Meniu

Tehnician dentar Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O foarte importanta pondere din modul cum se prezinta o lucrare protetica o are maiestria celui care o realizeaza, adica tehnicianul dentar. In Brasov sunt cativa specialisti cautati de clinicile stomatologice din judet, pentru a realiza aparate ortodontice, coroane, punti dentare, proteze sau fatete ceramice pe placul si in functie de nevoile clientilor.

In acest articol poti descoperi care sunt acesti profesionisti din Brasov, indiferent ca esti medic si ai nevoie de o colaborare cu un laborator de tehnica dentara sau ca esti beneficiarul final al lucrarii si vrei sa afli mai multe informatii despre cel care o realizeaza de la zero.

Unde poti gasi un tehnician dentar in Brasov?

In tabelul de mai jos poti vedea in ce clinici poti gasi un bun tehnician dentar in Brasov:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lucrare proteica fixa
Rating
Website
Dr. Vladau
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Tariful pentru o lucrare protetica fixa metalo-ceramica este de 180 Ron
 • Laborator dotat la standarde occidentale
 • Echipa de profesionisti cu experienta
 • Diverse tipuri de lucrari dentare
 • Atentie la detalii
Ivodent
240 Ron
 • Tariful pentru o lucrare protetica fixa metalo-ceramica este de 240 Ron
 • Toata gama de lucrari protetice
 • Lucrari dentare metalo-ceramice si ceramice
 • Colaboreaza cu clinici din Brasov si nu numai
 • Se folosesc materiale de calitate superioara
Dr. Petru Florea
220 Ron
 • Tariful pentru o lucrare protetica fixa metalo-ceramica este de 220 Ron
 • Lucrari de calitate superioara
 • Tehnician dentar apreciat in Brasov
 • Functioneaza in cadrul clinicii dentare Florident, foarte bine cotata in Brasov
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cei mai buni tehnicieni dentari din Brasov

In continuare, poti citi mai multe informatii despre fiecare tehnician dentar din Brasov care este renumit in bransa sa, datorita lucrarilor de calitate superioara, realizate cu materiale actuale si apreciate pe piata:

1. Dr. Vladau Dental Labor

Cabinetul Dr. Vladau Dental Labor din Brasov este un laborator de tehnica dentara care este dotat la standarde occidentale. Specialistii de aici pun accent pe calitate, sunt seriosi si respecta termenele agreate cu clientii, care sunt mai multe clinici stomatologice. In acest fel, atat medicii colaboratori, cat si pacientii acestora sunt multumiti de lucrarile realizate (coroane, punti dentare, fatete ceramice, proteze), ce sunt rezistente si au un aspect foarte placut.

Tariful pentru o lucrare protetica fixa metalo-ceramica este de 180 de lei.

Potrivit review-urilor din mediul  online, echipa de la acest laborator de tehnica dentara este profesionista si foarte buna in ceea ce face. Atentia la detalii, minutiozitatea si experienta isi spun cuvantul, prin intermediul lucrarilor de foarte buna calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vladau Dental Labor
Vezi Pareri

2. Ivodent

Ivodent este un laborator de tehnica dentara cu o vasta experienta in acest domeniu. Aici se executa toata gama de lucrari protetice, specialistii garantand o executie la un nivel inalt de calitate si precizie. Astfel, cabinetele stomatologice care colaboreaza cu acest laborator pot beneficia de lucrari dentare metalo-ceramice, de lucrari dentare din ceramica integrala, ceramica pe structura ZrO2, de lucrari dentare pe implante sau de proteze dentare scheletate.

Pretul pentru o lucrare protetica fixa realizata din metalo-ceramica este de 240 de lei.

Serviciile oferite de Ivodent sunt apreciate de catre clientii sai, care sunt clinici stomatologice din Brasov si nu numai. Unii colaboratori declara in recenzii ca acesta este cel mai bun laborator de tehnica dentara din Brasov.

3. Dr. Petru Florea

Dr. Petru Florea, din cadrul clinicii de stomatologie Florident din Brasov este un tehnician dentar cunoscut si apreciat in judet. Specialistul considera ca un tehnician dentar nu trebuie doar sa modeleze o proteza dentara, ci sa aiba tot timpul in minte cum sa le redea pacientilor functiile importante, cum ar fi masticatia, fonetica sau inghitirea. Astfel, estetica se coreleaza cu functionalitatea, pentru a oferi o lucrare de calitate, care sa-i fie utila din toate punctele de vedere celui care o poarta.

Pretul unei lucrari protetice fixe din metalo-ceramica este de 220 de lei.

Brasovenii au doar cuvinte de lauda la adresa clinicii Florident, unde isi desfasoara activitatea dr. Petru Florea. Persoanele care au beneficiat de lucrari protetice sau implanturi realizate de acest specialist declara ca sunt multumite de calitatea acestora.

Concluziile noastre

Printre meseriile solicitate pe piata in ziua de astazi, la loc de cinste se afla si cea de tehnician dentar. In Brasov sunt cativa specialisti cautati de clinicile stomatologice din judet si din alte zone ale tarii, datorita priceperii, minutiozitatii, atentiei la detalii si, evident, a faptului ca utilizeaza materiale de buna calitate pentru a realiza lucrari rezistente, care pluseaza si din punct de vedere estetic.

Daca esti medic stomatolog, alege pentru pacientii tai serviciile unui tehnician dentar bun din Brasov, cu care sa pastrezi o legatura apropiata, pentru ca ai nevoie de iscusinta lui pentru a le oferi oamenilor zambetul perfect.