Meniu

Dermatologie Campina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pe partea de dermatologie, Campina sta foarte bine, fiind unul dintre acele orase care chiar daca sunt mici, sunt foarte bine puse la punct, din punct de vedere medical. In acest articol iti prezentam clinicile la care merita sa ajungi daca suferi de o afectiune dermatologica (de piele, unghii, mucoase adiacente, par) sau daca iti doresti o examinare de rutina.

Descopera acele cabinete de dermatologie din Campina care sunt dotate la standarde moderne, au medici foarte bine pregatiti si ofera o gama variata de servicii!

Unde poti gasi un cabinet de dermatologie in Campina?

Daca ai cautat un cabinet de dermatologie in Campina, cu siguranta te-ai gandit unde ar fi mai bine sa mergi, pentru a beneficia de cel mai bun ajutor specializat. Te ajutam cu urmatoarele informatii utile despre clinicile in care vei regasi servicii profesioniste in materie de dermatologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Considine
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic foarte apreciat de pacienti
 • Clinica moderna
 • Se fac si interventii chirurgicale dermatologice
 • Contract cu CNAS
 • Unii spun ca preturile sunt foarte mari
LineMed
150-200 Ron
 • Pret consultatie 150-200 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Sunt tratate persoane de toate varstele
 • Servicii decontate prin CAS
 • Uneori nu se respecta programarile
Sanconfind
Cel-mai-bun-pret
100-130 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Spital nou si modern
 • Varietate a serviciilor medicale
 • Timp mare de asteptare
 • Nemultumiri legate de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Dermatologie Campina: topul clinicilor din acest oras

Dupa cum s-a specificat deja, dermatologia, in Campina, este foarte bine reprezentata, prin clinici moderne, in care s-au facut investitii si prin medici care se bucura de aprecieri, in randul pacientilor.
Iata un top 3 din care te poti inspira si alege un cabinet de dermatologie din Campina care sa raspunda tuturor preferintelor si nevoilor tale:

1. Considine

Clinica de dermatologie Considine ofera o gama variata de servicii in aceasta specialitate: examene dermatologice de rutina, criocauterizari, electrocauterizari, dermatoscopii, interventii chirurgicale, precum si tratamente estetice. Clinica este una moderna, dotata cu instrumentar si cu aparatura de ultima ora. Aici lucreaza Dr. Alin Constantin Sandu, medic specialist dermatovenerolog. A absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii Transilvania din Brasov in 2016 si a lucrat ca registrator medical, auditor medical si ca medic rezident dermatovenerologie la Spitalul Clinic Colentina, pana in 2020.

O consultatie de dermatologie la aceasta clinica are un tarif de 150 de lei. Insa exista si contract cu CNAS, iar pacientii pot beneficia gratuit atat de consultatii si controale cat si de interventii chirurgicale, criocauterizarii, electrocauterizari, dermatoscopie etc.

Majoritatea parerilor exprimate in mediul online despre activitatea dr. Sandu sunt pozitive, din care reiese ca medicul este apreciat pentru atentia si rabdarea cu care consulta, pentru comunicarea deschisa si productiva cu pacientul si pentru amabilitate. Sunt si persoane nemultumite, dar nu de calitatea serviciilor, ci de preturi, care sunt prea mari, in opinia lor.

Vezi parerile pacientilor despre Considine
Vezi Pareri

2. LineMed

In clinica Line Med dr. Repede se trateaza problemele dermatologice si cele ortopedice intalnite la persoanele de toate varstele, fiind oferite servicii individualizate pentru afectiuni medicale sau pentru probleme estetice. Clinica este una moderna si bine dotata, astfel incat fiecare pacient sa se simta bina aici si sa fie tratat asa cum trebuie.

Pentru o consultatie cu trimitere de la medicul de familie nu se achita niciun ban, iar pentru o consultatie la medicul primar tariful este de 150 de lei, in timp ce pentru o consultatie de urgenta pretul este de 200 de lei.

Persoanele care au mers la aceasta clinica sunt, in general, foarte multumite de experienta. Cele mai multe dintre recenzii vorbesc despre competenta, rapiditate, solutii pentru orice problema medicala dermatologica. Sunt si oameni care spun ca nu se respecta uneori programarile.

3. Sanconfind

Cel mai mare spital privat din Campina, Sanconfind, este un nume de referinta in ceea ce priveste serviciile medicale de calitate din acest oras, inclusiv cele de dermatologie. Echipamentele de ultima generatie si personalul calificat, precum si utilizarea celor doua resurse importante: apa sarata si namolul de Techirghiol fac ca acest spital sa ofere tratamente eficiente pentru o gama vasta de afectiuni. Sanconfind este un proiect unic, care reinvie statiunea balneara de la Poiana Campina si ii da un aer de Occident. Din 2018, spitalul ofera si spitalizare de zi pe partea de dermatologie.

Pentru un consult la medicul dermatolog, pacientii trebuie sa achite suma de 100 de lei. Un consult in regim de urgenta are un tarif de 130 de lei.

Oamenii sunt impartiti in doua tabere, cand vine vorba de acest spital: in timp ce unii declara ca au avut parte de o experienta foarte buna, laudand personalul si conditiile, altii sunt nemultumiti de organizare si de faptul ca nu se respecta programarile, in unele cazuri timpul de asteptare fiind mai mare de o ora.

Concluziile noastre

Poti alege un cabinet bun de dermatologie in Campina daca tii cont de clinicile prezentate in cadrul acestui articol. Au fost luate in considerare in realizarea topului locatiile care se bucura de notorietate si apreciere in randul pacientilor, pentru a te ajuta sa ai parte de o experienta fericita in cabinetul de dermatologie, indiferent ca este vorba despre o examinare de rutina sau despre diverse afectiuni cutanate.