Dermatologie Campia Turzii

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru orice problema de piele, de scalp sau de unghii trebuie sa mergi la un cabinet de dermatologie. In Campia Turzii ai o optiune buna in privinta serviciilor private, astfel incat sa beneficiezi de tot suportul de care ai nevoie in calea catre vindecare.

Dermatologul are un rol foarte important, pentru ca, pe langa diagnosticul si tratamentul adecvat, el le ofera oamenilor toate sfaturile si recomandarile necesare pentru a depasi afectiunea si a face in asa fel incat aceasta sa nu mai revina. Este recomandat ca macar de 1-2 ori pe an sa ajungi la dermatolog, iar in Campia Turzii poti merge la cabinetul pe care il vei descoperi mai jos in acest articol, indiferent ca esti din municipiu sau dintr-o localitate din judetul Cluj.

Afla detaliile unei consultatii la dermatologie in Campia Turzii

Ai primit recomandare sau bilet de trimitere pentru a merge la dermatologie in Campia Turzii? Iata cateva detalii care iti pot fi de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Traxler Adela
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret consultatie 100 Ron
  • Medic primar dermatovenerologie
  • Medic deschis si amabil
  • Tratamente eficiente
  • Aglomeratie
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Iata un cabinet de dermatologie din Campia Turzii la care sa mergi cu incredere!

Am identificat un cabinet de dermatologie in Campia Turzii, pentru a-ti facilita alegerea. In respectiva clinica poti trata atat afectiunile pielii, unghiilor, parului, cat si bolile cu transmitere sexuala. Iata despre ce cabinet este vorba:

CMI Tamas-Traxler Adela

In acest cabinet de dermatovenerologie din Campia Turzii se efectueaza: consultatii de dermatologie, venerologie, chirurgie dermatologica, radiocauterizarea negilor sau a alunitelor, electrocauterizare, crioterapie. Pe langa toate acestea, se mai realizeaza diagnosticul cancerului provocat de alunite, prin utilizarea dermatoscopului. De asemenea, dr. Tamas-Traxler Adela, care este medic primar in dermatovenerologie, are si competente in dermatocosmetologie, pentru ca pe langa sanatate, si frumusetea este importanta in viata fiecarui om.

Tariful pentru o consultatie dermatologica la acest cabinet este de 100 de lei, iar al unui control este de 50 de lei.

Unii dintre pacientii acestui cabinet au lasat cateva impresii in mediul online in legatura cu experienta de care au avut parte. Majoritatea se declara multumiti, spunand ca medicul este foarte bun, ca le explica oamenilor pe intelesul lor tot ce trebuie sa stie in respectiva problema si ca tratamentele au fost foarte eficiente. Sunt insa si nemultumiri, iar acestea se refera in special la programari, la faptul ca este aglomerat in clinica si la atitudinea asistentei.

Vezi parerile pacientilor despre CMI Tamas-Traxler Adela
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Fiecare om care trebuie sa ajunga la dermatologie, in campia Turzii sau oriunde in Cluj sau in tara, isi doreste sa aiba parte de o experienta placuta, sa fie tratat cu profesionalism, sa i se prescrie un tratament eficient. De aceea este important sa aleaga intotdeauna o clinica buna si sa acorde acestui obiectiv o atentie sporita. Alegand cabinetul mentionat in acest articol ai garantia unor servicii de buna calitate si a unui medic bine pregatit si cu experienta.