Meniu

Stomatologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti o clinica de stomatologie din Valcea compatibila cu asteptarile si bugetul tau? Acest judet gazduieste mai multe cabinete si clinici dentare, unde poti beneficia de tratamente complexe si de rezolvarea oricaror probleme de la nivelul danturii. Fie ca e vorba despre o consultatie de rutina, o urgenta stomatologica sau proceduri de reconstructie a intregii danturi, cu ajutorul acestui articol vei putea identifica cel putin o clinica ale carei servicii corespund cerintelor tale.

Alegerea unui dentist nou nu este tocmai usoara, astfel ca inainte sa iei o decizie, iti recomandam sa te informezi in prealabil. Chiar daca nu te confrunti cu probleme de natura dentara, tot este nevoie sa mergi periodic la un control de rutina, asa ca ar fi ideal sa colaborezi cu stomatologi bine pregatiti, pe care ii poti gasi inclusiv in judetul Valcea.

Care este topul clinicilor de stomatologie din Valcea?

Pentru ca este vorba despre servicii medicale, intotdeauna trebuie sa primeze calitatea, un aspect dupa care se ghideaza multe clinici de stomatologie situate in judetul Valcea. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai reputate clinici si tariful pentru o consultatie initiala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Blue Dent
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Clinica bine amenajata
 • Proceduri explicate
Dental House Clinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Profesionalism si pricepere
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Tratamente eficiente
 • Aparatura de ultima generatie
Fabian Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Colectiv profesionist
 • Atentie la detalii
 • Clinica moderna si primitoare
 • Curatenie
Clinica Biodentis
50-130 Ron
 • Pret Consultatie 50-130 Ron
 • Servicii de top
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
Clinica Victoria
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical stomatologic de calitate
 • Profesionalism si atentie la nevoile pacientului
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Programari respectate
 • Aparatura noua si moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica sa alegi pentru servicii de stomatologie in Valcea?

Serviciile de stomatologie sunt de inalta calitate la mai multe cabinete si clinici dentare din Valcea. Inainte de a alege una dintre aceste locatii, este o idee buna sa cauti mai multe informatii privitoare la activitatea acesteia si a medicilor care lucreaza acolo.

Datorita raportului bun calitate-pret si experientei vaste a personalului, urmatoarele 5 clinici din Valcea sunt considerate a fi alegeri de top:

1. Blue Dent

Blue Dent este una dintre optiunile principale din Valcea in materie de stomatologie, in cadrul acestei clinici pacientii avand posibilitatea de a beneficia de o gama completa de servicii stomatologice la standarde de inalte de calitate. Aici profeseaza o echipa formata din medici cu pregatire vasta in domeniu, care sunt preocupati de pregatire continua, motiv pentru care participa la cursuri specialitate organizate national sau international, in cadrul carora se pun la curent cu ultimele tehnici, tendinte si tehnologii din stomatologia moderna.

O consultatie stomatologica initiala are pretul de 100 lei.

Feedback-ul venit din partea pacientilor este pozitiv, lucru reflectat de zecile de calificative maxime primite in mediul online. Personalul lucreaza cu profesionalism, devotament, rabdare si se asigura ca pacientii se simt confortabil. Clinica este bine amenajata si ingrijita, iar serviciile sunt de calitate. De asemenea, medicii sunt apreciati pentru ca explica intotdeauna procedurile.

Vezi parerile pacientilor despre Blue Dent
Vezi Pareri

2. Dental House Clinic

La Dental House Clinic, pacientii din Valcea pot beneficia de solutii potrivite pentru problemele de natura dentara, oferite de un colectiv format din medici specialisti in diverse arii ale stomatologiei. Calitatea actului medical este garantata prin experienta colectivului, dar si prin folosirea tehnologiilor moderne in gestionarea problemelor de sanatate orala de orice complexitate. Participarea constanta la cursuri si congrese nationale sau internationale este una dintre prioritatile medicilor care activeaza in aceasta clinica.

Pretul consultatiei este gratuit pentru pacientii care au nevoie de servicii de profilaxie. Pentru ortodontie, spre exemplu, consultatia si planul de tratament costa 100 lei.

Serviciile din aceasta clinica sunt de calitate, asa cum reiese din parerile exprimate pe internet de pacienti. Clinica este moderna si personalul din cadrul sau este descris de profesionalism, pricepere si atentie. Foarte apreciata este si buna comunicare cu pacientii, de la receptie, pana la medicii specialisti. Tratamentele sunt eficiente si clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie.

3. Fabian Dent

Unul dintre cele mai apreciate cabinete de stomatologie din judetul Valcea este Fabian Dent, caruia te poti adresa pentru o gama larga de tratamente. Lista de servicii acopera mai multe domenii ale medicinei dentare, iar pacientii beneficiaza de o abordare personalizata si de standarde inalte de calitate si siguranta. Personalul medical este bine pregatit si a urmat numeroase cursuri de perfectionare, cu obiectivul de a ramane la curent cu noutatile din domeniul stomatologiei moderne.

Consultatia stomatologica are tariful de 100 lei.

Numerosi pacienti care au trecut pragul acestei clinici si-au relatat experienta si prin recezii pe internet. Ei descriu cabinetul ca fiind modern, primitor si atmosfera ca fiind placuta si prietenoasa. Echipa lucreaza la cele mai inalte standarde, este atenta la detalii si la nevoile pacientilor, punand pe primul loc confortul acestuia. Sunt apreciate curatenia si masurile stricte de igiena.

4. Clinica Biodentis

Infiintata in 2012, Clinica Biodentis din Valcea face parte din clasamentul celor mai bune optiuni pentru persoanele aflate in cautarea unor servicii de stomatologie inalt calitative. Inca de la debutul activitatii, se pune accent pe calitate si investitii in aparatura moderna. Se ofera servicii medicale integrate, astfel ca pacientii pot beneficia de solutii pentru o gama variata de probleme de natura dentara, fiind asigurate o diagnosticare completa si terapii personalizate. Colectivul reuneste personal medical specializat in diverse domenii ale stomatologiei, ce cauta in permanenta sa imbunatateasca serviciile oferite.     

Pretul unei consultatii complete este de 50 lei. La medic specialist, consultatia costa 130 lei.

Serviciile oferite in aceasta clinica sunt de top, conform parerilor venite din partea mai multor pacienti. Ei spun ca personalul este primitor, profesionist, atent si amabil. Se utilizeaza aparatura de ultima generatie si serviciile se ridica la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, curatenia din clinica este notata pozitiv.

5. Clinica Dentara Victoria

Topul celor mai bune clinici de stomatologie situate in judetul Valcea este completat de Clinica Dentara Victoria, unde se realizeaza planuri de tratament complete. Cu prezenta consolidata in mai multe orase din tara, Clinica Victoria este singura clinica din Romania ce dispune de consiliu medical specializat pentru diagnosticare si planuri de tratament. Pacientii de toate varstele beneficiaza de servicii integrate intr-o singura locatie si se bucura de calitate, sustinuta de experienta medicilor si de folosirea tehnologiilor de ultima generatie.

Pretul unei consultatii este de 300 lei. In aceasta sunt cuprinse radiografia, computerul tomograf si scanarea digitala.

Mai multi pacienti recomanda Clinica Dentara Victoria, unde spun ca au avut parte de o experienta buna si de rezultate pe termen lung. Programarile se respecta, preturile sunt accesibile, iar clinica este dotata cu aparatura noua si moderna. Sunt apreciate comunicarea medic-pacient, precum si calitati ale personalului ca atentia, priceperea si profesionalismul.

Concluzii

Daca te afli in cautarea unei clinici de stomatologie si locuiesti in judetul Valcea, ai la dispozitie mai multe variante bune de cabinete si clinici unde isi desfasoara activitatea medici specialisti, capabili sa preia cazuri dintre cele mai complexe.

Pentru a beneficia de o colaborare pe termen lung bazata pe incredere si profesionalism, este important sa alegi o clinica stomatologica in functie de experienta medicilor si de diversitatea serviciilor oferite, pentru a nu fi nevoie sa te deplasezi de la un cabinet la altul atunci cand ai nevoie de rezolvarea unor probleme dentare mai complexe.