Meniu

Dermatologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Foarte multi oameni cauta serviciile unui dermatolog din Alba Iulia, alarmati de cazurile tot mai numeroase de cancer de piele. Un control de rutina, efectuat cel putin o data pe an, te poate scapa de acest stres, avand in vedere ca monitorizarea alunitelor si a leziunilor cutanate poate identifica din timp afectiunile foarte grave, cum este melanomul malign.

Citeste in continuare pentru a afla la ce medici dermatologi din Alba Iulia poti merge pentru investigatii, astfel incat sa ai certitudinea unui diagnostic clar si a unui tratament eficient!

Dermatolog Alba Iulia: informatii utile despre clinici

Inainte de a merge la dermatolog in Alba Iulia, poti citi urmatoarele informatii pentru a-ti face o idee despre serviciile din clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dermisana
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • O gama variata de servicii in domeniul dermatologiei
 • Aparatura performanta
 • Servicii calitative
 • Personal profesionist
Terra Aster
2 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Comunicare excelenta medic-pacient
 • Profesionalism
 • Numeroase tratamente faciale
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Centru modern
 • Atmosfera primitoare
Casimed
3
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Clinica are un loc generos de parcare
 • Pret avantajos al consultatiilor
 • Profesionalism
Dr. Cibu
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Gama variata de servicii medicale de dermatologie
 • Locuri de parcare la intrarea in clinica
 • Calitatea serviciilor
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Dermatolog Alba Iulia: top 4 clinici

Vei gasi un bun medic dermatolog in Alba Iulia la urmatoarele clinici, pe care ti le prezentam intr-un top 4:

1. Dermisana

Clinica Dermisana este specializata in diagnosticul si tratamentul chirurgical sau minim invaziv al patologiilor de piele si vasculare, in medicina estetica si in diverse tratamente laser sau IPL. Medicii specialisti de aici trateaza intreaga paleta de afectiuni cutanate intalnite atat la adulti, cat si la copii: eczeme, acnee, psoriazis, vitiligo, herpes, papiloame, veruci vulgare, boli cu transmitere sexuala etc.

La Dermisana, pretul unei consultatii de dermatologie este de 200 de lei.

Cativa dintre pacientii care au beneficiat de serviciile acestei clinici si-au exprimat parerile in mediul online in legatura cu experientele traite aici. Majoritatea se declara multumiti de personal, de aparatura moderna care ofera rezultate foarte bune la unele tratamente, de faptul ca atmosfera este una placuta. Sunt si oameni care spun ca au primit un diagnostic gresit sau ca au fost consultati intr-un timp foarte scurt.

Vezi parerile pacientilor despre Dermisana
Vezi Pareri

2. Centrul Terra Aster

Clinica Terra Aster este un centru multidisciplinar care reuneste de peste 25 de ani o varietate de specialitati medicale, oferind pacientilor servicii de cea mai buna calitate. In cadrul clinicii puteti beneficia de consultatii de dermatologie oferite de catre cadre medicale bine pregatite. Echipa medicala din cadrul acestei specialitati este formata din dr. Hana Decean, medic primar si dr. Natalia Stanimir, medic specialist. Un avantaj il constituie faptul ca puteti sa va prezentati la o consultatie de dermatologie si in zilele de sambata. Pe langa consultatii, departamentul de dermatologie vine in ajutorul pacientilor cu o gama larga de interventii si tratamente dermatologice.

Pretul unei consultatii dermatologice in acest centru medical este de 250 de lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii Terra Aster si-au exprimat multumirea privind calitatea ridicata a serviciilor si profesionalismul personalului medical. Atmosfera primitoare si curatenia din cadrul acestui centru modern au fost si ele apreciate de catre pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Terra Aster
Vezi Pareri

3. Casimed

Casimed Center se afla in cartierul Cetate, pe Calea Motilor. Ofera consultatii si tratamente dermato-venerologice si dermato-cosmetice de calitate superioara, imbinand pregatirea si experienta medicala de peste 19 ani a dr. Claudia Teodorescu cu un mediu relaxant si primitor pentru fiecare pacient. Dr. Teodorescu este doctor in Stiinte Medicale si medic primar dermatovenerolog avand si competenta dermato-cosmetica.

Tariful pentru o consultatie la acest dermatolog din Alba Iulia este de 200 de lei, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Review-urile pacientilor, postate pe internet, arata ca oamenii sunt multumiti de calitatea serviciilor, spunand ca echipa este una profesionista si dedicata si ca medicul este de nota 10. Sunt si pareri care spun ca experientele din aceasta clinica nu au fost unele fericite. Sunt enumerate situatii in care oamenilor le-au fost prescrise tratamente care nu au dat rezultate sau unele consultatii care au durat pana in 5 minute.

4. Centrul Dr. Cibu

La Centrul Dr. Cibu sunt oferite consultatii si interventii chirurgicale in mai multe specialitati, printre care si dermatologie, acolo unde isi desfasoara activitatea medicii specialisti in dermatovenerologie dr. Mihaela Popa si dr. Anca Mihaltan.

Pretul pentru o consultatie de dermatologie la acest centru medical este de 250 de lei.

Cei care au relatat experientele lor in legatura cu Centrul Dr. Cibu sunt in majoritate multumiti. Sunt punctate pozitiv: incurajarile si atitudinea amabila a personalului medical, curatenia si buna organizare. La polul opus se afla parerile care reclama: ca nu s-a primit un diagnostic clar, ca anumite tratamente nu au dat rezultate si ca preturile sunt prea mari pentru serviciile primite.

Concluziile noastre

Cine se afla in cautarea unui cabinet de dermatologie in Alba Iulia poate lua in considerare numele prezentate in acest articol. Este indicat ca minimum o data pe an sa ajungi la dermatolog, pentru a-ti monitoriza alunitele si a vedea cum stai cu sanatatea pielii, a parului, a mucoaselor externe sau a unghiilor. Controalele de preventie sunt foarte importante si te ajuta sa depistezi la timp afectiunile grave si sa le tratezi.