tariful unei consultatii la clinica dr. Vodita este de 100 de lei.

Oamenii sunt in cea mai mare parte multumiti de serviciile acest cabinet stomatologic din Militari. Printre avantajele enumerate se afla: personalul amabil, lucrarile realizate cu profesionalism si rapiditate, inclusiv in cazuri dificile. Multi recomanda serviciile stomatologice de aici pentru calitatea lor, dar sunt si persoane care au cateva nemultumiri: rezultate nesatisfacatoare, comunicare deficitara cu pacientul sau faptul ca nu exista nicio garantie a lucrarii.

Concluziile noastre

Apeleaza cu incredere la un dentist din Militari pe care l-ai identificat in acest articol, avand in vedere ca serviciile oferite sunt unele de calitate! Oamenii sunt in majoritate multumiti de serviciile de care au beneficiat in clinicile de aici si de aceea multi dintre ei le recomanda si altora sa le incerce.

Dupa cum s-a putut observa, cabinetele stomatologice din acest cartier din Bucuresti sunt dotate cu aparatura, materiale si instrumentar actuale, pentru a se ridica la standarde superioare de calitate si profesionalism si a le oferi astfel pacientilor o experienta placuta.