Meniu

Stomatologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici de stomatologie in Slatina, fie pentru ca te confrunti cu o durere de dinti care persista, fie pentru un simplu control de rutina, atunci ai ajuns unde trebuie! Citind acest articol, poti obtine informatiile de care ai nevoie pentru a alege o clinica stomatologica in catalogul careia se regasesc serviciile care te intereseaza.

Ramura de stomatologie din Slatina este una dezvoltata, asa ca exista mai multe clinici si cabinete in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici specialisti, care au acumulat mai multa experienta de-a lungul timpului. Ideal este sa alegi serviciile unei clinici care se incadreaza in bugetul tau, pentru a nu ajunge intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar.

Cat costa serviciile unei clinici de stomatologie in Slatina?

Tarifele tratamentelor stomatologice din Slatina variaza din cauza a mai multi factori: activitatea clinicii la care se efectueaza serviciile respective, complexitatea lor si alte aspecte similare. Cu ajutorul tabelului de mai jos, iti poti face o idee cu privire la pretul unei consultatii stomatologice la o clinica oarecare din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Perfect Smile
Clinica-Verificata
200-350 Ron
 • Pret Consultatie 200-350 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Echipa formata din medici profesionisti
 • Tratamente de calitate
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
Clinica Victoria
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Sistem IT propriu de management
 • Preturi mai ridicate ca la alte clinici
Biodentis
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tehnici de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Locatie moderna
 • Gama variata de servicii stomatologice
 • Colaborare cu laboratoare de tehnica dentara
 • Grad ridicat de confort
Denta Prim
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Aparatura de ultima generatie
 • Conditii optime de confort si siguranta
 • Experienta in domeniu
 • Participare la cursuri si congrese
Dr. Murea
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Experienta indelungata in domeniu
 • Programe individuale de tratament
 • Conditii optime de confort
 • Sala speciala pentru sterilizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie din Slatina

In topul de mai jos nu sunt prezentate doar numele clinicilor de stomatologie din Slatina, ci si o scurta descriere a activitatii lor, impreuna cu tarifele practicate. O sectiune din prezentare este dedicata parerilor pacientilor care au beneficiat de serviciile clinicii in trecut, pentru ca ei stiu cel mai bine daca tratamentele se ridica sau nu la nivelul asteptarilor.

1. Perfect Smile

O alta clinica apreciata pentru serviciile de stomatologie pe care le ofera in Slatina, este Perfect Smile. Clinica este dotata cu aparatura performanta, precum sistemul cu laser Epic X, un dispozitiv terapeutic si chirurgical, care permite realizarea unei game variate de proceduri la nivelul cavitatii orale. De asemenea, in scopul de a-i sprijini pe parinti sa-i invete pe copii de importanta igienei orale inca de mici, personalul clinicii pune la dispozitia lor diverse produse precum pasta si periuta de dinti, pe care parintii le pot achizitiona.

Pachetul care contine consultatia, planul de tratament si o igienizare costa in mod normal 350 de lei, dar exista oferte care le permit oamenilor sa beneficieze de el la 200 de lei.

Printre cuvintele folosite cel mai des pentru a descrie activitatea clinicii Perfect Smile se regasesc promptitudinea, profesionalismul si amabilitatea. Cu peste o suta de recenzii, clinica se bucura in continuare de un rating pozitiv, lucru care dovedeste calitatea serviciilor prestate.

Vezi parerile pacientilor despre Perfect Smile
Vezi Pareri

2. Clinica Victoria

Reteaua Victoria are mai multe sedii in tara, printre care se numara si clinica stomatologica din Slatina. Clinica pune la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de servicii, de la cele de ortodontie, endodontie si profilaxie, la chirurgie si radiologie. Sistemul complet de servicii in aceeasi locatie acopera toate nevoile si problemele pacientului, pentru ca acesta sa nu fie nevoit sa viziteze un alt centru pentru a beneficia de un tratament integral. In compozitia echipei se afla medici specializati pe diverse ramuri ale somatologiei, precum Dr. Liana Maris, pe partea de diagnosticare si tratament, Dr. Mihai Mihailescu, pentru ortodontie sau Dr. Alexandra Damian, care se ocupa cu pedodontia.

O consultatie cu plan de tratament costa 300 de lei, iar in cadrul serviciului sunt incluse si radiografia, CT-ul si scanarea digitala.

In recenziile pe care le-au acordat clinicii, utilizatorii au adus aminte de echipa formata din medici tineri, care isi desfasoara activitatea cu profesionalism, siguranta si corectitudine. Personalul medical este bine pregatit si da dovada de promptitudine in orice situatie. Totusi, mai multi pacienti au fost dezamagiti de tarifele mai mari ca la alte clinici din oras.

3. Biodentis

Clinica Biodentis ofera servicii stomatologice complexe in Slatina, printre care se numara implanturile dentare, chirurgia orala, protetica dentara si tratamentele ortodontice. Rezultatele obtinute se datoreaza experientei acumulate de personalul medical in anii de activitate, iar in scopul de a-si perfectiona in permanenta tehnicile, medicii participa la cursuri internationale in mai multe domenii ale stomatologiei. Unul din medicii care fac parte din echipa este Dr. Mihaita Secu, iar competentele in chirurgie dento-alveolara, implantologie, protetica si estetica dentara, il ajuta sa ofere doar servicii de calitate pacientilor. Tratamentele sunt realizate intr-o locatia moderna, in care exista conditii maxime de confort si siguranta.

Pretul pentru o consultatie completa este de 150 de lei, iar aceasta include examenul clinic, anamneza, aprecierea statusului dentar si parodontal.

Pacientii clinicii Biodentis si-au exprimat multumirea fata de activitatea clinicii cu ajutorul recenziilor postate pe diverse platforme online. Aspectele pe care le-au apreciat cel mai mult in timpul vizitei lor au fost caracterul modern si serviciile de calitate.

4. Denta Prim  

Un cabinet stomatologic din Slatina, la care oamenii se pot duce pentu a beneficia de expertiza unui dentist cu experienta in domeniu este Denta Prim, unde isi desfasoara activitatea Dr. Raluca Ghiturin. Printre aptitudinile sale se numara diagnosticarea si formarea unui plan de tratament corect si complet, interconectat cu toate ramurile de specialitate. In scopul de a crea conditii maxime de confort, sala de asteptare este prevazuta cu televizor, dozator de apa, reviste de specialitate si pliante. In acelasi timp, in sala de tratament, unde se efectueaza interventiile stomatologice, exista aparatura de ultima generatie, precum unitatea dentara Gnatus, prevazuta cu aparat de tartraj cu ultrasunete, lampa fotopolimerizabila etc. Activitatea cabinetului se caracterizeaza prin seriozitate, igiena, profesionalism, implicare si determinare.

La acest cabinet, o consultatie este gratuita.

In general, parerile pacientilor cu privire la activitatea clinicii Denta Prim sunt pozitive si lauda competenta si flexibilitatea medicului stomatolog. Chiar si asa, au existat situatii in care interactiunea cu personalul medical nu a fost pe masura asteptarilor, iar acest fapt i-a determinat pe utilizatori sa ofere un rating mai mic cabinetului.

5. Dr. Murea

Activitatea clinicii stomatologice din Slatina, Dr. Murea Dental Art a inceput in anul 1991, iar de atunci, personalul medical a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, in scopul de a oferi doar servicii de calitate. Pentru a oferi conditii maxime de confort, clinica este dotata cu sisteme de aer conditionat cu functie de filtrare a aerului, internet WI-FI si sistem de supraveghere video. Clinica ofera mai multe categorii de servicii, printre care se afla terapia cariei simple, tratamentul afectiunilor pulpare, tratamentul parodontitelor apicale, tratamentul afectiunilor parodontiului marginal si tratamentele chirurgicale buco-dentare. Prioritatile personalului medical in efectuarea serviciilor stomatologice sunt lipsa durerii, siguranta, reputatia, constiinciozitatea si eficienta.

Consultatia stomatologica este gratuita la aceasta clinica si include stabilirea diagnosticului si elaborarea planului de tratament.  

Persoanele care au beneficiat de serviciile Dr. Murea Dental Art au apreciat responsabilitatea, punctualitatea si aspectul ingrijit al clinicii de stomatologie, dupa cum reiese din comentariile pe care le-au lasat pe internet. Personalul este amabil si pregatit sa ajute fiecare pacient in parte.

Concluzii

In final, oricine poate beneficia de servicii de stomatologie in orasul Slatina, intrucat clinicile de aici pun la dispozitia pacientilor o gama variata de tratamente, ce pot fi accesate chiar si printr-o consultatie gratuita. Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Nu mai sta pe ganduri si programeaza-te pentru un control la una din clinicile prezentate mai sus!