Meniu

Dermatologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Clinicile si cabinetele de dermatologie din Buzau inregistreaza un numar tot mai mare de pacienti, iar unul dintre motive ar putea fi faptul ca bolile de piele sunt frecvente in randul persoanelor de orice varsta si uneori pot avea simptome asemanatoare.

Este recomandat sa mergi periodic la dermatolog si sa nu amani vizita mai ales atunci cand observi o schimbare la nivelul pielii sau anexelor sale. Daca esti in cautarea celui mai bun dermatolog din Buzau, vei gasi in acest judet cateva cabinete si clinici unde activeaza medici cu experienta si unde serviciile sunt de inalta calitate.

Top cabinete si clinici de dermatologie din Buzau

Esti din Buzau si vrei sa gasesti un cabinet modern de dermatologie? Urmatorul tabel iti poate folosi ca punct de plecare in identificarea locului potrivit pentru tine, intrucat sintetizeaza cele mai importante informatii despre clinicile si cabinetele care sunt specializate pe aceasta ramura a medicinei si care sunt localizate in acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Angi San
Clinica-Verificata
150-170 Ron
 • Pret consultatie 150-170 Ron
 • Echipa medicala cu experienta
 • Tehnologii performante in sala de operatii
 • Pret accesibil
 • Personal amabil, empatic si rabdator
 • Curatenie
 • Dificultati in contactarea telefonica
Laurus Medical
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tarif accesibil
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza
New Medical
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Clinica cu dezvoltare dinamica
 • Activitate desfasurata in patru spatii
 • Medici de top din spitalele din Bucuresti
 • Pret consultatie accesibil
 • Personal profesionist, amabil si organizat
 • Preluare intarziata a apelurilor telefonice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici de dermatologie din Buzau?

Situate in Buzau, urmatoarele clinici si cabinete sunt considerate alegeri de top din acest judet, din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite si al profesionalismului echipei medicale. Acest clasament te poate ajuta sa gasesti mai usor un cabinet care sa corespunda cerintelor tale:

1. Clinica Angi San

In cadrul clinicii Angi San din Buzau exista si un cabinet de dermatologie, unde caruia se asigura consultatii medicale, investigatii si tratamente. La aceasta clinica activeaza o echipa de medici specialisti si medici primari cu experienta, care utilizeaza tenologii performante.

Tariful pentru consultul efectuat de medicul specialist este de 150 de lei, iar pentru cel efectuat de medicul primar 170 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile medicale, pe care le caracterizeaza ca fiind ireprosabile. Profesionalismul, pregatirea, amabilitatea, rabdarea si empatia sunt cateva dintre calitatile personalului. In plus, conditiile din clinica sunt impecabile in ceea ce priveste curatenia, echipamentele si dotarile moderne. Un alt aspect notat pozitiv este timpul de asteptare si atentia la nevoile pacientului. Exista si pacienti care nu contesta modernitatea clinicii, conditiile si profesionalismul medicilor, dar care au intampinat dificultati atunci cand au dorit sa iti faca o programare la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

O alta optiune pentru persoanele din Buzau sau din apropiere, care vor sa mearga la o clinica moderna de dermatologie, o reprezinta Laurus Medical, care ofera servicii de top pe aceasta ramura medicala. Obiectivul clinicilor din aceasta retea nationala este de a asigura servicii medicale la standarde occidentale si un raport calitate-pret echilibrat.

La aceasta clinica, tariful pentru o consultatie la dermatologie este de 200 de lei.

Conform opiniilor pacientilor care au trecut pragul clinicii, serviciile sunt de calitate, iar personalul este descris ca fiind profesionist si amabil. Timpul de asteptare este satisfacator, iar foarte apreciate sunt conditiile si curatenia din clinica. Un alt avantaj il reprezinta atmosfera primitoare si promptitudinea. Totusi, exista si pareri conform carora programarile nu se respecta.

3. Clinica New Medical

Clinica New Medical este o varianta foarte buna pe care o ai la dispozitie daca vrei sa mergi la dermatologie si esti din Buzau. Aceasta clinica a avut o dezvoltare dinamica in ultimii cinci ani, iar 2012 este anul in care a debutat proiectul. Activitatea clinicii se desfasoara in patru spatii din oras, iar la echipa medicala s-au alaturat medici de top din marile spitale din capitala.

Pretul consultatiei este de 150 de lei.

Mai multi pacienti au relatat faptul ca au avut o experienta placuta in cadrul clinicii si ca personalul este profesionist. Organizarea este o alta calitate apreciata, la fel si amabilitatea. Serviciile medicale sunt de calitate, iar echipa medicala este pregatita sa raspunda la nevoile pacientilor de orice varsta. O parte din pacienti nu sunt multumiti de faptul ca programarile nu se respecta si de faptul ca uneori nu raspunde nimeni la numerele de telefon afisate online.

Concluzii

Nu este dificil sa gasesti un cabinet din Buzau sau o clinica de dermatologie unde se ofera servicii de calitate inalta, dar este important sa alegi in functie de profesionalismul medicilor si de dotari. In acest fel, poti beneficia de tratamente eficiente si poti gestiona corespunzator afectiunile dermatologice, cu recomandari din partea unor specialisti cu experienta.