Meniu

Tehnician dentar Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numeroase clinici stomatologice din Prahova colaboreaza cu un tehnician dentar din Ploiesti, care le realizeaza lucrari pentru diverse probleme ale pacientilor: coroane, implanturi, proteze, fatete, toate realizate gratie noilor tehnologii in domeniu. 

Daca esti medic sau detii o clinica stomatologica, poti colabora cu un laborator de tehnica dentara care sa indeplinasca toate cerintele tale, in materie de: calitate a materialelor folosite si a produselor obtinute, respectarea termenelor de livrare si flexibilitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coroana ceramica
Rating
Website
Radu Zaharia
Clinica-Verificata
340 Ron
  • Pretul pentru o coroana din ceramica porneste de la 340 Ron
  • Tehnician dentar cu experienta
  • Lucrari din ceramica si zirconiu
  • Tehnologie de ultima generatie
  • Profesionalism si respectarea termenelor
  • Produse de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Exista un tehnician dentar bun in Ploiesti?

Raspunsul este da, exista un tehnician dentar in Ploiesti ce realizeaza lucrari de buna calitate, pentru care este foarte apreciat de colaboratori. Il poti descoperi in cele ce urmeaza:

Radu Zaharia

Laboratorul de tehnica dentara Radu Zaharia pune la dispozitia cabinetelor dentare interesate de serviciile sale lucrari realizate din materiale de foarte buna calitate, la preturi avantajoase.  Materialele utilizate sunt ceramica si zirconiu, iar produsele sunt realizate prin tehnologia CAD-CAM, care asigura obtinerea dimensiunilor perfecte, acuratete si precizie. Aceasta tehnologie este folosita peste tot in lume de ani buni, tocmai datorita rezultatelor de calitate superioara si a timpului redus de realizare a lucrarilor. Radu Zaharia este un tehnician dentar care lucreaza cu atentie si migala, pana obtine un produs de care este 100% multumit si care se potriveste perfect viitorului beneficiar.

Pretul pentru o coroana din ceramica porneste de la 340 de lei.

Sunt numeroase clinici stomatologice care colaboreaza cu acest tehnician dentar. Reprezentantii acestora il recomanda pentru calitatea produselor si pentru profesionalismul de care da dovada.

Vezi parerile pacientilor despre Radu Zaharia
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Aspectul unui zambet se datoreaza atat medicului stomatolog, cat si tehnicianului dentar din Ploiesti cu care lucreaza. In acest oras sunt numeroase cabinete stomatologice, fiecare punand accent pe calitatea implanturilor, protezelor, coroanelor si a altor produse pe care le utilizeaza in tratamente.

Daca esti interesat sa colaborezi cu un tehnician dentar din aceasta localitate, nu ezita sa iei in calcul recomandarea noastra!