Meniu

Stomatologie Pantelimon

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de serviciile unui cabinet stomatologic din Pantelimon si intampini dificultati in alegerea clinicii dentare potrivite, deoarece ai multe optiuni? In acest articol poti afla mai multe despre locatiile de top dintre care poti alege, fie ca ai o urgenta stomatologica pe care nu o mai poti amana, fie ca vrei sa iti imbunatatesti estetica zambetului prin tratamente de albire sau rezolvarea unor probleme dentare.

Te poti adresa medicilor dentisti din acest oras de fiecare data cand vrei sa iti verifici sanatatea orala sau atunci cand sesizezi aparitia unor probleme de ordin stomatologic. Este indicat sa le rezolvi din timp, tocmai pentru a evita tratamentele cositisitoare si lungi.

Cabinete stomatologice in Pantelimon: topul celor mai bune optiuni

Pantelimon este unul dintre orasele care gazduiesc un numar mare de cabinete stomatologice, motiv pentru care locuitorii acestuia sau persoanele care vin din orase invecinate trebuie sa se documenteze inainte sa aleaga o clinica.

Daca vrei sa beneficiezi de servicii de inalta calitate, poti alege unul dintre cabinetele stomatologice din Pantelimon prezentate in tabelul de mai jos, acestea fiind cele care alcatuiesc topul preferintelor unui numar foarte mare de pacienti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Laura Nanau
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Profesionalism si rabdare
 • Lucrari de calitate
 • Mediu de lucru curat
 • Raport bun calitate-pret
Irina Dent
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Materiale de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Dr. Ioana Pitica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic cu experienta vasta
 • Tratamente stomatologice complete
 • Profesionalism
 • Preturi accesibile
EvyDent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Medici cu experienta
 • Preturi bune
 • Atmosfera placuta
 • Profesionalism si atentie la nevoile pacientului
Tinka Smile
Gratuit
 • Consultatia este Gratuita
 • Personal calificat
 • Aparatura moderna
 • Gama variata de servicii
 • Laborator de tehnica dentara
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet stomatologic din Pantelimon?

Cel mai bun cabinet stomatologic situat in Pantelimon este cel care asigura tratamente calitative, efectuate de medici cu experienta vasta. Exista mai multe clinici dentare ce bifeaza aceste cerinte, iar pentru a iti simplifica alegerea, urmatorul clasament include scurte descrieri ale clinicilor si cabinetelor ce ofera servicii stomatologice de top in zona ta:

1. Dr. Laura Nanau

Un alt cabinet stomatologic localizat in Pantelimon este cabinetul dr. Laura Nanau, unde se mizeaza pe o experienta personalizata. Aici se ofera servicii stomatologice complete pentru pacientii de toate varstele, care pot avea nevoie de interventii mai mult sau mai putin complexe. In cadrul acestui cabinet activeaza o echipa cu pregatire complexa in domeniul stomatologiei.

Tariful unei consultatii este de 120 lei.

Prin recenzii si pareri in mediul online, multi pacienti recomanda serviciile acestui cabinet. Se folosesc materiale foarte bune si serviciile sunt de inalta calitate. Profesionalismul, rabdarea si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile atribuite personalului medical. Mediul de lucru este curat si atmosfera este una placuta. Interventiile sunt explicate in prealabil, comunicarea fiind un punct forte. Este apreciat si raportul calitate-pret;

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Laura Nanau
Vezi Pareri

2. Irina Dent

O pozitie fruntasa in clasamentul cabinetelor stomatologice pe care le pot alege locuitorii din Pantelimon este Irina Dent. Cu un numar mare de pacienti tratati si lucrari reusite, acest cabinet ofera servicii stomatologice complexe, dar si consultatii de rutina. Personalul cu experienta efectueaza atat controale stomatologice de examinare a sanatatii orale, cat si interventii care necesita planuri de tratament personalizate.

O consultatie la acest cabinet are pretul de 120 lei.

Pacientii care au ales sa isi impartaseasca experienta si in mediul online afirma ca sunt multumiti de calitatea lucrarilor efectuate in acest cabinet stomatologic. Acestia spun despre medicul stomatolog ca lucreaza cu grija si atentie, caracterizand-o ca fiind profesionista, rabdatoare si calma. Cabinetul este modern, se folosesc materiale de ultima generatie si preturile sunt accesibile;

3. Dr. Ioana Pitica

Daca locuiesti in Pantelimon si vrei sa mergi la un cabinet stomatologic aflat in apropierea ta, dr. Ioana Pitica este una dintre cele mai bune variante. In cadrul acestui cabinet vei gasi o echipa cu experienta, disponibila pentru efectuarea unor tratamente stomatologice complete. Datorita echipamentelor de ultima generatie si cunostintelor actualizate in permanenta, aici poti beneficia de tratamente dintre cele mai moderne.

Cat despre pretul unei consultatii, aceasta costa 100 lei.

Un numar mare de pacienti recomanda serviciile cabinetului, spunand ca sunt multumiti de calitatea lucrarilor si de materialele folosite. Doamna doctor este descrisa ca fiind o adevarata profesionista, o persoana calma, empatica, foarte atenta la detalii si comunicativa. Cabinetul este curat si bine dotat, iar preturile sunt accesibile;

4. EvyDent

Locuitorii orasului Pantelimon pot sa aleaga EvyDent atunci cand trebuie sa mearga la un cabinet stomatologic, deoarece aici pot beneficia de servicii complete in toate domeniile stomatologiei. Pregatirea personalului este constanta, lucru dovedit de participarile periodice la cursuri de specialitate, in urma carora se obtin diplome si certificari. Obiectivul echipei de dentisti este sa promoveze o igienta dentara corecta, astfel ca ofera consultatii gratuite in gradinite.       

La aceasta clinica de stomatologie din Pantelimon, tarifele pentru consultatii sunt urmatoarele: 150 lei pentru consultatia la adulti si 100 lei pentru consultatia la copii. Aceasta clinica dispune de oferte avantajoase. De exemplu, poti beneficia de o reducere de 50% la pachetul de igienizare completa in zilele de luni. O alta oferta este disponbila miercurea, cand 5 pacienti pot beneficia de consultatie si plomba la doar 149 lei.

Mai multi pacienti au scris in mediul online despre experienta avuta la aceasta clinica. Majoritatea dintre ei spun ca serviciile sunt excelente si ca preturile sunt foarte bune. Medicii dentisti sunt bine pregatiti, atenti la nevoile pacientilor si amabili. Sunt apreciate curatenia si atmosfera placuta din clinica. Putine persoane au notat negativ serviciile, dar nu si-au justificat pozitia.

5. Tinka Smile

Printre clinicile de stomatologie spre care se pot orienta pacientii din Pantelimon se regaseste si Tinka Smile. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Vasile Cerbanic, specialist in chirurgie orala si implantologie. Portofoliul de servicii este unul variat si include ramuri ale stomatologiei precum ortodontia, parodontologia, estetica dentara, chirurgia, protetica, implantologia, endodontia si tratamentul cu laser. Clinica dispune si de un cabinet de tehnica dentara, tocmai pentru a le oferi oamenilor toate tratamentele de care au nevoie intr-un singur loc. Un exemplu de serviciu de care pot beneficia pacientii clinicii este sistemul de implanturi Fast & Fixed, care inlocuieste o intreaga arcada dentara. Pe partea de ortodontie, clinica le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a alege din aparate ortodontice metalice, din safir sau ceramice. Cu privire la program, cabinetul este deschis de luni pana vineri, intre orele 10 si 20. Programarile se pot face la telefon sau prin completarea formularului disponibil online.  

Consultatia primara este gratuita, iar pentru stabilirea unui plan de tratament, pretul variaza intre 50 si 100 de lei, in functie de complexitatea acestuia. 

Exista persoane care apeleaza de ani de zile la echipa din cadrul clinicii Tinka Smile, tocmai pentru ca au parte de servicii de calitate de fiecare data. Nici profesionalismul echipei nu este trecut cu vederea. Masurile de igiena sunt respectate cu strictete, in scopul de a crea un spatiu cat mai sigur si confortabil, atat pentru pacienti, cat si pentru medicii care isi desfasoara activitatea aici.

Concluzii

Persoanele care au domiciliul in Pantelimon sau in apropiere de acest oras pot merge la un cabinet stomatologic in apropierea lor, unde vor fi intampinati de dentisti cu experienta, care pot schita planuri de tratament eficiente pentru orice problema de ordin stomatologic.

Numerosi dentisti din Pantelimon au experienta vasta in domeniu si lucreaza cu echipe care isi perfectioneaza constant tehnica. Criteriile de care trebuie sa tii cont in alegerea clinicii dentare potrivite pentru tine sunt profesionalismul medicului, raportul calitate-pret si atmosfera – mai ales daca esti unul dintre pacientii carora numai ideea de a merge la dentist le provoaca anxietate.