Meniu

Stomatologie Titan

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un medic dentist, in Titan, este usor de gasit, daca tii cont de recomandarile din acest articol. Citeste in continuare si pune-te la curent cu oferta serviciilor stomatologice din acest cartier din Bucuresti, pentru a gasi locul ideal in care sa-ti recapeti sanatatea dentara.

Nu uita! Netratarea la timp a problemelor stomatologice (carii, placa bacteriana, tartru etc.) poate duce la pierderea dintilor si la diminuarea stimei de sine a fiecaruia. Nimic nu se compara cu satisfactia unui zambet larg, frumos si armonios, pe care il poti obtine foarte usor, daca te prezinti regulat la medicul dentist!

Cat costa consultatia la dentist in Titan

Citeste informatiile din acest tabel pentru a te putea decide la ce cabinet stomatologic din Titan este indicat sa ajungi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dent Asnan
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Echipa medicala cu experienta de peste 15 ani
 • Echipamente si tehnologii moderne
 • Tratamente fara durere
 • Multi oameni multumiti de servicii
 • Profesionalism si amabilitate
Dental Planet
50-100 Ron
 • Pret Consultatie 50-100 Ron
 • Servicii centrate pe pacient si nevoile lui
 • Tehnologii de ultima ora
 • Echipa medicala bine pregatita si cu vasta experienta
 • Preturi avantajoase
 • Stomatologie pentru copii
 • Amabilitate si atmosfera relaxata
Central Dental
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Urgente stomatologice non-stop
 • Echipa formata din specialisti cu experienta
 • Tehnici si tehnologii moderne
 • Materiale de calitate superioara
 • Uneori nu se raspunde la telefonul destinat urgentelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce dentist din Titan alegi sa mergi?

Iti prezentam, in continuare, un top al cabinetelor stomatologice din Titan ce ofera servicii de buna calitate, datorita medicilor bine pregatiti, a aparaturii performante si a materialelor de noua generatie:

1. Dent Asnan

In cei peste 15 ani de practica, echipa Dent Asnan a acumulat experienta, oferindu-le celor care ajung in clinica sansa la o vizita placuta, intr-o ambianta deosebita. Echipamentele moderne si tehnologiile dentare de ultima generatie sunt cele care ajuta enorm, oferind rezultate rapide, impecabile si fara durere. Serviciile Dent Asnan includ: consultatii, igiena dentara, ortodontie si estetica dentara, protetica si implantologie, pedodontie.

Pretul unei consultatii cu plan de tratament este de 80 de lei, iar o consultatie de urgenta costa 100 de lei. Pentru o consultatie de chirurgie sau ortodontie, tariful este tot de 100 de lei.

Multi oameni au dorit sa-si impartaseasca in mediul online parerea formata dupa colaborarea cu aceasta clinica, iar cea mai mare parte din ei se declara foarte multumiti. Majoritatea aprecierilor se refera la: profesionalismul medicilor si asistentelor, caldura si amabilitatea cu care pacientii sunt abordati si tratati, precum si profesionalismul actului medical. In plus, oamenii au mai apreciat si faptul ca materialele folosite sunt rezistente si de buna calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dent Asnan
Vezi Pareri

2. Dental Planet

La clinica Dental Planet, s-a creat o cultura deschisa, in care pacientului i se ofera controlul asupra sanatatii sale orale. In acest sens, au fost dezvoltate servicii centrate pe calitatea lucrarii si pe profesionalism. Tehnologiile de ultima generatie in domeniu sunt combinate cu un design modern, pentru a oferi oamenilor o experienta reusita. Fondatoarea acestui centru este dr. Liliana Nicolae, medic dentist specializat in stomatologie generala si parodontologie, care din 2009 este membru al Colegiului Medicilor Dentisti Bucuresti, iar din 2010 este membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania.

Tariful pentru o consultatie este de 50 de lei, in timp ce o consultatie de specialitate are un cost de 100 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii sunt incantati de rezultatele si de intreaga experienta de aici. Ei spun ca personalul inspira incredere totala si relaxare, datorita bunei pregatiri si a atitudinii profesioniste, centrate pe client. Oamenii mai spun ca preturile sunt bune si ca se pune mare accent pe igiena. De asemenea, si serviciile pentru copii sunt considerate de buna calitate, datorita felului cum sunt abordati micii pacienti de catre personal.

3. Central Dental

Central Dental din Titan are o echipa alcatuita din specialisti in medicina dentara ce-i ajuta pe pacienti, prin tehnici moderne, sa scape de dureri sau de alte probleme dentare. In aceasta clinica sunt tratamente complete din sfera stomatologiei, pentru care se utilizeaza materiale de foarte buna calitate (endodontie, implantologie, parodontologie, odontoterapie). Un avantaj important oferit de clinica este ca echipa sa este disponibila 24/24 in cazul urgentelor stomatologice.

Pretul pentru o consultatie in aceasta clinica este de 50 de lei.

Majoritatea celor care au beneficiat de serviciile acestei clinici stomatologice cu servicii non-stop se declara multumiti de experienta. Printre cele mai apreciate aspecte se numara: personalul medical amabil si atent, tratamentele de urgenta de buna calitate, preturile accesibile. In antiteza cu cei care apreciaza clinica sunt persoanele nemultumite ca nu li s-a raspuns la telefon, chiar daca serviciile ar trebui sa fie non-stop.

Concluziile noastre

Un bun stomatolog, in Titan, poate fi gasit uneori, dupa ani si ani de incercari si de experiente nefericite. Tinand insa cont de recomandarile din acest articol, ai toate sansele sa ajungi la acel specialist care sa fie exact asa cum ti-ai dorit: deschis, amabil, bine pregatit.

In acest cartier din Bucuresti sunt clinici bune, in care beneficiezi de o gama vasta de servicii, de la estetica dentara, la tratamente mai complexe, cum ar fi implanturi dentare sau operatii. In plus, in unele clinici, poti apela la serviciul de urgente stomatologice, in caz ca durerea de dinti nu-ti da pace sau ca ai parte de o alta problema ce face obiectul unei urgente.