Meniu

Stomatologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de problema de sanatate orala de care suferi sau pe care vrei sa o previi, doresti o rezolvare chiar in orasul tau, de aceea cauti un cabinet de stomatologie in Severin adaptat nevoilor tale. Iar cautarea presupune mai multe aspecte, legate de gama de servicii oferite de clinica dentara, existenta cat mai multor specialitati in acelasi loc, preturi potrivite buzunarului tau si, bineinteles, prezenta unor recomandari favorabile din partea pacientilor tratati acolo.

Articolul de fata reuneste toate criteriile enuntate mai sus si alcatuieste o panorama a celor mai bune servicii de medicina dentara din Drobeta-Turnu Severin, cu ajutorul careia te poti orienta atunci cand alegi cabinetul sau clinica spre care sa te indrepti pentru o consultatie la stomatologie.

Ce optiuni ai pentru servicii de stomatologie in Severin

Nu oricine are timp pentru o cercetare personala referitoare la clinicile si cabinetele de stomatologie din Severin, de aceea am selectat pentru tine cele mai bune servicii, pe care le poti gasi sub denumirile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
iDent Total Smile
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cel mai bun medic din oras
 • Pregatire temeinica a personalului
 • Tratamente complexe
 • Abordarea pacientilor de toate varstele cu grija si empatie
 • Frica de dentist este depasita aici
Dental Up Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente de calitate
 • Medic tanar si competent
 • Rabdare, grija si atentie la detalii
 • Confort maxim pentru pacient in timpul procedurilor
Bestdent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Profesionalismul si experienta echipei
 • Rezultate excelente ale lucrarilor
 • Proceduri fara durere
 • Frica de dentist este eliminata
Dr. Alexandru Cîtu
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Clinica moderna
 • Personal profesionist
 • Lucrari de calitate
 • Lipsa durerii
 • Pacientii au scapat de anxietatea cauzata de vizita la dentist
Denta-Mond
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalismul medicului
 • Lucrari eficiente si durabile
 • Ambient placut
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de stomatologie din Severin

Dupa lectura informatiilor din sectiunea urmatoare, iti vei imbunatati cunostintele despre serviciile de medicina dentara din oras si iti va fi astfel mult mai usor sa te indrepti catre acel cabinet sau clinica de stomatologie din Severin, potrivit/-a problemelor de sanatate orala cu care te confrunti sau pe care doresti sa le eviti.

1. iDent Total Smile Care

iDent Total Smile Care este un centru medical de stomatologie din Drobeta-Turnu Severin, specializat pe implantologie, odontologie, endodontie, estetica si protetica. Cabinetul medicului stomatolog dr. Daiana Amza a luat fiinta in anul 2019, iar echipa tanara, entuziasta si bine pregatita isi propune sa realizeze tratamente eficiente si nedureroase cu ajutorul tehnologiei moderne, pentru un confort sporit al pacientilor.

Pentru o consultatie de stomatologie vei plati la acest cabinet 120 de lei.

Medicul inregistreaza opinii favorabile din partea pacientilor tratati, care coteaza serviciile de la iDent Total Smile Care cu 5 stele din 5. In recenzii se apreciaza ca dr. Daiana Amza este cel mai bun medic din oras, cu o pregatire temeinica, tratamente complexe si o abordare plina de grija si empatie pentru pacientii de toate varstele. Oamenii mai spun ca aici au reusit sa isi depaseasca frica de dentist.

Vezi parerile pacientilor despre iDent Total Smile Care
Vezi Pareri

2. Dental Up Clinic

Dental Up Clinic din Drobeta-Turnu Severin dispune de o echipa de medici cu experienta care acopera o sfera larga de servicii de stomatologie si este specializata pe implantologie, estetica dentara, chirurgie si profilaxie. Cabinetul a fost infiintat in anul 2020 de dr. Marcel Burducea si dispune de aparatura performanta, care face posibile interventii si tratamente complexe de medicina dentara puse in aplicare de o echipa profesionista si dedicata meseriei.

Pentru o consultatie la stomatologie, la aceasta clinica vei achita suma de 150 de lei.

Pacientii spun ca au beneficiat de tratamente de calitate, ca aici lucreaza un medic stomatolog tanar si foarte competent, cu rabdare, grija si atentie la detalii, pentru confortul maxim al pacientului.

3. Bestdent by Silviu Panescu

La Bestdent by Silviu Panescu vei intalni o echipa cu o experienta de peste 18 ani in stomatologie si de 14 ani in implantologie, care ofera in Drobeta-Turnu Severin servicii de endodontie, protetica dentara, estetica dentara, implanturi dentare si stomatologie copii. Alaturi de dr. Silviu Panescu, medic stomatolog specialist in protetica si implantologie, lucreaza o echipa de patru medici bine pregatiti in diverse ramuri ale medicinei dentare si trei asistente.

Consultatia de stomatologie la acest cabinet te va costa 150 de lei.

Pacientii tratati, multi dintre ei avand continuitate la medicii de aici, recomanda clinica pentru profesionalismul si experienta echipei, serviciile de buna calitate, rezultatele excelente ale lucrarilor, proceduri fara durere. Ei spun ca Bestdent este locul in care au reusit sa treaca peste frica de dentist.

4. Dr. Alexandru Cîtu

Art Dental Clinic este numele sub care functioneaza la Severin cabinetul infiintat de medicul stomatolog Dr. Alexandru Citu, specialist in chirurgie dentara. A fost infiintat in anul 2016 si astazi dispune de o echipa de specialisti care pune la dispozitia pacientilor tratamente complexe pentru toate varstele, de profilaxie, protetica dentara, estetica dentara, implantologie, odontoterapie restauratoare, chirurgie si pedodontie.

Pretul pentru o consultatie stomatologica este de 120 de lei.

Pacientii care au fost tratati aici considera ca Art Dental este o clinica moderna, cu personal profesionist, lucrari de calitate, lipsite de durere, datorita carora au scapat de anxietatea pricinuita de vizita la dentist.

5. Cabinet Stomatologic Denta-Mond

Cabinetul de stomatologie Denta-Mond al medicului dentist dr. Mariana Enache functioneaza din anul 2014 pe piata serviciilor de medicina dentara din Drobeta Turnu-Severin. Aparatura de calitate, experienta medicului si gama de servicii de profilaxie, protetica, parodontologie, tratamentul cariei dentare si estetica dentara recomanda acest cabinet printre cele mai bune servicii stomatologice din oras.

Pretul consultatiei la acest cabinet este de 100 de lei.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile medicului stomatolog. In recenziile scrise, ei mentioneaza profesionalismul dentistului, lucrarile eficiente si durabile, ambientul placut si atmosfera primitoare.

Concluzii

Cele mai bune servicii de stomatologie din Severin pot fi accesate la unul dintre cabinetele si clinicile din clasamentul de mai sus. Vei gasi aici dentisti cu experienta si pregatire superioara, conditii moderne, pentru tratamente eficiente si lipsite de durere, si o preocupare sporita pentru confortul pacientilor. Stau marturie recenziile celor care ai calcat pragul acestor unitati de medicina dentara, au plecat multumiti si au revenit cu incredere ori de cate ori a fost nevoie.