Meniu

Dermatologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca observi schimbari la nivelul pielii sau daca pur si simplu trebuie sa mergi la un control de rutina pentru a te asigura ca pielea si anexele sale sunt sanatoase, te poti orienta catre un dermatolog din Botosani care isi desfasoara activitatea intr-o clinica sau intr-un cabinet modern si care iti poate recomanda un tratament personalizat, care sa fie eficient pentru problema sau afectiunea ta.

Iritatiile severe, acneea, dermatita si micozele sunt doar cateva dintre cele mai frecvente probleme cu care pacientii se prezinta la medic, iar in cadrul unui cabinet de dermatologie din Botosani se pot identifica solutii pentru oricare dintre acestea si pentru multe alte afectiuni din aceeasi categorie.

Top medici dermatologi in Botosani

Dorinta de a colabora cu cel mai bun dermatolog este fireasca, iar Botosani vine cu cateva optiuni in acest sens. Pentru a iti fi mai usor sa faci o alegere, poti consulta acest tabel, unde au fost incluse numele alegerilor de top in materie de dermatologie din acest judet si cateva informatii suplimentare care ar putea fi de interes pentru un potential viitor pacient:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Fetcu Carmen
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Medici cu experienta
 • Pret accesibil
 • Personal profesionist
Medical Tex
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Servicii variate
 • Pret consultatie accesibil
 • Programarile se decaleaza
Lux Ro
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Pret consultatie accesibil
 • Organizare defectuoasa
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi cel mai bun dermatolog in Botosani?

Daca locuiesti in Botosani, poate nu iti este usor sa faci o alegere atunci cand cauti un dermatolog bun, datorita numeroaselor optiuni pe care le afiseaza Google la o prima cautare. De aceea, te poti folosi de urmatorul clasament pentru a alege cabinetul sau clinica ce se preteaza cerintelor si asteptarilor tale:

1. Dr. Fetcu Carmen

Unul dintre cabinetele in care poti gasi un dermatolog cu experienta in Botosani este cel al doamnei dr. Fetcu Carmen. In cadrul acestui cabinet, se ofera o diversitate de servicii dermatologice, consultatii si tratamente profesionale. Echipa este formata din medicul primar dermato-venerolog Carmen Fetcu si medicul specialist dermato-venerolog Raluca Poenariu.

Pretul pentru o consultatie in cadrul cabinetului este de 200 de lei.

Pacientii recomanda acest cabinet si se declara multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Acestia caracterizeaza personalul ca fiind profesionist si empatic. Profesionalismul este principalul motiv pentru care acestia recomanda serviciile si pentru care au oferit recenzii pozitive.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Fetcu Carmen
Vezi Pareri

2. Medical Tex

Pe lista optiunilor pe care le au pacientii din Botosani atunci cand cauta un dermatolog bun se inscrie si clinica Medical Tex, unde se ofera servicii medicale variate de inalta calitate. Clinica este organizata in cabinete medicale si laborator de analize, iar colectivul medical este format din profesionisti recunoscuti in judet, la care s-au alaturat medici si profesori doctori din Iasi si din capitala.

Referitor la tarife, pretul pentru o consultatie in cadrul acestei clinici este de 200 de lei.

Unii pacienti au relatat in mediul online faptul ca au beneficiat de interes si atentie din partea personalului, insa altii nu au fost tocmai multumiti de experienta din aceasta clinica. Cei mai multi dintre ei au scos in evidenta problemele in ceea ce priveste sistemul de programari, care nu se respecta si se decaleaza chiar si cu cateva ore.

3. Lux Ro

Dispensarul Policlinic Lux Ro se afla in preferintele pacientilor din Botosani cand vine vorba despre serviciile unui dermatolog cu experienta. Acest dispensar a fost infiintat in 1997 si mizeaza pe calitatea actului medical, echipa fiind formata din doctori care profeseaza la standarde occidentale.

Pretul pentru o consultatie este de 180 de lei.

Mai multi pacienti au ales sa isi povesteasca si in mediul online experienta din cadrul acestui dispensar. O parte dintre acestia se declara multumiti de serviciile oferite, de profesionalismul, seriozitatea si atitudinea personalului. Totusi, exista si pacienti care nu sunt satisfacuti de serviciile oferite, mentionand lipsa de organizare, timpul lung de asteptare si faptul ca apelurile telefonice nu sunt preluate.

Concluzii

Identificarea dermatologului potrivit de catre pacientii din Botosani sau din zone invecinate se poate face tinand cont de recomandarile din mediul online, cele mai importante criterii fiind profesionalismul echipei medicale, calitatea actului medical si nu in ultimul rand, raportul calitate-pret.

Inainte de a merge la un cabinet de dermatologie in Botosani, poti lua in calcul clasamentul anterior in care au fost prezentate cele mai populare alegeri ale persoanelor care locuiesc acolo. Experienta medicilor si cadrul in care isi desfasoara activitatea sunt doua aspecte care iti pot influenta decizia finala.