Meniu

Tehnician dentar Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un factor care defineste reusita unui tratament protetic este stransa colaborare dintre medicul stomatolog si un tehnician dentar. In Timisoara, sunt localizate mai multe laboratoare unde isi desfasoara activitatea astfel de specialisti, care se ocupa de confectionarea unor lucrari protetice in conformitate cu indicatiile medicului stomatolog.

De asemenea, succesul tratamentului protetic depinde in egala masura de calitatea materialelor folosite de catre tehnicianul dentar. In acest articol, vei afla care sunt cativa dintre cei mai pregatiti tehnicieni dentari din orasul Timisoara.

Care este cel mai bun tehnician dentar din Timisoara?

Tabelul de mai jos prezinta care sunt care sunt cele mai bune laboratoare de tehnica dentara din Timisoara, unde profeseaza tehnicieni dentari cu vechime si care au colaborari cu succes cu numeroase clinici de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lucrare protetica
Rating
Website
Programare Online
Green Dental Lab
1 Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pretul pentru o lucrare Protetica porneste de la 600 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Materiale de top
 • Respectarea termenelor
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Profesionalism si seriozitate
Smile Vision Lab
2
250 Ron
 • Pretul pentru o lucrare Protetica porneste de la 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Curatenie
 • Aparatura ultramoderna
George Cojenelu
3
250 Ron
 • Pretul pentru o lucrare Protetica porneste de la 250 Ron
 • Lucrari de calitate
 • Experienta
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Tehnician dentar in Timisoara: topul laboratoarelor de tehnica dentara

Pentru a afla mai multe detalii despre laboratoarele tehnicienilor dentari considerati a fi cei mai buni din Timisoara, poti consulta urmatorul clasament. Acesta prezinta cateva dintre cele mai importante informatii despre activitatea lor, oferind o imagine de ansamblu asupra calitatii serviciilor si tarifelor practicate:

1. Green Dental Lab

Unul dintre cele mai bune laboratoare din Timisoara, unde profeseaza tehnicieni dentari cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, este Green Dental Lab. Desi are o experienta vasta, personalul se dezvolta continuu prin participarea la cursuri si workshop-uri care prezinta cele mai noi tehnici. Succesul colaborarii cu acest laborator este sustinut de tehnologiile digitale de ultima, de folosirea materialelor premium si de utilizarea platformei SmileCloud, prin care tehnicienii previzualizeaza cazul inainte si dupa.  

Tariful unei lucrari porneste de la 600 de lei si poate ajunge pana la 2.500 de lei. Acesta variaza in functie de materialul folosit si tipul de lucrare.

Personalul din acest laborator lucreaza cu tact, seriozitate si profesionalism. Cei care au colaborat cu ei se declara multumiti si le recomanda serviciile, pe care le descriu ca fiind de inalta calitate. De asemenea, se foloseste tehnologie de ultima generatie. Medicii stomatologi care au colaborat cu ei mai mentioneaza ca se folosesc materiale de top si ca termenele se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Green Dental Lab
Vezi Pareri

2. Smile Vision

Pentru lucrari protetice de inalta calitate, o alegere foarte buna o constituie Smile Vision, clinica stomatologica din Timisoara ce dispune de propriul laborator digital. Se folosesc cele mai noi tehnologii si se investeste permanent in pregatirea personalului, astfel incat acesta sa fie la curent cu noutatile din domeniu si sa poata asigura o calitate superioara a tratamentelor. Pacientii care aleg aceasta clinica se bucura de un timp redus in cazul realizarii lucrarilor protetice.

La aceasta clinica, pretul unei coroane porneste de la 250 lei.

Personalul pune foarte mare accent pe calitate, asa cum reiese din feedback-ul primit din partea pacientilor. Atentia la detalii, pasiunea, profesionalismul si amabilitatea sunt principalele trasaturi atribuite colectivului. Clinica este moderna, curata si dotata cu aparatura ultramoderna.

3. George Cojenelu

Tehnician dentar in orasul Timisoara, George Cojenelu are experienta indelungata in domeniu si efectueaza lucrari protetice dintre cele mai complicate. Acesta a realizat lucrari complexe si foloseste materiale de inalta calitate. De asemenea, participa la workshopuri prin care sa ramana la curent cu ultimele noutati din sfera tehnicii dentare.

Preturile pentru o lucrare pornesc de la 250 lei.

Cativa pacienti si-au exprimat aprecierea pentru activitatea acestui tehnician dentar, spunand ca si-au recapatat zambetul datorita dintilor lucrati de George Cojenelu. Este descris ca fiind un profesionist, atent la detalii si pasionat de meseria pe care o practica.

Concluzie

In Timisoara, exista mai multi tehnicieni dentari care sunt foarte bine pregatiti si livreaza lucrari protetice de inalta calitate, realizate cu atentie la detalii si cu minutiozitate. Acestia lucreaza cu numeroase cabinete si clinici dentare reputate, avand colaborari stranse cu medici stomatologi si oferind impreuna tratamente complete si calitative pentru restaurarea zambetului.