Meniu

Tehnician dentar Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui tehnician dentar in Bucuresti care sa iti modeleze o proteza dentara, trebuie sa stii ca este esential sa ajungi la un astfel de specialist foarte bun, pentru ca el este cel care iti poate reda functiile de masticatie, inghitire si fonetica, daca lucreaza foarte bine, cu pricepere si atentie.

In Bucuresti poti gasi tehnicianul dentar de care ai nevoie, care va tine cont ca pentru restaurarea dentară orice milimetru este important, in caz contrar, ocluzia putand fi afectată pe viitor – conditia este sa alegi informat!

Ce optiuni ai pentru a alege cel mai bun tehnician dentar din Bucuresti

Tehnicianul dentar din Bucuresti, de ale carui servicii ai nevoie, este mai aproape de tine daca iei in calcul informatia din tabelul de mai jos, in care vei gasi inclusiv preturi practicate pentru o astfel de manopera.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coroana metalo-ceramica
Rating
Website
Programare Online
DentalMed Luxury
1 Clinica-Verificata
1.500 Ron
 • Pretul pentru o Coroana metalo-ceramica este 1.500 Ron
 • Servicii dentare premium
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
DentalCAD
2
230 Ron
 • Pretul pentru o Coroana metalo-ceramica porneste de la 230 Ron
 • Dotari moderne
 • Echipa specializata pe fiecare sector in parte
 • Toate categoriile de lucrari protetice
 • Servicii de inalta calitate
 • Ridicare si livrare gratuita
Chris Tehnodent
3
700 Ron
 • Pretul pentru o Coroana metalo-ceramica porneste de la 700 Ron
 • Cele mai noi tehnologii
 • Act medical de calitate inalta
 • Pregatire profesionala in tara si in strainatate
 • Lucrari de foarte buna calitate
 • Materiale originale Valplast
 • Standarde ridicate
Digital Dental Lab
600 Ron
 • Pretul pentru o Coroana metalo-ceramica porneste de la 600 Ron
 • Tehnologie si produse ultramoderne
 • Echipa cu experienta in domeniu
 • Gama variata de lucrari dentare
 • Lucrari de calitate
 • Atmosfera prietenoasa
High Class Medical
700 Ron
 • Pretul pentru o Coroana metalo-ceramica porneste de la 700 Ron
 • Tehnologii si tehnici moderne
 • Catalog variat de produse
 • Primii distribuitori de scanere intraorale Trios
 • Abilitati de comunicare
Zidarita Dental
250 Ron
 • Pretul pentru o Coroana metalo-ceramica porneste de la 250 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Echipa formata exclusiv din tehnicieni cu experienta si dedicare
 • Gama variata de servicii
 • Discount lunar pe perioada colaborarii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici in care vei gasi cei mai buni tehnicieni dentari in Bucuresti

Cei mai buni tehnicieni dentari din Bucuresti sunt mai aproape de tine daca citesti topul de mai jos, din care vei extrage informatie utila. Vei sti astfel unde sa suni pentru a face o programare si unde sa mergi ulterior.

1. DentalMed Luxury Dental Clinic

DentalMed Luxury Dental Clinic din Bucuresti este unitatea stomatologica la care te poti adresa cu incredere daca vrei sa beneficiezi de servicii dentare de lux, aceasta aflandu-se intr-o colaborare stransa cu tehnicieni dentari pentru realizarea unor lucrari protetice de o calitate superioara. Clinica a fost infiintata in anul 2007 cu un capital 100% romanesc si este Furnizor al Casei Regale a Romaniei din anul 2013, remarcandu-se prin servicii excelente de chirurgie si estetica dentara. Pentru o acuratete ridicata a rezultatelor obtinute in ceea ce priveste pregatirea si realizarea lucrarilor protetice, tehnicienii profesionisti efectueaza o scanare digitala 4D Dentistry powered by Modjaw & 3Shape. Cele mai frecvente lucrari realizate sunt fatetele dentare, coroana, proteza dentara mobila, obturatia (plomba) dentara si coroane dentare din portelan pe suport de zirconiu.

Pretul pentru fatetele dentare provizorii din compozit variaza intre 500 si 950 lei, iar cele definitive costa intre 1.500 si 2.500 lei. Tariful pentru o coroana metalo-ceramica tip Maryland este de 1.500 de lei. Daca vrei sa optezi pentru o coroana ceramica din portelan total fizionomica suport Cr-Co pe dinte natural sau pe implant, va trebui sa achiti o suma de 2.000 lei.

DentalMed Luxury este o clinica de prestigiu, care se ridica la nivelul tuturor asteptarilor pacientilor si asigura servicii de o calitate superioara. Echipa de medici specialisti da dovada de o buna pregatire, profesionalism si atentie la detalii, in timp ce personalul de tehnicieni asigura acuratete in lucrarile protetice pe care le realizeaza. In plus, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, ceea ce ajuta la realizarea unui act medical ireprosabil. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar curatenia exemplara.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed Luxury Dental Clinic
Vezi Pareri

2. DentalCAD

La laboratorul DentalCAD din Bucuresti isi desfasoara activitatea tehnicieni dentari, al caror scop este de a le oferi medicilor si clinicilor cele mai moderne posibilitati de realizare a lucrarilor protetice. Cateva din aparatele folosite in cadrul laboratorului sunt articulatorul Bio Art A7 Plus, spatula electrica Yeti Wax si cuptorul de ardere ceramica Ivoclar P310. Cu ajutorul acestor aparate si multe altele, echipa DentalCAD dispune de resursele necesare pentru a oferi cele mai bune solutii, de la lucrari provizorii, la gutiere, ceramica presata si multe altele. Ridicarea si livrarea lucrarilor se face gratuit de catre laborator, pentru a facilita intregul proces.

Costul unei gutiere pentru bruxism incepe de la 120 de lei si poate ajunge pana la 300 de lei. Pentru o coroana metalo-ceramica va trebui sa achiti o suma incepand de la 230 de lei.

Persoanele care au lasat recenzii laboratorului DentalCAD au apreciat tehnologiile inovatoare utilizate in cadrul lui, impreuna cu serviciile de calitate superioara. Fiecare lucrare este tratata cu seriozitate, asa ca medicii stomatologi pot conta pe activitatea acestui laborator oricand au nevoie de sprijinul unor tehnicieni dentari in capitala.

3. Chris Tehnodent

Activitatea laboratorului Chris Tehnodent a inceput in 1992, iar tehnicienii dentari din care este formata echipa din Bucuresti, sunt niste oameni dinamici, pasionati si mereu dedicati, care aduc in mod constant energie, idei si mandrie companiei. Cu scopul de a tine pasul cu inovatiile din domeniu, pregatirea si perfectionarea tehnicilor dentare se face atat in tara, cat si in strainatate. Rezultatele impecabile sunt obtinute cu ajutorul echipei performante si a tehnologiilor de care beneficiaza. Mai mult decat atat, lucrarile Chris Tehnodent sunt realizate cu materiale de cea mai buna calitate si sunt executate conform standardelor internationale. Gutierele sunt executate prin termoformare, sau cu ajutorul printerului 3D.

Pretul unei gutiere pentru bruxism este de 120 de lei. Costul unei coroane metalo-ceramice incepe de la 700 de lei.

Cei care au apelat la serviciile laboratorului Chris Tehnodent, le multumesc, in recenzii, persoanelor care fac parte din echipa pentru profesionalismul de care au dat dovada. Promptitudinea si calitatea serviciilor sunt cele doua aspecte care-i determina pe cei mai multi oameni sa apeleze din nou la lucrarile realizate de acest laborator.

4. Digital Dental Lab

Medicii stomatologi care sunt in cautarea unui tehnician dentar in Bucuresti, in vederea obtinerii lucrarii de care au nevoie pentru unul din tratamentele lor, il vor gasi la Digital Dental Lab. Experienta echipei din cadrul laboratorului, impreuna cu tehnologia digitala de ultima ora implementata in fluxul de lucru, sunt cele doua aspecte care sprijina efectuarea serviciilor de calitate. Cu un portofoliu impresionant de servicii, nicio lucrare nu este prea complicata pentru laboratorul Digital Dental, dotat cu tehnologii de frezare CAD/CAM Roland si tehnologie de printare 3D fotopolimeri. Oricine poate opta pentru serviciile prestate, indiferent ca este vorba de clinici de stomatologie sau de alte laboratoare.

Costul unei gutiere pentru bruxism este de aproximativ 150 de lei, iar pentru o coroana metalo-ceramica tariful incepe de la 600 de lei.

Ceea ce reiese din recenziile lasate laboratorului Digital Dental, este ca oamenii au fost placut surprinsi de profesionalismul, flexibilitatea, intelegerea si atmosfera prietenoasa de aici. Serviciile ireprosabile si personalul exceptional fac ca experienta pe care o traiesc oamenii sa fie una placuta, iar lucrarile pe care le primesc rezista in timp.

5. High Class Medical

Echipa de la High Class Medical din Bucuresti este alcatuita din 40 de tehnicieni dentari bine calificati, cu experienta in domeniu. Aceasta experienta a fost dobandita prin studii si cursuri de perfectionare, pe plan national si international. Pregatirea membrilor echipei este completata de cele mai moderne tehnici, tehnologii si materiale din domeniu. La High Class Medical, interactiunea dintre medici stomatologi si tehnicieni dentari nu este vazuta ca o tranzactie, ci ca o oportunitate de a colabora pentru a le oferi pacientilor o gama variata de tratamente. In ceea ce priveste gutiera, pentru o acuratete ridicata, sunt folosite tehnica termoformarii, cea de frezare in disc PMMA special si imprimarea 3D. Termenul de executie este de 2-4 zile.

Gutiera pentru bruxism costa 150 de lei, iar o coroana metalo-ceramica are un pret incepand de la 700 lei.

Cele mai multe persoane care au optat pentru serviciile High Class Medical au oferit recenzii pozitive, laudand calitatea lucrarilor si priceperea tehnicienilor dentari. Colaborarea cu diverse branduri ii ajuta sa ofere cele mai bune solutii medicilor care au nevoie de ele.

6. Zidarita Dental Laboratory

Tehnicienii dentari din Bucuresti de la Zidarita Dental Laboratory ofera intotdeauna solutia optima pentru fiecare pacient, tinand cont de particularitatile cazului si de cerintele medicului. Echipa laboratorului este format din oameni dedicati si cu experienta, pentru care prioritatea principala este calitatea, nu cantitatea. Aparatura performanta consta in echipamente precum Swing, scannerul dental in forma de L, masina de frezat Roland, microscopul Zumax si aparatul pentru gutiera Infradent.

Pretul gutierei pentru bruxism este de 150 de lei, iar pentru o coroana metalo-ceramica preturile incep de la 250 de lei.

Laboratorul Zidarita Dental este recomandat de clienti datorita promptitudinii, comunicarii excelente si serviciilor de calitate. Se vede ca tehnicienii dentari lucreaza din pasiune, pentru ca pacientii medicilor stomatologi sa aiba parte de cele mai bune tratamente cu putinta. Nu doar medicii din Romania apeleaza la serviciile Zidarita, ci si cei din strainatate.

Concluzii

In cele din urma, daca ai nevoie de un tehnician dentar talentat in Bucuresti, ai mai multe laboratoare din care poti alege. Preturile serviciilor, impreuna cu alte detalii, precum conditiile in care sunt livrate lucrarile si calitatea lor pot sa difere, asa ca trebuie sa alegi un laborator de incredere, unde isi desfasoara activitatea cei mai bun experti din domeniu! Cu ajutorul articolului prezentat, vei putea face o alegere smart in ceea ce priveste activitatea ta profesionala.