Meniu

Tehnician dentar Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru clinicile de stomatologie din Dolj si din imprejurimi, colaborarea cu un tehnician dentar din Craiova este cea care poate dicta calitatea tratamentelor. Cu cat tehnicianul este mai bun in ceea ce face, acorda atentie si foloseste aparatura de ultima generatie, cu atat sunt sanse mai mari ca produsele oferite sa arate mai bine si sa fie de mai buna calitate.

Vestea buna este ca in Craiova exista astfel de specialisti, iar in acest articol vei putea afla informatii utile despre activitatea pe care o desfasoara.

Cat costa serviciile unui technician dentar, in Craiova

Fiecare tehnician dentar, fie ca este din Craiova sau din orice alta zona a tarii, isi instituie propriile tarife pentru serviciile pe care le furnizeaza. In tabelul de mai jos poti vedea cateva preturi practicate de laboratoarele cu experienta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coroana ceramica
Rating
Website
GM Tehnical Dent
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Coroana ceramica 350 Ron
 • Echipa de profesionisti cu experienta
 • Materiale de foarte buna calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Materiale de calitate
 • Efectueaza si lucrari in regim de urgenta
TehnikDent
380 Ron
 • Pret Coroana ceramica 380 Ron
 • Lucrari dentare din diverse materiale
 • Atentie la detalii
 • Punctualitate
 • Lucrari rezistente si impecabile, din punct de vedere estetic
 • Colaboreaza cu cabinete stomatologice bine cotate
Dentist Popescu
350 Ron
 • Pret Coroana ceramica 350 Ron
 • Aparatura si tehnologie de ultima ora
 • Numeroase lucrari dentare
 • Echipa multidisciplinara de medici
 • Clinica moderna si bine dotata
 • Echipa de profesionisti atenti la detalii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un technician dentar bun in Craiova

In cele trei laboratoare de tehnica dentara de mai jos, din Craiova, se afla cel putin un tehnician dentar cu care poti colabora pe termen lung:

1. GM Tehnical Dent

Acest laborator de tehnica dentara a fost infiintat in 2010 de doi tehnicieni dentari cunoscuti in Craiova: Gigi Cristian Opris si Marius Nicu Dina. Cei doi profesionisti realizeaza lucrari protetice de diverse tipuri, utilizand aparatura profesionala de noua generatie si materiale inovative, ce se reflecta in lucrari de calitate superioara, in functie de solicitarea medicilor sau a pacientilor. Unele dintre echipamente au fost achizitionate printr-un program cu  finantare europeana (sistem CAD/CAM cu kit de accesorii, micromotor inductie, cuptor de ceramica, aspirator portabil turbina etc.). Laboratorul efectueaza si lucrari in regim de urgenta.

Pretul pentru o coroana ceramica pe suport de oxid de zirconiu este de 350 de lei.

In recenziile din mediul online, clientii acestui laborator de tehnica dentara spun ca sunt foarte multumiti de colaborare, datorita echipei de profesionisti, care realizeaza lucrari de foarte buna calitate, in termenul agreat.

Vezi parerile pacientilor despre GM Tehnical Dent
Vezi Pareri

2. TehnikDent

La TehnikDent Craiova se realizeaza o gama vasta de lucrari dentare, din ceramica, metal, mobilizabile, mobile, scheletate sau modele, cu ajutorul tehnologiei si aparaturii performante, de ultima generatie. Laboratorul colaboreaza cu cabinete stomatologice bine cotate, carora le pune la dispozitie lucrari cu o estetica deosebita, rezistente si functionale, spre satisfactia pacientilor care isi doresc un zambet impecabil.

Pretul pentru un element din zirconiu este de 250 de lei la TehnikDent. Pentru o coroana din ceramica pe suport din zirconiu pretul este de 380 de lei.

Colaboratorii acestui laborator de tehnica dentara il recomanda cu toata increderea din mai multe motive, dar, in principal, pentru calitatea deosebita a lucrarilor. Ei spun ca echipa de profesionisti acorda atentie tuturor detaliilor, este punctuala si creativa si prin urmare, rezultatele sunt de calitate superioara.

3. Dentist Popescu

Practica privata dentara din Craiova s-a imbogatit, in 1991, odata cu aparitia cabinetului dr. Aurora Popescu. In 2006, este inaugurat cabinetul Dentist Popescu, iar un an mai tarziu este realizat si primul implant dentar, de catre dr. Bogdan Popescu. Cu timpul, cabinetul este dotat cu aparatura performanta si se alatura echipei mai multi profesionisti. In 2016 se inaugureaza clinica Dentist Popescu, iar in 2018 se infiinteaza si laboratorul de tehnica dentara, care utilizeaza tehnologia digitala CAD-CAM pentru a realiza: coroane dentare nemetalice, fatete dentare, inlay ceramic frezat sau presat, coroane protetice frezate din zirconiu etc.

Pretul unei coroane din ceramica pe suport din zirconiu este de 350 de lei.

Serviciile oferite de Dentist Popescu sunt apreciate de oamenii care spun ca totul este „la superlativ”, atat echipa de profesionisti, cat si modul cum se prezinta clinica. Sunt numeroase persoane care spun, in review-uri, ca datorita profesionistilor de aici au acum un zambet asa cum au visat, lucrarile fiind de foarte buna calitate.

Concluziile noastre

Daca esti medic stomatolog si vrei sa colaborezi cu un tehnician dentar din Craiova, te poti inspira din optiunile prezentate in acest articol.

Lucrarile realizate de cele trei laboratoare de tehnica dentara sunt de buna calitate, datorita maiestriei echipelor de profesionisti, a materialelor de generatie noua si a aparaturii care utilizeaza tehnologii noi in domeniu. Din acest motiv, atat medicii, cat si pacientii se bucura de lucrari realizate impecabil si intr-un timp scurt.