Meniu

Stomatologie Rahova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt numeroase situatii in care poti avea nevoie de serviciile unui cabinet stomatologic din Rahova: in cazul urgentelor, cum ar fi durerile mari de dinti, pentru un aparat dentar, pentru tratarea cariilor sau pentru detartraj. In acest cartier din Bucuresti sunt cateva clinici bune la care te poti programa, iar pe cinci dintre ele le vei descoperi in acest articol.

Este important sa mergi la dentist, in Rahova sau in alta zona, nu doar atunci cand intampini o problema, ci si pentru profilaxie. In acest fel vei tine la distanta afectiuni precum: gingivita, cariile, placa bacteriana, abcesele dentare sau parodontoza.

Cum alegi un cabinet stomatologic din Rahova

Alege o clinica de stomatologie din Rahova pe criterii de calitate, competenta si relatia cu pacientii, dar ai in vedere si tarifele practicate, pentru a sti daca iti permite buzunarul un anumit tratament sau anumite proceduri. Consulta tabelul de mai jos si fa-ti o idee asupra serviciilor stomatologice din acest cartier bucurestean:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Rasmin Dent
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Profesionisti cu experienta
 • Numeroase tratamente
 • Urgente stomatologice
 • Confort si curatenie
 • Preturile comunicate telefonic nu coincid cu cele din clinica
Cris Smile
100-250 Ron
 • Pret Consultatie 100-250 Ron
 • Servicii dentare complete de ultima ora
 • Specialisti cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie (microscop, laser, de inhalosedare)
 • Programari care nu se respecta
Blident
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase tratamente si proceduri
 • Aparatura performanta
 • Interventii chirurgicale
 • Servicii stomatologice pentru copii
 • Curatenie
Dr. Anemari Fischer
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Ofera garantii pentru lucrarile executate
 • Tratamente stomatologice pentru toate varstele
 • Unii nu au fost multumiti de lucrari sau tratamente
Dr. Staicu
50-150 Ron
 • Pret Consultatie 50-150 Ron
 • Servicii complete de stomatologie
 • Tratamente pentru copii
 • Fast and fixed
 • Profesionisti bine pregatiti
 • Potrivit pentru cei care au frica de stomatolog
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de stomatologie din Rahova

Poti descoperi care este cel mai bun cabinet de stomatologie din Rahova, pentru tine, citind prezentarile succinte de mai jos:

1. Rasmin Dent

Clinica Rasmin Dent din Rahova este o clinica moderna, in care isi desfasoara activitatea o echipa de profesionisti ce pun tehnica si stiinta in slujba sanatatii orale a oamenilor. Serviciile oferite in cadrul clinicii sunt numeroase si pentru toate nevoile pacientilor, indiferent de varsta: stomatologie pentru copii, radiologie dentara, implant dentar, inhalosedare, coroane dentare, aparat dentar metalic sau safir, albire dentara profesionala, parodontologie, endodontie, chirurgie OMF, proteze dentare. In plus, sunt primite si urgente stomatologice, in timpul sau in afara programului de lucru.

O consultatie primara, ce include deviz si plan de tratament, costa 60 de lei. Tariful pentru o consultatie pentru copii este de 60 de lei, iar urgenta in afara programului de lucru are un tarif de 150 de lei, in timp ce pentru o urgenta in timpul programului de lucru se achita 30 de lei, la care se adauga pretul tratamentului.

Pacientii sunt in majoritate multumiti de serviciile de la Rasmin Dent, fiind o multime de opinii consemnate in mediul online in legatura cu aceasta clinica. Pacientii spun ca au fost tratati cu profesionalism, amabilitate si cu o grija deosebita fata de nevoile lor. De asemenea, tot la capitolul „bile albe” mai sunt mentionate: punctualitatea, eficienta tratamentelor, curatenia si confortul. Unele persoane si-au manifestat nemultumirea fata de preturi, de temperaturile scazute din clinica, pe timpul iernii sau de o atitudine inadecvata a unor medici in cazul pacientilor de varste mici.

Vezi parerile pacientilor despre Rasmin Dent
Vezi Pareri

2. Cris Smile Studio

In cadrul acestui cabinet stomatologic din Rahova sunt oferite servicii dentare complete pentru toate varstele. Echipa de medici este alcatuita din specialisti care au experienta in numeroase cazuri, care pentru multi ar fi fost considerate pierdute, dar care au fost tratate cu implicare si atentie, cu rezultate foarte bune. In clinica sunt utilizate echipamente de ultima generatie: laser, microscop, aparatura de inhalosedare, Digital Smile Design, pentru ca rezultatele sa fie obtinute, rapid, fara dureri si sa aiba rezistenta pe termen lung.

O consultatie de specialitate costa 150 de lei. Pentru o consultatie de implantologie, cu CT si stabilirea planului de tratament, costul este de 300 de lei. O consultatie primara, de stomatologie generala, este de 100 de lei. De asemenea, pentru o consultatie cu plan de tratament scris si cu deviz de plata realizat dupa investigatiile paraclinice, tariful este de 250 de lei.

Pacientii sunt, in majoritate, multumiti de serviciile acestei clinici. Unii chiar spun ca nu au nimic de reprosat, pentru ca le-au fost tratate aici probleme complexe. Altii nu le impartasesc opinia si au nemultumiri la adresa anularii sau intarzierii unor programari, a unor lucrari de proasta calitate si a preturilor mari.

3. Blident

Profesionistii de la Blident au peste 10 ani de experienta si ofera servicii de calitate pentru pacientii din Bucuresti, in special din cartierul Rahova, unde este pozitionata clinica. Iata cateva dintre serviciile oferite: radiografii simple sau panoramice, tratament la microscop, interventii chirurgicale, consultatii ortodontice, coroane si proteze, detratraje etc. Medicii de aici au fost alesi cu atentie din randul profesionistilor in stomatologie. Un alt plus al clinicii il constituie si serviciile oferite celor mici.

La Blident, tariful unei consultatii este de 100 de lei.

In legatura cu serviciile oferite de acest cabinet stomatologic din Bucuresti, opiniile oamenilor sunt apreciative. Se subliniaza urmatoarele calitati: amabilitate, profesionalism, siguranta, confort si curatenia impecabila.

4. Dr. Anemari Fischer

In acest cabinet stomatologic din Rahova pacientii sunt intampinati cu profesionalism si cu servicii de calitate. Iata ce manopere medicale sunt oferite: consultatii, odontoterapie (tratarea cariilor), chirurgie orala, protetica dentara, parodontologie, profilaxie dentara, estetica dentara si pedodontie, adica servicii stomatologice pentru copii. Cabinetul este dotat cu mai multe echipamente moderne: lampa de albire, apex locator, camera video intraorala, electrocauter, aparat de sterilizare, aparat de detartraj ultrasonic etc. Pentru lucrarile executate, se ofera garantie.

Tariful pentru o consultatie este de 100 de lei.

Serviciile oferite de acest cabinet din Rahova sunt destul de apreciate de pacienti. Acestia spun ca medicul este profesionist si amabil, atent la nevoile lor. Altii insa afirma ca lucrarile nu au fost bine realizate si ca din acest motiv sunt nevoiti sa scoata acum alti bani din buzunar pentru a repara totul la alti dentisti.

5. Dr. Staicu

La cabinetul dr. Staicu sunt puse la dispozitie numeroase servicii din toate ramurile stomatologiei: profilaxie, tratamente pentru copii, proteze mobile, obturatii estetice, tratamente de canal, extractii dentare, lucrari protetice, aparate ortodontice, fatete dentare, implant dentar, bijuterii pe dinti, tratamente parodontale, fast and fixed, chirurgie. Toti cei care ajung la acest cabinet sunt ajutati sa dobandeasca si sa mentina sanatatea dentara si zambetul frumos.

Pretul pentru o consultatie primara este de 50 de lei. O consultatie de specialitate costa 150 de lei, iar elaborarea unui plan de tratament are un tarif de 50 de lei.

Pacientii ce au trecut pragul acestui cabinet se declara multumiti de experienta traita. Sunt numeroase cuvinte de lauda la adresa clinicii si a personalului, iar serviciile sunt catalogate a fi „exceptionale”. Sunt oameni care spun ca aceasta clinica este perfecta pentru cei cu teama de dentist, pentru ca aici vor invata sa depaseasca aceasta neplacere, fiind pe maini bune si beneficiind de tot confortul fizic si psihic.

Concluziile noastre

Clinicile de stomatologie din Rahova sunt numeroase, iar in acest articol le-am cuprins pe cele mai importante dintre ele, din punct de vedere al calitatii si diversitatii serviciilor, precum si al profesionistilor care isi desfasoara activitatea aici.

Inainte de a merge la stomatolog, studiaza putin oferta de pe piata si astfel vei obtine informatii utile, pe care sa le folosesti in interesul tau. Colaborarea cu un stomatolog este pe termen lung, pentru ca dantura necesita o ingrijire profesionala o si monitorizare in timp, pentru inlaturarea problemelor grave. De aceea, trebuie sa faci o alegere in avantajul tau.